2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Bizde de ben bekleyelim diyorum eşim acele ettiriyor inşallah sağlıkla ilerler hepimizin
Hakkında hayırlısı olsun üzülme inşallah Allah yerini en güzeliyle doldursun

Herşeyin hayırlısı demek gerekir hep.. İstanbul dersen Bülent traş derim genelde başarılı bir doktor ekibi de gerçekten çok ilgili

Amin kızlar Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere inşallah güzel Allah ım bU mübarek günde isteyen herkesin yüzünü güldürsün 8 senedir bekliyorum inşallah son bulmustur
İnşallah canım rabbim sağ salim eksiksiz kucağına, kucaklarımıza almayı hepimize nasip etsin çok sevindim

Merhaba yaş kaç acaba neden genetik yaptirdinjz

Kızlar bende de çok açık kahve bi lekelenme oldu fitili atıyor ya vücut orda gördüm. Biraz fazla mı hareket ediyorum acaba doktor yat çoğunlukla eğer devam ederse acile gidin akşam dedi. Yarın proluton iğne günüm zaten o yüzden devam etmezse yarın vurulursun dedi. Biraz korktum ama araştırdığımda da çok doğal olduğu yazıyor çoğu kadında görünen bir şeymiş hafif lekelenme inşallah devam etmez

İnşallah devam etmez lekelenmeden korkmamak lazım . Benim yine kanamam var . Apar topar kliniğe gittik .Bugün keseyi tekrar gördük ama kalp atışını alamadik henüz. İğne yapıldi ,yatak istirahati verildi. Bekleyeceğim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…