Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar prima kullananlar vardır görüp yazarsanız çok sevinirim. Kac numara kullanıyorsunuz prima da . Ya bu üstündeki kilolar bnce saçma ya uymuyo sanki
Kızlar prima kullananlar vardır görüp yazarsanız çok sevinirim. Kac numara kullanıyorsunuz prima da . Ya bu üstündeki kilolar bnce saçma ya uymuyo sanki
Saçma ki ne saçma hele sleepy alakasız ben geceleri prima kullanıyorum premium care olandan. 15 gün önce 7800 dük. 4 numara kullanıyorum hala büyük bize. Yani bu 4 numara daha gider baya diye düşünüyorum
Ben de prima kullanıyorum. Kızım 8300 kg 5 numaraya 1 hafta oldu geçeli.
Ama bence bebeğin vücut tipiyle de alakalı.
Bir de burada biri demişti kimdi unuttum 4le 5 arası çok fark yok diye gerçekten de aşırı bir fark yok yani. Ama üzerinde yazan kiloları bezi buyutmek için beklersek ohooooo
Saçma ki ne saçma hele sleepy alakasız ben geceleri prima kullanıyorum premium care olandan. 15 gün önce 7800 dük. 4 numara kullanıyorum hala büyük bize. Yani bu 4 numara daha gider baya diye düşünüyorum
Ben de prima kullanıyorum. Kızım 8300 kg 5 numaraya 1 hafta oldu geçeli.
Ama bence bebeğin vücut tipiyle de alakalı.
Bir de burada biri demişti kimdi unuttum 4le 5 arası çok fark yok diye gerçekten de aşırı bir fark yok yani. Ama üzerinde yazan kiloları bezi buyutmek için beklersek ohooooo
Evet ya bnde o rakamlara bakiom yok yanı kafama takıldı. Bebekte iz yapıyorsa zaten küçüktür artık. Bi de ins ta da bezin küçük olduğunu anlatmak icin iki cırt eğer birbirine değmiyorsa küçüktür artık diyordu
Park yatak çok rahat oluyor risk neredeyse sıfır ama anlattığından anladığım birlikte yatıyorsunuz sanırım. O zaman en güzeli eski usul yer yatağı olur sanırım.
Vitamin kullan tabi, genc yaşta dişlerin dökülür yoksa bebekler vücuttaki vitaminleri süt vasitasıyla çekiyolar Benimki de gündüz iyi uyudu hala uyuyo akşam nöbet var yine
ay evet bütün vitaminlerimizi bitiyorlar vallaha
bizim kızda gece 2 ye kadar uyumadı 2den 4 e kadar uyudum 5 e kadar memedeydi
5 den sonra kocaya devir ettim 6,40 gb emzirdim sabah 7 de işe giderken kocaya devir ettim koca uyu diye artık kızım ne istiyon diyordu
ay evet çok fenalar ya oyun oynatcan hanıma sürekli
koca balkona çıkıyor tüttürmeye hemen kucağımdayken koşarak balkona gidiyoruz sessiz olll diyorum bi gülüyor sonra ceee yapıyoruz kahkahayı patlatıyor
oradan oğlanın odaya gidip tülü açıp kapatıyor kendi babasına ceee yapcakmış