2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Aynen haklısın hele bi herkes ilk ultrason kontrolü olsun kalp atislari olsun da Allah'ın izniyle, netlesir bu mevzuda yada her bünye özeldir diyip kapatcaz konuyu
Aynen önemli değil bunlar ilk ay gecsin sonra 2.aya geciş yaptık dicez kolay hesapbebişleri sag salim büyütelimde dr kontrolüne kadar

Hıh aynen canım ben kanamayla gttim ama 6. Haftaydı kalp atışını da duydum darısı herkesin basınaaa

Bizim merkez de öyle hesaplıyormuş cnm transfer gününü 2 haftalık olarak baz alıyormuş bana da mantiklı olan o geldi zaten cünkü adetten sonra 15. Günü transfer olan da var 30. Günü transfer olan da. Yani arada 15 gün fark var.

Kizlar bugun çok yürüdüm 4500 adım atmışım sizce bi sikinti olur mu. Eve geldiğimde çok yorulmustum uyudum dinlendim ama yürüyüş bi sikinti çıkarmaz dimi

Senin merkez neresi kuzum bende oraya gidemmm bana da mantikli gelen bu aslinda hatta adet döngüsü de degiskken kimini 28 gunde kimi 31 gunde adet görüyor bu bile degistiriyor hesaplamayi diyenler var

Bencede böyle olmalı ben en son 25 mayısta regl oldum, sonra ilaçlarla reglim engellendi, 25 haziranda transfer. Transfer gününü 15gün sayıyor işte öğrendiğimizde ortalama 25-28 günlük oluyoruz. Normal kadın döngüsünün aynısı gibi.

Kizlar bugun çok yürüdüm 4500 adım atmışım sizce bi sikinti olur mu. Eve geldiğimde çok yorulmustum uyudum dinlendim ama yürüyüş bi sikinti çıkarmaz dimi
Yok yok merak etme, ben de yuruyorum o kadar hatta daha fazla sadece yavas yürüyorum kendimi hirpalamamaya özen gosteriyorum

Senin merkez neresi kuzum bende oraya gidemmm bana da mantikli gelen bu aslinda hatta adet döngüsü de degiskken kimini 28 gunde kimi 31 gunde adet görüyor bu bile degistiriyor hesaplamayi diyenler var
Ben Memorial' dayım cnm Aynen herkesin dongü de farklı. Ah saglikli olsunlar da hesaplama kolay iş

Sanki karnıma içerden iğne batırıyolar. Birde karnım davul gibi resmen kilo da almadım aksine verdim bile
Ben genelde gaz sanci yaşıyor gibiyum çünkü sürekli yattığım icin bagirsak hareketli degil diye yorumluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…