2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Arkadaşlar, ben de yeni geldim eve. Duşumu aldım kendimi yatağa bıraktım. Heyecanla nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Doktorum 12 gün sonra kan testini yaptır dedi. Bayramın ikinci gününe geliyor. Son anda bir dayanamamazlık yaşamazsam beklemek istiyorum, bakalım nasıl geçecek bu zaman. Ama tek çizgiyi görmek çok üzer beni boş yere stresimi artırmamak için dayanmam lazım. Bugün transferi olan 3 kişiyiz sanırım. Haziran transferini ucundan yakaladık :) benim adet siklusunun 21. Günü bugün, sanırım daha erken transfer yapılanlar çoğunlukta. 14. Gün kontrolünde 21. Gün diye ayarladılar. Biraz kastım kendimi, hemşire karından ultrasonu yaparken bir kaç kez kendini rahat bırak dedi ama öyle zor ki o heyecanla kendini rahat bırakmak. 2 kere toplama yapmıştık bu ilk transferim oldu. Doktorun önüme oturmasıyla odaya almaları arası 8 dakika sürdü :) anlamadan bitiyor ama telefonla ekranı çektim içeri verirlerken, minicik beyaz nokta çıkınca kateterden çok değişik geldi. İnşallah hayırlı haberi de alırım, hepimiz alırız. Dün gece heyecandan yatamayınca, evladıma mektup yazdım. İnşallah okumak da nasip olur Allahın izniyle

Hayırlısı olsun cnm Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah

Merhaba kızlar memleket sorusuna cevaben Zonguldak Bugün transfer olan arkadaşlar hayırli olsun inşallah. Kızlar yazmıştım transfer tarihimi 21 Haziran diye , ilk iki gün hafif kasık ağrısı oldu. Sonrasında sırf ağrısı , bel ağrısı , kuyruk sokumu ağrısı şeklinde orta şiddette devam etti fakat dün sabah sanki adet olmuşcasina aşırı şiddetli bir ağrı ile gözümü açtım... Çok korktum gün ortasından sonra orta şiddetle devam edip yok oldu ağrı. Bugün ise kuş gibiyim tık belirti yok bu seferde ayrı bir korku başladı.Belirti olsa korkuyorum olmasa korkuyorum

Ay canım benm cok iyi anlıyorum seni benim perşembe test günüm banada usg resmi verdiler kıyduktan sonra inşallah hayırlısıyla sonuclarnır hepimzn emeklermiz bosa cıkmaz Allah ın hayırkısıyla nasip etsin kucagımıza aldıgmz günleride inşalalaah

Benmde transferin 4 5 6 günü kasık ağrım oldu adet olcakmısım gübi hafif bel ağrısı sonra kesildi bi kaç gündürde bas aprısı var hafif hafif inşallah tutunmuştur bebişlerimiz

Bide bana transfer esnasında sonda taktılr cıkardıktan sonraki 2 gün işkence gibiydi resmen idrar yaparken yanma ağrı idrardan sonra kan doktorun antibiyotik verdi enfeksiyona karsı oda benim morelimi cok bozdu tutmasna etki eder mi die etmez dedi doktorun ama bilmiyorum resmen idrar yoku enfeksiyonu olmus gibiydim 2 gün cok sıkıntı cektm

Vücudunu dinleme cnm kolay bir süreç değil elbette hergun farklı seyler yasanir ... Test gününe odaklan sen sal ruhunu mis gibi hava solumaya bak...

lavinya _1014 canım inşallah bebislerimiz sımsıkı tutmuştur. Aynı durumu yaşamışız banada transfer anında sonda takıldı çok korkuyordum ama fazla sıkışık olduğun için mecburuz dediler.Korktugum kadar acılı degilmis ama yinede çok ta hafif bir durum değildi.Kimsinde enfeksiyon yapıyor sık yaşanan bir durum sonda olayında. İnşallah sonucunun güzelliği ile bu günleri hatırlayip vay be diyip geçersin

Çok şiddetli bel ve kasık ağrım var adetim 4 güm gecikti üç gün önce silik çizgi ile pozitifi aldım perşembe günü kan testim aklım çok karışık bu ağrılar beni çok korkutuyor

Vücudunu dinleme cnm kolay bir süreç değil elbette hergun farklı seyler yasanir ... Test gününe odaklan sen sal ruhunu mis gibi hava solumaya bak...
Canım çok zor ama deniyorum uğraş buluyorum film dizi izliyorum , kitap okuyorum. Dua ediyorum hepimizee En çok da burayı okuyup umut soluyorum.Allah hepimizi sevindirsin inşallah

Çok şiddetli bel ve kasık ağrım var adetim 4 güm gecikti üç gün önce silik çizgi ile pozitifi aldım perşembe günü kan testim aklım çok karışık bu ağrılar beni çok korkutuyor
Bir kere daha test yapabilirsin cnm , zaten cok az kalmis test gününe... Benim arkadasim bu agrilari 6 ay cekti nerdeyse cok da saglikli 7 yasinda kizi var masallah.. her vücut farklıdır ayni seyleri yasayamayiz ki rahat ol kuzu

Bir kere daha test yapabilirsin cnm , zaten cok az kalmis test gününe... Benim arkadasim bu agrilari 6 ay cekti nerdeyse cok da saglikli 7 yasinda kizi var masallah.. her vücut farklıdır ayni seyleri yasayamayiz ki rahat ol kuzu
Korkuyorum bir daha test yaptığım da ya negatifi görürsem test gününe kadar kafayı yerim diye

Korkuyorum bir daha test yaptığım da ya negatifi görürsem test gününe kadar kafayı yerim diye
Merak etme anlık şok olup geçiyor yıllarca negatif görüp, ilk gebeliginde kontrole diye gidip kalp atışı durmuş haberi alan kişi yani ben söylüyorum bunları ama bak sonra yeniden başlıyorsun hayata bir minnak getirmek icin... Gerci ben genlerim konusunda devam etmeli kararsızım ama ins kocamin genleri olur tamamen ben taşıyıcı olayim gene patlattim espriyi bakkk bakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…