Yani bence betalarimiz yüksek seyretmiş ikiz olma ihtimali yüksek gibi geliyor.Ama bazen böyle yüksek değerler çıkıp tek bebekte olabiliyormus keseye kadar bekleyip göreceğiz mecbur.Buradan takipçinimTabikii deilk haber bendem gelecek
Benim aklima hep şeyde takılıyor cok erken öğrendim idrar testinde betam muhtemelen çok hızlı artıyordu o nedenle ikiz olasılığı daha cokmus gbi geldi hep ama bu bana gore tabo bilimsel hic bir yazi bulamadim
Yemesin ya limon kan sulandırır kan sulandırıcı hap içiyorsa doktora sormadan yemesin bilemedimLimonun Bir zararı olmaz diye dusunuyorum . Doktorunuz ekstra bişi demediyse yiyin gitsin ,afiyet şeker olsun
Kız yokYemesin ya limon kan sulandırır kan sulandırıcı hap içiyorsa doktora sormadan yemesin bilemedim
Yani tüm limonu yiyemez herhalde zatenYemesin ya limon kan sulandırır kan sulandırıcı hap içiyorsa doktora sormadan yemesin bilemedim
Hee öyleyse sen doktora sor limon işini yine deKız yokyiyemem zaten kamasırım ama öyle bi his var yani vöyle nar ekşisi tursu gibi seyler isito canm kan sulandırıcı hem hap hem oksapar kullanıyorm ben pıhtılaşma yatkınlığm var muhtemelen doğuma kdar kullancam
Yemiyorum ya canm istio sadce yiyemem ağzım kamaşırHee öyleyse sen doktora sor limon işini yine dene kadarına izin varmış . Öğrenmekten zarar olmaz .
He tamam anladım seni böle ekşimsi şeyler canın istiyorYemiyorum ya canm istio sadce yiyemem ağzım kamaşır
Ben kalitelerini bilmiyorum diger etkenlerin daha onemli olduğunu dusundugumden hic merak etmedimKızlar 5. Gün dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlar, kalitelerini de yazabilir mi? Bir fikir olur en azından
AynenHe tamam anladım seni böle ekşimsi şeyler canın istiyor
Bende bilmiyorum valla güzel gelişen iki 5. Gün embriyosu die biliyorumKızlar 5. Gün dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlar, kalitelerini de yazabilir mi? Bir fikir olur en azından
Ben etsiz yaşayamam yiyiyorum valla ama canım son bir haftadır inanılmaz biber istiyor. Turşusu kızartıp yoğurtlaması direk salata da kendisi bibercilik rocksssKızlar et ve et ürünleri yiyomusunz
Kaçıncı gün embriyosuydu ?24unde transfer olmuştumEki Görüntüle 3093139
3.gunKaçıncı gün embriyosuydu ?
Yani bugün 8. Gün oluyor . Erken değil mi ? Kızlar daha iyi bilirler ama bence umutsuzluğa kapılmak için çok erken .
Geç tutunma olabilir lütfen umutsuz olup strese sokma kendini bak okuyorsun stres ne kadar etkili. Son ana kadar inançlı ve pozitif ol inşallah hayırlı haber alırsın
3. Gün geç çıkıyor canım . Normaldir çıkmaması
Yani bugün 8. Gün oluyor . Erken değil mi ? Kızlar daha iyi bilirler ama bence umutsuzluğa kapılmak için çok erken .
3. Gün geç çıkıyor canım . Normaldir çıkmaması
Hepiniz sagolun buraya yazmak gerçekten cok etkili oluyor. Moralim biraz yerine geldi.Geç tutunma olabilir lütfen umutsuz olup strese sokma kendini bak okuyorsun stres ne kadar etkili. Son ana kadar inançlı ve pozitif ol inşallah hayırlı haber alırsın
Ben sordum ama biz söylemiyoruz dedi. Sadece kaliteleri çok iyi dediler bana. 5aa şeklinde söylemiyorlarmışKızlar 5. Gün dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlar, kalitelerini de yazabilir mi? Bir fikir olur en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?