- 16 Temmuz 2021
- 320
- 512
- 23
- 42
Giydim ben de şimdi yoldayım. Stresim azalsın diye sizi okuyorum. Dua edin banaÇok büyük heyecan bana bu defa farklı klinikte yaptırınca doktor trasnferden önce düşük doz diazem verdi heyecanın stresin azalsın yerleşme kolay olsun dedi hakkaten ilaç epey rahatlattı beni. Bir de önceden yazmıştım kaçırmışsındır belki burada (Amerikada) doktorlar transfer günü çorapla gelin diyorlar hep giymeyi unutma pamuklu soket çorap.
Çok sağ ol ruby. Yoldayım şimdi midem ağzımda heyecandan. İnşallah hayırlı sonuçlarla grlirim. AminKendini rahatlat lütfen inşallah çok güzel geçecek ve güzel haber alacaksın buna odaklan bizi habersiz bırakma
Rabbim yardımcınız olsun inşallah güzel geçecek haberdar edinGiydim ben de şimdi yoldayım. Stresim azalsın diye sizi okuyorum. Dua edin bana
hepsi kardeş olucak tabıkıde hehehehhahaha o heyecanla neler sormuyoruz ki inşallah sağlıkla ilerleyecek bir sürü kardeş doğurucaz uzaklarda da olsak
Anlık konuşma veya bildirim oluyor mu canım bundaKızlar şöyle bişey var istersenizLavinya_1014
Deniyorum hemen bana bişey yazsana tekrarAnlık konuşma veya bildirim oluyor mu canım bunda
dene bakalımDeniyorum hemen bana bişey yazsana tekrar
Geliyor bildirimdene bakalım
bu androidde var galiba apple store da göremedim. bakayım biraz daha. ne hoşsun maşallah canımGeliyor bildirim
Aaa olabilir benim yukarida sol üst köşede 3 nokta var menü gibi orada görünüyorbu androidde var galiba apple store da göremedim. bakayım biraz daha. ne hoşsun maşallah canımbir ömür mutlu olun bebişle taçlansın inşallah
Mrb canım zoladexi ne için kullandın kaçıncı gün adet oldun bide adetliyken mi vuruldun igneyi bende opu dan sonra adet oldum hormonlar dengesiz çıktı transfer hazırlığı iptal oldu doktorum zoladexi kullandirdi 24 gün sonra kan tahlili istedi adet olucaksin normal çıkacak hormonlar dedi şimdi bende bunu düşünüyorum herşey yolunda gider mi acaba senin bebiş tutmuş hayırlı olsun darısı bütün bekleyenlere inşallahZoladexi 10 mayista oldum yani 21. Gün oluyor o zaman
Ocak Şubat Mart olsun oYalnız o başlığı Şubat Mart olarak açmamız lazım yoksa bölünürüz kızçeler
Merhaba, kaçıncı gün embriyosuHerkese günaydın en erken ne gün idrar testi yapılabilir acaba
biz bunu tüm seneye bağlarız kızlar nisan mayısOcak Şubat Mart olsun oikizler erken geliyor malum
3. Gün dondurulmuş embriyo transferiMerhaba, kaçıncı gün embriyosu
geç tutunuyor olabilir bence en erken 8,9. günü bekleyin üzülmemek adına bazen idrara bile çok geç geçiyor3. Gün dondurulmuş embriyo transferi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?