• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ya size birşey danışıcam. Benim kız tam 4 aylık bu cumartesi 2. Doz rota aşısı var. Ama şöyle bir durum var 2. Aydaki 1. Doz rota aşısından 18 gün sonra kanlı kakası oldu. O ay içinde 2-3 kere daha farklı zamanlarda kanlı kaka yaptı. 3. Ay kontrolde doktora söyledim. Birşey olmaz 7-10 gün öncesinden yemene dikkat et dedi. Neye alerji var bilmiyoruz. Eylül ayında da 7-8 kere kanlı kaka yaptı. 1 tanesi yoğundu jölemsi gibi.. Osman gönülalanın soru cevapta kanlı kaka varsa yaptırmayın yazısını gördüm. O günden beri kafam karışık.. takip ettiğim doktorlardan birinin soru cevabına kısaca yazdım. 5,5 aylık olana kadar bekleyin yazmış. Başına böyle bir durum gelen var mı?
Yaptırma kesinlikle daha kötüleşebiliyo diye biliyorum. Benim en küçük alerjik. 3. Ayında kanlı kakayla kesinleşti ondan önce de belirti vardı ama işte kesin alerji olduğunu öyle anladım. Bırak aşıyı eser miktarda olan şeyleri tüketmedim uzun bi süre

Kızlar nspıyonız ya ben iki tane cocukla kısa hiic hazır değilim😁 Kızımı kreşe yazdırdım yarım gün çok hevesli ve çok iyi gidiyor ancak cok erken sifayı kapıyor okuldan mı alıyor bilmiyorum. Bu hafta yine bir gün gönderebildim. Küçüğü tam bir fırlama her şeyi ablasından öğreniyor. Az kaldı son düzlüğü göreceğim artık rahata erme zamanı da gelecek insallah. Sizin nasıl gidiyor

Back