• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Benim doktorum 5. Gün dondurulmuş embriyoyu şu şekilde yorumladı.
Her hastaya uygulanan bir prosedür değil , genelde rahim içinde bir sıkıntı varsa, polikistik over sendromu varsa, daha öncesinde düşükler olmuşsa gibi gibi hastalara daha çok uygulanıyor dedi.
Bende polikistik over sendromu, bir düşüğüm var ,rahim kalınlığım çok inceydi. Bu durumdan dolayı 1 ay rahim dinlendirilip, sonrasında dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi.
İnternetten de araştırma yapabilirsiniz.
Evet 3. Gün embriyosu tutanlar da çok fazla aslında ama insan yine de neden diye sorguluyor hayırlısı artik

Kızlar bir sorum olacak bugün transferin 17. Günü beta 8000 lerdr normal mi ? Allahım internete bakınca bazı yer normal bazı yer mol gebelik falan olabilir diyor allah korusun daha önce dış gebelik Dr geçirdim insan korkuyor her şeyden

Aradım zaten doktorumu önce görmedi sonra hemen döndü . Sunsea hanım sıkıntıya gerek yok ,ilaçlarınıza devam ,pazartesi gelin kanınızı verin dedi. Değişik birşey söylemedi canım. Çok tşk ederim sana da 😍
Gercek isminmi 😍 bende takma sandim cok tatli ismin varrr Yaa ❤️ hersey o guzel gonlunce olsun Sunsea 🥰

Kızlar bir sorum olacak bugün transferin 17. Günü beta 8000 lerdr normal mi ? Allahım internete bakınca bazı yer normal bazı yer mol gebelik falan olabilir diyor allah korusun daha önce dış gebelik Dr geçirdim insan korkuyor her şeyden

Çoğul gebeliklerde beta yüksek çıkabiliyor 2 gün arayla test yaptın mı

Ben de doktoruma soramadım zaten ertelendi bı de bu sebepten ertelenirse çok üzülürüm 1 ay nasıl gecicek onu düşünüyorum .
Hiç riske atip üzülme ben yazliktaydim transfer onceside bütün gün sahilde oturdum herkes girdi ben girmedim🙈 idrar yollari fln hassas oluyor ya simdi enfeksiyon kapar usuturum bisey olur ama benim bir hafta kalmıştı oyuzden daha cok varsa yine sorun olmayabilir

Kızlar ya pazar günü yaptircam sanırım testi
Progestan pazar günü bitmiş oluyor yarın gece son 2 fitili Atıcam eczanede günü dolmadan vermiyor 13. Gün oluyor transfer sonrası transfer günü hariç
İlaç 104 TL mis bossuna hamilelik yoksa da ilaç almak da istemiyorum
Ayy heyecanlıyım zaten bitsin gitsin ya 😅
Bugün çok da güzel geçti herkes bı aradaydi çok güzel oldu

Evet yaptırdım iki katını geçiyordu genelde iki günde bir artış inşallah çoğul gebeliktir 🙏🏻 O beta ile anlaşılmaz diyen de var içimi ferah tutayım diyorum. Her aşaması zorlu bebek sürecinin de

Öyle canım stres yapma inşallah sağlıklıdır ne zaman gideceksin kontrole

Kızlar ya pazar günü yaptircam sanırım testi
Progestan pazar günü bitmiş oluyor yarın gece son 2 fitili Atıcam eczanede günü dolmadan vermiyor 13. Gün oluyor transfer sonrası transfer günü hariç
İlaç 104 TL mis bossuna hamilelik yoksa da ilaç almak da istemiyorum
Ayy heyecanlıyım zaten bitsin gitsin ya 😅
Bugün çok da güzel geçti herkes bı aradaydi çok güzel oldu

İnşallah pozitifi görürsün 😊

Back
X