• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar ben bugün eczaneye gittim. Tüp bebek tedavisi görüyorum,transfer oldum. Transferimin 8. Günü erken gebelik testi alsam olur mu , salı günü kan vereceğim dedim.
Eczacı erken gebelik testleri de yanıltıcı olabiliyor. Negatif çıksa üzülmez misiniz, pozitif çıktı diyelim , kanınızda negatif çıksa üzülmez misiniz dedi.
Yani önermiyorsunuz dedim, evet gününüzü beklemeniz en sağlıklısı olacak dedi. Bende almadan ayrıldım eczaneden.
Salı gününü bekleyeceğim artık ☺️ her işte bir hayır vardır düşüncesiyle almadım. Belki negatif çıkacaktı üzülecektim.
Sizleri de bilgilendirmek istedim.
En iysini yapmissin canim ben negatif gordum teste cok uzuldum 🥺💔 yapmasam uzulmucektim. Pazartesi kan verme gunum bakalim🤲🏻

Şu 3. Gün 5. Gün olayını çok takıyorum ben ya , bana da 3. Gün embriyosu konulcak 2 tane 6 tane dondurulmuş embriyom var , doktoruma 5 e gidelim dedim ama yumurta sayın az dedi o yüzden 3 te dondurdu , kaliteleri iyi dendi ama çok korkuyorum
Benim doktorum 5. Gün dondurulmuş embriyoyu şu şekilde yorumladı.
Her hastaya uygulanan bir prosedür değil , genelde rahim içinde bir sıkıntı varsa, polikistik over sendromu varsa, daha öncesinde düşükler olmuşsa gibi gibi hastalara daha çok uygulanıyor dedi.
Bende polikistik over sendromu, bir düşüğüm var ,rahim kalınlığım çok inceydi. Bu durumdan dolayı 1 ay rahim dinlendirilip, sonrasında dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi.
İnternetten de araştırma yapabilirsiniz.

Tabiki o yuzden her ne olursa olsun kan sonucunu beklemek en guzeli ve kesin sonuc bence o gune kadar ümüdün oluyor cunki boyle Bi yanim cöküntüde kaldi
İnanın bana fizyolojik olarak belirti yaşıyorum, sol kasık bölgem regl olacakmışım gibi ağrıyor,2 gündür sabahları mide bulantısı yaşıyorum,rahim içinde sızlama yaşıyorum ama dinlemiyorum vücudumu. Salı günü kan vereceksin, olumlu da olsa olumsuz da olsa dünyanın sonu değil diyorum.☺️

Simdi erken gebelik testi 7. Gün

Eklentiler

• IMG_20220617_202536.webp
    IMG_20220617_202536.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 73
İçinizi ferah tutun. Kendinizi ne kadar kasarsanız vücut da bir o kadar kasıyor kendini. ☺️
Daha 3 gün var testinize. Benim halam emekli hemşire. Ona sordum. 8. Günde gebelik idrarda çıkar mı diye olasılık var dedi, kan tahlili yapsan direk çıkar ama ne olur ne olmaz hayal kırıklığına uğramaman için test gününü bekle dedi. Bir de her kadının hormonları bir çalışmıyor herkesin vücut yapısı farklı ☺️

İnanın bana fizyolojik olarak belirti yaşıyorum, sol kasık bölgem regl olacakmışım gibi ağrıyor,2 gündür sabahları mide bulantısı yaşıyorum,rahim içinde sızlama yaşıyorum ama dinlemiyorum vücudumu. Salı günü kan vereceksin, olumlu da olsa olumsuz da olsa dünyanın sonu değil diyorum.☺️
Ne guzel Teselliler veriyosun Insallah bebegin sana Sımsıkı tutunmuştur canim Cok isterim🤲🏻❤️🥰 Rabbim isteyen herkezin kucagini doldursun inşallah , Zor bi surec ve yasamayan bilemez.

Ne guzel Teselliler veriyosun Insallah bebegin sana Sımsıkı tutunmuştur canim Cok isterim🤲🏻❤️🥰 Rabbim isteyen herkezin kucagini doldursun inşallah , Zor bi surec ve yasamayan bilemez.
☺️ Rica ederim. Rabbim herkesin güzel gönlüne göre nasip etsin. Hayırlı zaman bu zamansa olsun , değilse olmamış demektir ☺️ geçen sene 3.5 aylık bebeğimi kaybettim ben. Ben 3.5 aylıktım, o 2 aylık da kalmıştı. Nasip değilmiş dedim.

Daha 3 gün var testinize. Benim halam emekli hemşire. Ona sordum. 8. Günde gebelik idrarda çıkar mı diye olasılık var dedi, kan tahlili yapsan direk çıkar ama ne olur ne olmaz hayal kırıklığına uğramaman için test gününü bekle dedi. Bir de her kadının hormonları bir çalışmıyor herkesin vücut yapısı farklı ☺️
Aslinda oyle herkezin vucud farkli kimisi erken kimisi gec gorebiliyormus bu idrar testlerinde
O yuzden umarim oyledir Cok emek verildi ve 2 tedavidede cok yiprandik🥺❤️

Aslinda oyle herkezin vucud farkli kimisi erken kimisi gec gorebiliyormus bu idrar testlerinde
O yuzden umarim oyledir Cok emek verildi ve 2 tedavidede cok yiprandik🥺❤️
Çok iyi anlıyorum. Hepimiz için farklı farklı zorlukları var , umutları,hayalleri var. Ama bazen bizim dışımızda gelişen durumlar olabiliyor malesef ☺️

☺️ Rica ederim. Rabbim herkesin güzel gönlüne göre nasip etsin. Hayırlı zaman bu zamansa olsun , değilse olmamış demektir ☺️ geçen sene 3.5 aylık bebeğimi kaybettim ben. Ben 3.5 aylıktım, o 2 aylık da kalmıştı. Nasip değilmiş dedim.
Gercektenmi cok uzuldum🥺 Rabbim Sabirlar versin ve yeni umudlar versin insallah bu sefer sımsıkı tutunur ve Annesi gibi güclü kalirr ,
Ama kisada olsa o duyguyu yasatmis Rabbim sana ne guzel❤️ ben o duyguyu henuz hic tatmadim

Korkma bisey yoktur canim nolabilir❤️
O tek tarafli kasik agrisi bende hep Vardi halada var
Aradım zaten doktorumu önce görmedi sonra hemen döndü . Sunsea hanım sıkıntıya gerek yok ,ilaçlarınıza devam ,pazartesi gelin kanınızı verin dedi. Değişik birşey söylemedi canım. Çok tşk ederim sana da 😍

Gercektenmi cok uzuldum🥺 Rabbim Sabirlar versin ve yeni umudlar versin insallah bu sefer sımsıkı tutunur ve Annesi gibi güclü kalirr ,
Ama kisada olsa o duyguyu yasatmis Rabbim sana ne guzel❤️ ben o duyguyu henuz hic tatmadim
Ben çok zorlu süreçten geçtim. 3 yıllık evliyim 1 yıl hiç korunmadım. Ardından doktora gittim. Rutin kontroller tahliller yapıldı. Rahim filmi çekildi ve sağ tüpümün kapalı olduğu tespit edildi. Ardından ilaç tedavisi ile 3. Ayın sonunda normal yollarla hamile kaldım. Ancak bebek gelişmediği için düşük yapmak zorunda kaldım. Bebeği kaybetmeden bir gün öncesine kadar kalp atışını duyuyordum. Ama malesef melek oldu 😔
Bu yüzden sabretmek zordur ama yolun sonunda her zaman bir ışık , bir umut vardır. ☺️

Back
X