- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Bn normalde de midem bulaninca kusarim icimde tutamam hicAy inşallah sizin kolay geçer kuzum
Bende kusma olmadı ama bulantı baş dönmesi maalesef kötü etkiliyor inşallah uzun sürmez de keyif alacağımız günler gelir
Kalbi olusurken mide bulanır derlerBn normalde de midem bulaninca kusarim icimde tutamam hicondan kusuyorum ama gecmiyor
Oyyy yerim ben onun kalbini feda olsun butun bulantim o zaman onaKalbi olusurken mide bulanır derler
Oyyy yerim ben onun kalbini feda olsun butun bulantim o zaman ona
Amin canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallahİnşallah hepimiz aynı duaları ediyoruz birbirimize de ettiğimiz dualar kıymetli rabbim yardımcımız olsun
Cnm Rabbim bagislasin sana evladını insallah saglıkla ilerlesin. Sen zaten progestan igne kullanmıyormuydun progestan cok cok onemli diye biliuorum. 10. Haftaya kadar kullanmak zorunlu diyor bizim merkezKızlar ,şimdi girdim eve . Kliniğe girdik kanamam başladı parçalı parçalı . Dedim tamam daha önce de düşük yapmıştım çünkü doktor aldı hemen . Keseyi de gördük duruyordu . Kanama alanı var dedi . Progesteron igne verdi günlük . Pruloton bende kalp krizi riskini tetiklediği için sadece haftada bir yapalım dedi . Yatak istirahati verdi.
Hahahha sende anne olacaksın ona göree gönlünü al bari içinde kalmış yine dediğine göre anneciğinAnnem diyor ki YİNE BANA CEKMEMİSSİNben hic anneme benzemiyorumda bu da benzememis ayy evet baya zor geçecek gibi
Bu 4. denemesi olan biri olarak yazdiklarinin altina musaadenle ben de imzami ekliyorumTek tek alıntilıyamadim pozitif olan arkadaşları cok tebrik ederim saglıkla kucaklarımıza alalım insallahbelirti arayan arkadaşlarda inanın 4 deneme yapmıs biri olarak söylüyorum bi denemenin bile diger denemeyle cok farkı olabiliyor belirti olup olmaması tamamiyle o anki vucudunuzun durumu ile alakalı ve kullanılan ilaclar herkesde farklı etkiler yapıyor kimisinde hic bir etki gostermiyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Amin
Canim idrar testi hic belli olmaz test bozuk olabilir, embryon gec tutunuyor olabilir, her iki gune bir idrar testini sabahtan tekrarlayabilirsin. Ben 4. denememdeyim. Negatif de pozitif de gordum birinde(5. gun embryosuydu) 10. gunde de idrar da pozitif cikmadi ve kanda da cikmadi maalesef ama en azindan psikolojik olarak kan testine daha hazirlikliydim. iki defa 3. gun embryosu trasnfer oldum ikisi de 7. gunde pozitif gordum. bir diger 5. gun embryosunda 10. gunde pozitifi yakalayabildim (6. gunden itibaren iki gunde bir test yapmistim) fakat sonra kimyasal oldu. Diyecegim o ki simdilik icini ferah tut bi kac gun sonra testini tekrar et. Hepimizin bunyesi de embryosu da farkli herkesin zamanlamasi ayni da degil bak benim 3. gun embryolarim hep 5. gunden erken goruldu idrarda.24unde transfer olmuştumEki Görüntüle 3093139
Eveet ya herşeyim babama benziyo huylarim falan çok isterdim anneme benzemeyiHahahha sende anne olacaksın ona göree gönlünü al bari içinde kalmış yine dediğine göre anneciğinrabbim kolaylaştırsın başlarda olabiliyor düzelicez inşallah
yurtdisindayim, doktorumun bana dedigi gunluk hayat akisini bozmayan her turlu agri/kramp normal bu surecte. benim cok fazla belirti hissettigim denemem de oldu hic bisey hissetmedigim de oldu kisiye gore embryoya gore hersey degisiyor bence. Pozitif dusun iyi olsun bu tup bebek surecinde mumkunse hatta acikli filmler bile izleme. kacinci gun embryosu transfer edildi?Merhaba kızlar benim bugün transfer günümle birlikte 6 günüm ilk dört gün aşırı kasık ve bel ağrım vardı 2 gündür arada bi kasık alışı oluyor ama belli belirsiz ilk zamana göre çok iyiyim bilemedim olumsuz düşünmüyorum ama okudukça kafam karıştı herkes farklı belirtileri yaşıyornormal mi benim böyle olmam benim gibi olan var mı benimde ilk tüp bebek denemem transfer günü eve geldiğim ilk gün uyumuşum o ara rüyamda test sonucumun pozitif çıktığını gördüm bu bi işaret mi acaba dedim bilemedim herşeyden bişey çıkarıyorum
Afiyet olsun tatlım rahat geçirirsin belki geceyiEveet ya herşeyim babama benziyo huylarim falan çok isterdim anneme benzemeyisonradan degistirmeye calisiyorum bazi huylari bakalim basarabilirsem suan cici bebe sut yaptim biraz yedim
Canım benimde her gün midem alt üst. Ben ilaçlardan diye düşünüyorum. Gerçi sen pozitifi görmüşsünde. Benim 5 günlük embriyo transferimin 8.günüydü. 2-3 gündür sürekli mide bulantım var. Senin ne zaman başladı? İlaç kullanıyor musun?Kızlarım ben fenayim ya midem çok kötü durmadan bulaniyo dışarı ciktik cikmamla donmem bir oldu hic bisey yemek istemiyor canim
İlac kullaniyorum ama sanırım benim 6. Haftaya giriyor ilaclardan değil muhtemelenCanım benimde her gün midem alt üst. Ben ilaçlardan diye düşünüyorum. Gerçi sen pozitifi görmüşsünde. Benim 5 günlük embriyo transferimin 8.günüydü. 2-3 gündür sürekli mide bulantım var. Senin ne zaman başladı? İlaç kullanıyor musun?
Sizin transfer ne zamandı? 12.03 doğum tarihi gözüküyor benimde tutarsa 12.03 gözüküyor ama ben daha test yapmadım. Siz ne zaman yaptınız?Bazen benmde vuruyo bulantı ama coke eken daha benm ablık böyle öğürme gelio gidio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?