• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet ya kac gün hazırlandım yoruldum sonrasında da ayrı yorgunluk fln.
Walla bazen pratik şeyler normal yemekten daha çok vaktimi aliyo bnm niyeyse 😂

bende okul arkadaşlarını anneleriyle beraber ağırlamıştım evi gece 3 e kadar temizledim
oğlana da tembihledim bak evimiz dağınık olmasın toplu dursun diye
neyse arkadşları geldi diyorki anne artık evimizi gördüler dağıtabilir miyim :D
valla geçen bende pratik olsun diye şinitzel yapayım dedim abi yanına patates kızartması salata derken ulaaaaaaaaaaaa daha çok vaktim gitti :D

Bizde aileyle ya çok çağırmam çünkü o zmn birini çağır öbürünü bırak fln olmuyo.
Ya bnm büyük kızdan kalma kombin elbisemiz vardı. Onu giyeriz diom ama iste bu sefer büyük kıza artık 7yas aynı elbiseden gerek ama diktirdigim kadın bırakmış artık yapmıyo

ay evet senin avantajın kıyafetinin olması ama diğer taraftan ablasınada aynı yaptırman gerekecek keşke kadın bırakmasaydı ya elbiselerde uçmuş
bende kombin mi yaptırsam tona uyan elbisemi alsam abisinede papyon düşündüm ama takmam ben dedi :D

Kizlar ya size bisey danisicam simdi biz normalde yatak odasinda yatioduk surunmeye basladi oturma odasina gectik koltuga emekleyip ayaga kalkmaya basladi diye 2 gundurde yerde yatioz koltuktan bi kez dusurdum cunku cok hareketli korktugum icin yere bi yorgan battaniye serdim ama cok sert yinede valla kemiklerim agriyor benim cocuk icin bi sakincasi olurmuki? Yer döşegim yok benim simdi aydinda teyzem dikiyor ama gidio.almam 1 haftayi bulcak ozamana kadar napicam bilmiorm ben idare ederimde oglana uzuluyorum ya cani aciomudurki 😥

kuzucum en mantıklısı park yatak sıfır risk
ama sanırım senin yanında yatmaya alışkın bide direk yatarak emziriyorsun
bizim oğlanı bu aylarda değil ama 1,5 yaşlarında fln iki kere yataktan düşürdük
babasıyla aramızdayken ne yaptın ne ettinde tam uçtan düştün sağında solunda biz varız aradan kaymış
sonrasında park yatağa alıştırdık 2,5 yaşında fln kende kendi odasında yatırdım bende onunla uyudum sonra odaya geçiyordum oda bana sesleniyordu git gel 4-5 kere oluyordu

temas bağımlısı = meme bağımlısı = ayak bağımlısı = kucak bağımlısı

yani yatak düşmanı :KK70:
Hahahahahahah ciddi ciddi gerçekten öyle oldu😅😅 ayak konusunda kocama gidiyo ben göstersem benimkine ellemiyo babasına tutturuyo çıldırıyor resmen ya ben boyle sey gormedim

Hahahahahahah ciddi ciddi gerçekten öyle oldu😅😅 ayak konusunda kocama gidiyo ben göstersem benimkine ellemiyo babasına tutturuyo çıldırıyor resmen ya ben boyle sey gormedim

çok dadlular yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aşığım resmen suratına kurban

• Muhteşem
Reactions: Jou
Gunaydinlaar
7C34782F-40E6-4D34-8CF7-D9A97DA8BF47.webp
Havuclu yumurta sarisi
Avokado
Kayisili yulaf

Birde düzgün yazsam daha güzel olacak TLf kafasına göre düzeltme yapıyor '))
Olsun ben anliyom 😅
Saçma ki ne saçma hele sleepy alakasız 😂 ben geceleri prima kullanıyorum premium care olandan. 15 gün önce 7800 dük. 4 numara kullanıyorum hala büyük bize. Yani bu 4 numara daha gider baya diye düşünüyorum
Ama bebegin boyuna gore de farkediyo, boyu uzunsa kilo fazla da olsa daha ince oluyo ya bez numarasi degisiyo o yuzden
Aynen bende gece prima gunduz sleepy arada da kisa sureli durucaksa jenny willy aldim biminkini, valla iyiymis he tavsiye ederim

ay evet bütün vitaminlerimizi bitiyorlar vallaha
bizim kızda gece 2 ye kadar uyumadı 2den 4 e kadar uyudum 5 e kadar memedeydi
5 den sonra kocaya devir ettim 6,40 gb emzirdim sabah 7 de işe giderken kocaya devir ettim koca uyu diye artık kızım ne istiyon diyordu :KK70:
Meme istiyo meme deseydin 😅 nasıl olsa emzik olarak tutacaklar emziriverseler aslında ya:KK6:

Back
X