• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar eşim kaset test almis onu yaptim ama bildiğiniz çizgi çıkmadı bile ☹️ o yuzden esimede diyemedim ben erken gebelik testi yaptim iki tane orada çıktı cizgi diye🥲 hüzüüüün...
Markasi ney testlerin acaba hemen üzülme cnm kan testi en garantisi biliyorsun

Yarın da devam ederse ararım ama diyeceği şeyi biliyorum stres yapma gününe kadar bekle der .
Evet senin de dedigin gibi her türlü beklemek gerekecek ki doktor da aynısını diyecek zaten belki tek taraflı tutun da o yuzden oluyordur

Markasi ney testlerin acaba hemen üzülme cnm kan testi en garantisi biliyorsun
Ya o kadar dandirik bisey ki roll diye bir test daha kalitesiz bisey bulamamis neredeyse 🤦🏽‍♀️ cizgi var ben goruyorum ama baska bakan anlamaz 😂 ben gönül rahatlığıyla cikip karsisina bak ikinci cizgi diyemedim.diue uzuldum

Evet senin de dedigin gibi her türlü beklemek gerekecek ki doktor da aynısını diyecek zaten belki tek taraflı tutun da o yuzden oluyordur
Evet o da bir ihtimal o yüzden bekleyeyim en iyisi . Tşk ederim cevabınız için . Bence evde durmaktan psikolojim de bozuldu . Sadece iğne için dışarıya çıkıyorum onun da etkisiyle oturup kendimi dinliyorum

Ya o kadar dandirik bisey ki roll diye bir test daha kalitesiz bisey bulamamis neredeyse 🤦🏽‍♀️ cizgi var ben goruyorum ama baska bakan anlamaz 😂 ben gönül rahatlığıyla cikip karsisina bak ikinci cizgi diyemedim.diue uzuldum
Roll da fena degil ama bebetime yapmistim ben dun cikmadi bastan , sonra cikti ve baya silikdi , kan testim sonucum da pozitif biliyorsun ... Markadan markaya da degisiyor hassasiyet ferahla takma

Evet o da bir ihtimal o yüzden bekleyeyim en iyisi . Tşk ederim cevabınız için . Bence evde durmaktan psikolojim de bozuldu . Sadece iğne için dışarıya çıkıyorum onun da etkisiyle oturup kendimi dinliyorum
Ah güzelim cok iyi anliyorum seni ama yapma cik dolas hem yürüyüş olur hem alisveris yap kan akisi da önemli sonucta... Hem burda dertlesiyoruz dimi teşekkür etmeye hic gerek yok

Cağırayım bı taksi gole ineyim biraz hava alirim bari . Artık kısmet de ne varsa göreceğiz ,ötesi yok :))
Heh iste budur ya bana bunlarla gel :) en dogrusunu yaparsin cnm düşündükçe düşersin , ben mesela namaz kilmaya basladim transferden sonra icim cok ferahladi

Roll da fena degil ama bebetime yapmistim ben dun cikmadi bastan , sonra cikti ve baya silikdi , kan testim sonucum da pozitif biliyorsun ... Markadan markaya da degisiyor hassasiyet ferahla takma
Böyle görünüyor

Eklentiler

• IMG_20220617_193856.webp
    IMG_20220617_193856.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 100
Böyle görünüyor
Görünüyor ama cnm baya belli yani .. tek mi cift mi embriyo koydular hem erken gebelik adi üstünde en erken gosteren test bu kaset testler sonradan cikiyor sonucta ... Ben hergun yapip koyulasmasini takip ettim ama care degil tabi kesin sonuc kan biliyorsun

Kızlar ben bugün eczaneye gittim. Tüp bebek tedavisi görüyorum,transfer oldum. Transferimin 8. Günü erken gebelik testi alsam olur mu , salı günü kan vereceğim dedim.
Eczacı erken gebelik testleri de yanıltıcı olabiliyor. Negatif çıksa üzülmez misiniz, pozitif çıktı diyelim , kanınızda negatif çıksa üzülmez misiniz dedi.
Yani önermiyorsunuz dedim, evet gününüzü beklemeniz en sağlıklısı olacak dedi. Bende almadan ayrıldım eczaneden.
Salı gününü bekleyeceğim artık ☺️ her işte bir hayır vardır düşüncesiyle almadım. Belki negatif çıkacaktı üzülecektim.
Sizleri de bilgilendirmek istedim.

Görünüyor ama cnm baya belli yani .. tek mi cift mi embriyo koydular hem erken gebelik adi üstünde en erken gosteren test bu kaset testler sonradan cikiyor sonucta ... Ben hergun yapip koyulasmasini takip ettim ama care degil tabi kesin sonuc kan biliyorsun
Evet kesinlikle kan testi beni ikna edecek ben ilk yaptığım testte bile sevindim😂
Tek koyuldu 5. Gun embriyosu bugun 7. Gunum. Fotoda da görünüyor mu süper 😍🙏

Kızlar eşim kaset test almis onu yaptim ama bildiğiniz çizgi çıkmadı bile ☹️

Kızlar eşim kaset test almis onu yaptim ama bildiğiniz çizgi çıkmadı bile ☹️ o yuzden esimede diyemedim ben erken gebelik testi yaptim iki tane orada çıktı cizgi diye🥲 hüzüüüün...
Ben eczaneye gittim bugün transferimin 8 günü erken gebelik testi alsam olur mu dedim eczacı testler yanıltıcıdır kan vereceğiniz günü bekleyin dediler. Sizin erken mi yaptınız ? Her kadında değişiklik gösterebiliyor.

Ben eczaneye gittim bugün transferimin 8 günü erken gebelik testi alsam olur mu dedim eczacı testler yanıltıcıdır kan vereceğiniz günü bekleyin dediler. Sizin erken mi yaptınız ? Her kadında değişiklik gösterebiliyor.
Bu benim 5. Ve 6. Gun erken gebelik testlerim mesela

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-17-20-02-13-825_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2022-06-17-20-02-13-825_com.miui.gallery.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 83
Testleriniz benim olmuş olsaydı ben pozitif olarak yorumlardım.
Size tek embriyo mu transfer edildi,yoksa iki mi?

Doktorumu aramadım arayayım mi ?Adam benden bikacak diye de korkuyorum :) Lekelendigim gün de korku içinde aradım . İlaçlarına devam et dedi birşey demedi . Sonra da bir daha olmadı zaten . Bugün de tek taraflı hafif kasik ağrım var diye arasam mi bilemedim 🤷
Korkma bisey yoktur canim nolabilir❤️
O tek tarafli kasik agrisi bende hep Vardi halada var

Back
X