2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Nasıl güzel bi yakarış bende hemen yapıyorum

Allah razi olsun kuşum dualarimiz kabul olsun ins

Kafeinsizse bende alsam mi ki yaaa
Menengiç kahvesi içebilirsiniz hem kafeinsiz hem faydalı(bir cins fıstıktan yapılıyor) hem yapay değil. Benim evde barista espresso makinem var. Onunden geçerken içim gidiyor eşim de her gün white chocolate mocha yapmamı istiyor sanki annesinin karnından mochayla doğdu.

Rabbim aratmasın inşallah bi sonraki denemede bebeğiniz sağlıkla gelir. Benim de 2 aşılama 3 tüp bebek denemem oldu bu 4. denemem. Ama düşükle bile sonuçlansa pozitif görmek çok güzel bir duygu sonunda en azından hamile kalabildiğinizi gördünüz ben kendimde hep öyle düşündüm.

Günaydın kızlar

Sabah kasik agrım la uyandım gece ilaç koymuştum peçete koyuyorum ben ilaç geri çıkıyor biliyosunuz açık kahve renginde akintim olmuş iki üç damla kadar aynı herkezin yazdığı gibi mutlu mu olmalıyım panik mi yapmalıyım bilemedim birde ekstradan belimde agriyor doktoruma yazsam mi

Günaydın Doktoruna yaz canım ben yazdım akıntım oldugunu söyledim proluton iğne yap dedi

Menengiç bende var ama tadını sevmiyorum bu kafeinsizi keşfedince bıraktım bende de aynı makineden var seni iyi anlıyorum presslerken o kokuuuu şimdi sabah uyanınca da bayılırdım ama neyse neyse
Günaydın canım korkma hiç inşallah bir şey değil. Ben kaç gündür kendimi takip ettim sadece fitil atılırken geliyor Yani rahim duvarından düşenler bile olabilir. İğne veriyor hepsi doğru yani

Biraz endişem var doktora yazdim ama kim bilir ne zaman görüpte cevap verir belki coraspirin ı biraktirir

Gunaydin cnm transferin kacinci günü diye sorcam ama sen yine bu durumu bildir doktoruna... Burda lekelenmeyle belirti yaşayanlar var ama kisiden kisiye degisiyor

Gunaydin cnm transferin kacinci günü diye sorcam ama sen yine bu durumu bildir doktoruna... Burda lekelenmeyle belirti yaşayanlar var ama kisiden kisiye degisiyor
Trasfer gününü saymazsak 4. Gün. benim le aynı gün trasfer olan arkadaşlar vardı sizlerde de bu belirtiler var mi?

Aynı gün transfer okmuştuk benimde dün sabah aynısı oldu. İyiye yormak istiyorum kırmızı bir lekelenme olmadığı sürece de korkmamamı söylemişti kuzum doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…