bende kan sulandırıcıyı bırakayım mı dedim onunla alakalı değil lekelenme onları kanama da bıraktırıyoruz demişti eğer artarsa acile gidin dediBiraz endişem var doktora yazdim ama kim bilir ne zaman görüpte cevap verir belki coraspirin ı biraktirir
Inşallah güzel haber aliriz ozaman bende iyiye yoruyorum :)Aynı gün transfer okmuştuk benimde dün sabah aynısı oldu. İyiye yormak istiyorum kırmızı bir lekelenme olmadığı sürece de korkmamamı söylemişti kuzum doktor
Benim o şekilde lekelenmem olmuştu bende doktorumu aramıştım hatta :)) Devamı gelmezse korkmanıza gerek yok . Yerleşme de deniyor hatta ona .Ilaçtan sonra 1 saat yatarak dinlen dedi benim doktorum da
Inşallah öledir şimdilik devamı yokBenim o şekilde lekelenmem olmuştu bende doktorumu aramıştım hatta :)) Devamı gelmezse korkmanıza gerek yok . Yerleşme de deniyor hatta ona .
Hayra yoralim bence canim, iyi düşün iyi olsun... Bu dönemde yerlesme kanaması olabilirTrasfer gününü saymazsak 4. Gün. benim le aynı gün trasfer olan arkadaşlar vardı sizlerde de bu belirtiler var mi?
Benim de öle bir kere görmüştüm . Sonuç da pozitif olmuştu . Korkmayın lütfen ...Inşallah öledir şimdilik devamı yok
Ah canım inşallah o kadar çok istiyorumki bunuInşallah güzel haber aliriz ozaman bende iyiye yoruyorum :)
İnşallah yerleşmedirHayra yoralim bence canim, iyi düşün iyi olsun... Bu dönemde yerlesme kanaması olabilir
Hayırlı ugurlu olsun arkadasım inşallah darısı basımıza olsunKızlar hastaneden çıktım şimdi çok şükür karından ultrasonla kalp atışını da duyduk, Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Hayırlı ugurlu olsun arkadasım inşallah darısı basımıza olsun
canım benim çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizeeKızlar hastaneden çıktım şimdi çok şükür karından ultrasonla kalp atışını da duyduk, Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Harika haberKızlar hastaneden çıktım şimdi çok şükür karından ultrasonla kalp atışını da duyduk, Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Canim cikellammoonandstar maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah aminnn
S sunsea güzel haberlerle gel inşallah
Mucizeyokmu S_lidya nasıl oldunuz güzel anneler
Bozulmamıştir cnmmm sunseaBenim de bugün randevum var . Kanama sonrası kontrol . Umuyorum kese bozulmamistir
Ben kimden duysam lekenmeyi hepsi hamile çıktı vallaİnşallah yerleşmedirMucizeyokmu ben hep iyiye yordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?