Sizinle değerimiz aynı. Benimde 9. Gün 24 11. Gün 50 çıktı.Günaydınlar 20 haziranda transfer olmuştum doktorum 29 unda test istedi kanda değerim 23,72 çıktı.bugün sabah da beklemiş idrarla test yaptım fotoğrafını ekliyorum lütfen yorumlayabilir misiniz
4 gün var test günüme. Yarın sabahta yaparım koyulaşma varsa iğne etkisi değildir diye düşünürüm o zamanİğne yanıltabiliyor biraz ama daha önce görmediyseniz bu güzel haber. tabii ki en son sözü kan testi söylüyor umarım pozitiftir güzel haberlerinizi bekliyoruztest gününüz ne zaman
Aynen değerlerimiz aynı imiş evet doktorum gebelik oluşmuş ancak yavaş ilerliyor gelişip gelişmeyeceğini cuma günü yapılacak testle karar vereceğiz dediSizinle değerimiz aynı. Benimde 9. Gün 24 11. Gün 50 çıktı.
Cuma günü tekrar istedi. Önemli olan artış diyorlar ama neden düşük anlam veremiyorum. Rabbim bağışlasın.
Aynen değerlerimiz aynı imiş evet doktorum gebelik oluşmuş ancak yavaş ilerliyor gelişip gelişmeyeceğini cuma günü yapılacak testle karar vereceğiz dedi
İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız
Sizinki bence olumlu sonuçta 24 ten 50 ye çıkmış inşallah bende o şekilde artışlar görürüm ben daha 2. Testi vermedim cuma günü vereceğimSizinle değerimiz aynı. Benimde 9. Gün 24 11. Gün 50 çıktı.
Cuma günü tekrar istedi. Önemli olan artış diyorlar ama neden düşük anlam veremiyorum. Rabbim bağışlasın.
benimde yaptığım kaset test durdukça belirginleşmişti :) tebrik ederim sağlıkla kanda da çıksın sonuç inşallahDursukça belirginleşti elim ayapım titriyo
tüpleri olmayanlarda dış gebelik riski olmuyor diye biliyorum bende.Her gebelikte olduğu gibi tüp bebekte de var canım bende öyle sanıyordm ama dıs geblik olanlarda varms embriyo yuvarlanıp baska yerede tutuna biliyomus Allah muhafaza ara ara sağ kasığm agrıo korkuyorm valla
hayırlı olsun çok sevindim :))) bilgisayardan yazdığımdan kalpli emojiler koyamadım ama çook kalp :)Günaydınlar 20 haziranda transfer olmuştum doktorum 29 unda test istedi kanda değerim 23,72 çıktı.bugün sabah da beklemiş idrarla test yaptım fotoğrafını ekliyorum lütfen yorumlayabilir misiniz
Evet çok şükür. Ama doktorum cuma günü tekrar istedi. Temkinli davranıyorlar. Bende endişeliyim. Allah sizede nasip etsin.Sizinki bence olumlu sonuçta 24 ten 50 ye çıkmış inşallah bende o şekilde artışlar görürüm ben daha 2. Testi vermedim cuma günü vereceğim
Çok teşekkürler inşallah değerlerim artarsa garantilerim şimdilik sınırda devam ediyor benden de çokhayırlı olsun çok sevindim :))) bilgisayardan yazdığımdan kalpli emojiler koyamadım ama çook kalp :)
Çok teşekkür ederim canımm inşallahbenimde yaptığım kaset test durdukça belirginleşmişti :) tebrik ederim sağlıkla kanda da çıksın sonuç inşallah
Benm tek tüpğm alındı diğeri duruyor birde ektopik gebelik sadece tüplerde olmuyo malesef karın boşluğu rahim arkası yumurtalık gibi bir cok farklı yerleşim yeri var en sık rastlanılan tüpler ben cok arastırmıstm zamanında doktorumda bu ları söyledi keseyi görsem Allah ın izniyle cok rahatlıcamtüpleri olmayanlarda dış gebelik riski olmuyor diye biliyorum bende.
Maşallah gözün aydınGünaydınlar 20 haziranda transfer olmuştum doktorum 29 unda test istedi kanda değerim 23,72 çıktı.bugün sabah da beklemiş idrarla test yaptım fotoğrafını ekliyorum lütfen yorumlayabilir misiniz
canım sen kalp atışı duydun mu ? ne durumdasın seninle transferlerimiz aynı dönemlerdeydi merak ettimPozitif olanlara hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Negatif sonuç alanlar da üzülmeyin lütfen hayırlısı böyleymiş Allah en kısa zamanda güzel haberi almanızı nasip etsin inşallah
canım sen kalp atışı duydun mu ? ne durumdasın seninle transferlerimiz aynı dönemlerdeydi merak ettim
Ayy inşallah duyarsın sağlıkla canımcım24 Haziran'da bebeği ve kalp atışını ultrasonda gördük ama daha küçük diye (5+5) dinletmedi 7 temmuza randevu verdi canım. Ama ben 2 temmuzda özele başka bi Dr gideceğim merak ediyorumsen ne durumdasın
Izmir erol tavmergenKızlar malesef negatif. Hayırlısı olsun artık. 40 yaş üstü tüp bebek uzmanı doktor tavsiyeniz var mı? Doktorla güven sorunlarım olmuştu içime sinmemişti zaten. İstanbul Ankara Kayseri Adana gibi büyük şehirlere gitmek lazım anladığım kadarıyla
Hayırlısı olsun hakkında inşallah umarım biran önce normal yoldan olsun yormadanKızlar malesef negatif. Hayırlısı olsun artık. 40 yaş üstü tüp bebek uzmanı doktor tavsiyeniz var mı? Doktorla güven sorunlarım olmuştu içime sinmemişti zaten. İstanbul Ankara Kayseri Adana gibi büyük şehirlere gitmek lazım anladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?