- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Nasıl güzel bi yakarış bende hemen yapıyorumValla bi yere kadar kaçabiliyorum arada mecbur görüşüyorum bende
Hepimizde aynı hayal rabbim yaşatsın kuzucum
Kuzum ben her gün bunları okuyorum namaz vakitlerinde aklıma geldikçe bu esmaları sayıp üstüne kenzül arşta geçen tüm isimlerinin hatrına 99 Esma'nın hatrına peygamberimizi araya koyarak vesilesi ile yalvarıyorum onu bana nasip et diye içimden geldiği gibi dua ediyorum rabbim kabul etsin
Evet benimde yola çıkışım öyleydi sonradan günlük oldu benim için, içim rahatlıyor Allah'ın adıyla dua edince normalde de öyle yapardım ama bu dönemde çok daha iyi geliyorHastane grevini bende Avrupa için duydum çözülür umarım hemen
Amin amin amin Allah razı olsunAllah yardımcın olsun arkadaşım inşallah rabbim yormadan seni sevindirsin
Allah razi olsun kuşum dualarimiz kabul olsun insValla bi yere kadar kaçabiliyorum arada mecbur görüşüyorum bende
Hepimizde aynı hayal rabbim yaşatsın kuzucum
Kuzum ben her gün bunları okuyorum namaz vakitlerinde aklıma geldikçe bu esmaları sayıp üstüne kenzül arşta geçen tüm isimlerinin hatrına 99 Esma'nın hatrına peygamberimizi araya koyarak vesilesi ile yalvarıyorum onu bana nasip et diye içimden geldiği gibi dua ediyorum rabbim kabul etsin
Evet benimde yola çıkışım öyleydi sonradan günlük oldu benim için, içim rahatlıyor Allah'ın adıyla dua edince normalde de öyle yapardım ama bu dönemde çok daha iyi geliyorHastane grevini bende Avrupa için duydum çözülür umarım hemen
Hafta sonu çalışmıyorsan dinlenirsin biraz canım. Bakalım ben de pazartesi başlıyorum işeDinlendikce daha iyiyim sanırım yorulmak kötü etkiliyor
Yap yap lavinyam insana bir ferahlik geliyor ki anlatamamNasıl güzel bi yakarış bende hemen yapıyorum
Kafeinsizse bende alsam mi ki yaaaAy hemen alayım kafeinsiz olanı ben misafir kabul etmiyorum kendimde gitmiyorum ya tedirgin oluyorum cünkü otırıyorum yatıyorum ilaç salıyorum
Ay çok güzel kuzum al bak bide ben sütle yapıyorum bazen çok hafif oluyorKafeinsizse bende alsam mi ki yaaa
Kuzu sonuç ne oldu seninBenimde test günüm yarın çok heyecanlıyım dün hafif lekelenmelerim oldu çift embriyo transferi yapılmıştı bugünde bitseydi rahatlasaydim artik
Menengiç kahvesi içebilirsiniz hem kafeinsiz hem faydalı(bir cins fıstıktan yapılıyor) hem yapay değil. Benim evde barista espresso makinem var. Onunden geçerken içim gidiyor eşim de her gün white chocolate mocha yapmamı istiyorKafeinsizse bende alsam mi ki yaaa
Rabbim aratmasın inşallah bi sonraki denemede bebeğiniz sağlıkla gelir. Benim de 2 aşılama 3 tüp bebek denemem oldu bu 4. denemem. Ama düşükle bile sonuçlansa pozitif görmek çok güzel bir duygu sonunda en azından hamile kalabildiğinizi gördünüz ben kendimde hep öyle düşündüm.Çok teşekkürler canım
Evet geride 2 embriyom daha var beraber dondurulmuş. Ama çok üzgünüm ne yapacağımı şaşırdım 3 aşılama 1 tüp bebek olumsuzdu hep 0 dı sonuçlarım bunda 23 çıkınca çok ümitlenmiştim
Günaydın Doktoruna yaz canım ben yazdım akıntım oldugunu söyledim proluton iğne yap dediGünaydın kızlar
Sabah kasik agrım la uyandım gece ilaç koymuştum peçete koyuyorum ben ilaç geri çıkıyor biliyosunuz açık kahve renginde akintim olmuş iki üç damla kadar aynı herkezin yazdığı gibi mutlu mu olmalıyım panik mi yapmalıyım bilemedim birde ekstradan belimde agriyor doktoruma yazsam mi
İnşallah canımBen hissediyorum seninde miniğin seninlee
Menengiç bende var ama tadını sevmiyorum bu kafeinsizi keşfedince bıraktımMenengiç kahvesi içebilirsiniz hem kafeinsiz hem faydalı(bir cins fıstıktan yapılıyor) hem yapay değil. Benim evde barista espresso makinem var. Onunden geçerken içim gidiyor eşim de her gün white chocolate mocha yapmamı istiyorsanki annesinin karnından mochayla doğdu.
Günaydın canım korkma hiç inşallah bir şey değil. Ben kaç gündür kendimi takip ettim sadece fitil atılırken geliyor Yani rahim duvarından düşenler bile olabilir. İğne veriyor hepsi doğru yaniGünaydın kızlar
Sabah kasik agrım la uyandım gece ilaç koymuştum peçete koyuyorum ben ilaç geri çıkıyor biliyosunuz açık kahve renginde akintim olmuş iki üç damla kadar aynı herkezin yazdığı gibi mutlu mu olmalıyım panik mi yapmalıyım bilemedim birde ekstradan belimde agriyor doktoruma yazsam mi
Tersine çıksın inşallahhİnşallah canımgece çok kötü bi rüya gördüm kalktogımdan beri ağlıuorum Rabbim hayra yorsun
İnşallh canımTersine çıksın inşallahh
Biraz endişem var doktora yazdim ama kim bilir ne zaman görüpte cevap verir belki coraspirin ı biraktirirMenengiç bende var ama tadını sevmiyorum bu kafeinsizi keşfedince bıraktımbende de aynı makineden var seni iyi anlıyorum presslerken o kokuuuu şimdi sabah uyanınca da bayılırdım ama neyse neyse
Günaydın canım korkma hiç inşallah bir şey değil. Ben kaç gündür kendimi takip ettim sadece fitil atılırken geliyor Yani rahim duvarından düşenler bile olabilir. İğne veriyor hepsi doğru yani
Gunaydin cnm transferin kacinci günü diye sorcam ama sen yine bu durumu bildir doktoruna... Burda lekelenmeyle belirti yaşayanlar var ama kisiden kisiye degisiyorGünaydın kızlar
Trasfer gününü saymazsak 4. Gün. benim le aynı gün trasfer olan arkadaşlar vardı sizlerde de bu belirtiler var mi?Gunaydin cnm transferin kacinci günü diye sorcam ama sen yine bu durumu bildir doktoruna... Burda lekelenmeyle belirti yaşayanlar var ama kisiden kisiye degisiyor
Aynı gün transfer okmuştuk benimde dün sabah aynısı oldu. İyiye yormak istiyorum kırmızı bir lekelenme olmadığı sürece de korkmamamı söylemişti kuzum doktorGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?