2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Günaydınlar 20 haziranda transfer olmuştum doktorum 29 unda test istedi kanda değerim 23,72 çıktı.bugün sabah da beklemiş idrarla test yaptım fotoğrafını ekliyorum lütfen yorumlayabilir misiniz
Sizinle değerimiz aynı. Benimde 9. Gün 24 11. Gün 50 çıktı.

Cuma günü tekrar istedi. Önemli olan artış diyorlar ama neden düşük anlam veremiyorum. Rabbim bağışlasın.

İğne yanıltabiliyor biraz ama daha önce görmediyseniz bu güzel haber. tabii ki en son sözü kan testi söylüyor umarım pozitiftir güzel haberlerinizi bekliyoruz test gününüz ne zaman
4 gün var test günüme. Yarın sabahta yaparım koyulaşma varsa iğne etkisi değildir diye düşünürüm o zaman

Cuma günü tekrar istedi. Önemli olan artış diyorlar ama neden düşük anlam veremiyorum. Rabbim bağışlasın.
Aynen değerlerimiz aynı imiş evet doktorum gebelik oluşmuş ancak yavaş ilerliyor gelişip gelişmeyeceğini cuma günü yapılacak testle karar vereceğiz dedi
İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız

Pozitif olanlara hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Negatif sonuç alanlar da üzülmeyin lütfen hayırlısı böyleymiş Allah en kısa zamanda güzel haberi almanızı nasip etsin inşallah

Sizinki bence olumlu sonuçta 24 ten 50 ye çıkmış inşallah bende o şekilde artışlar görürüm ben daha 2. Testi vermedim cuma günü vereceğim

Günaydınlar 20 haziranda transfer olmuştum doktorum 29 unda test istedi kanda değerim 23,72 çıktı.bugün sabah da beklemiş idrarla test yaptım fotoğrafını ekliyorum lütfen yorumlayabilir misiniz
hayırlı olsun çok sevindim :))) bilgisayardan yazdığımdan kalpli emojiler koyamadım ama çook kalp :)

Sizinki bence olumlu sonuçta 24 ten 50 ye çıkmış inşallah bende o şekilde artışlar görürüm ben daha 2. Testi vermedim cuma günü vereceğim
Evet çok şükür. Ama doktorum cuma günü tekrar istedi. Temkinli davranıyorlar. Bende endişeliyim. Allah sizede nasip etsin.

benimde yaptığım kaset test durdukça belirginleşmişti :) tebrik ederim sağlıkla kanda da çıksın sonuç inşallah
Çok teşekkür ederim canımm inşallah
tüpleri olmayanlarda dış gebelik riski olmuyor diye biliyorum bende.
Benm tek tüpğm alındı diğeri duruyor birde ektopik gebelik sadece tüplerde olmuyo malesef karın boşluğu rahim arkası yumurtalık gibi bir cok farklı yerleşim yeri var en sık rastlanılan tüpler ben cok arastırmıstm zamanında doktorumda bu ları söyledi keseyi görsem Allah ın izniyle cok rahatlıcam

Pozitif olanlara hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Negatif sonuç alanlar da üzülmeyin lütfen hayırlısı böyleymiş Allah en kısa zamanda güzel haberi almanızı nasip etsin inşallah
canım sen kalp atışı duydun mu ? ne durumdasın seninle transferlerimiz aynı dönemlerdeydi merak ettim

Benimde test günüm yarın çok heyecanlıyım dün hafif lekelenmelerim oldu çift embriyo transferi yapılmıştı bugünde bitseydi rahatlasaydim artik

Merhaba arkadaşlar. 22 haziran transfer gunu. Bugun 8.ci gün. Kan deger 42.3 cikti. 2 tane 5 gun embriyosuydu. Beş gun embriyosu için duşuk degil mi?( sizlerin degeri kaçti bu gunlerde. 6.gun oglen 4du degerim

canım sen kalp atışı duydun mu ? ne durumdasın seninle transferlerimiz aynı dönemlerdeydi merak ettim

24 Haziran'da bebeği ve kalp atışını ultrasonda gördük ama daha küçük diye (5+5) dinletmedi 7 temmuza randevu verdi canım. Ama ben 2 temmuzda özele başka bi Dr gideceğim merak ediyorum sen ne durumdasın

24 Haziran'da bebeği ve kalp atışını ultrasonda gördük ama daha küçük diye (5+5) dinletmedi 7 temmuza randevu verdi canım. Ama ben 2 temmuzda özele başka bi Dr gideceğim merak ediyorum sen ne durumdasın
Ayy inşallah duyarsın sağlıkla canımcım benimde 5 Temmuz randevum kalp atışı ve kese için bilmiyorum kalp atışı duyabilir miyim ama diğerlerini görürüz dediler. 6 Hazirandı transferim heyecandan duramıyorum artık bende gidelim diyorum ama eşim acele etme bu sefer doktor ne diyorsa o diyor

Kızlar malesef negatif. Hayırlısı olsun artık. 40 yaş üstü tüp bebek uzmanı doktor tavsiyeniz var mı? Doktorla güven sorunlarım olmuştu içime sinmemişti zaten. İstanbul Ankara Kayseri Adana gibi büyük şehirlere gitmek lazım anladığım kadarıyla

Izmir erol tavmergen

Hayırlısı olsun hakkında inşallah umarım biran önce normal yoldan olsun yormadan İstanbul'da Aret Kamar, Memorial Semra Kahraman(ekibiyle bakıyor), Medicana Selman - Aysun Laçin. Çevremde bu isimlere gidip olumsuz olan olmadı özellikle iki tanıdığım 40 a yakındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…