- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 40
İns cnmmmBenim de adağım var Allah’ım nasip etsin inşallah büyün hayallerimize kavuşalım
Aynen önemli değil bunlar ilk ay gecsin sonra 2.aya geciş yaptık dicez kolay hesapAynen haklısın hele bi herkes ilk ultrason kontrolü olsun kalp atislari olsun da Allah'ın izniyle, netlesir bu mevzuda yada her bünye özeldir diyip kapatcaz konuyu
Lidya sen daha hiç gitmedn mi doktora kese için felanAz kaldi haftaua netlesecek bu konular
Hayırlısı olsun. Bende 25inde oldum test günüm 5 i18 inde transfer oldm 29 unda testte 30 unda kanda pozitifi gördüm suan 4+4 görünüo son adetime göre
Hıh aynen canım ben kanamayla gttim ama 6. Haftaydı kalp atışını da duydum darısı herkesin basınaaaYok ben senin dedigine katiliyorum transfer oncesi iki hafta sayiliyor demistin degilmi bende o sekilde baz aliyorum oyle duymustumzaten kalp atışı da 6. Haftada belli oluyormus bu hafta gidicem 6. Hafta oluyor demekki + sini orada soylerler artik
Kesinlikle kuzucumAynen önemli değil bunlar ilk ay gecsin sonra 2.aya geciş yaptık dicez kolay hesapbebişleri sag salim büyütelimde dr kontrolüne kadar
Amin inşallah darısı basınaHayırlısı olsun. Bende 25inde oldum test günüm 5 i
Düzenlicez ins be şu olaylar bi bitsinAynen önemli değil bunlar ilk ay gecsin sonra 2.aya geciş yaptık dicez kolay hesapbebişleri sag salim büyütelimde dr kontrolüne kadar
Amin inşallah. Bulantılarım çok fena, ilaçtan mı bebişten mi onuda anlamaya az kaldı.Amin inşallah darısı basına
Bizim merkez de öyle hesaplıyormuş cnm transfer gününü 2 haftalık olarak baz alıyormuş bana da mantiklı olan o geldi zaten cünkü adetten sonra 15. Günü transfer olan da var 30. Günü transfer olan da. Yani arada 15 gün fark var.Yok ben senin dedigine katiliyorum transfer oncesi iki hafta sayiliyor demistin degilmi bende o sekilde baz aliyorum oyle duymustumzaten kalp atışı da 6. Haftada belli oluyormus bu hafta gidicem 6. Hafta oluyor demekki + sini orada soylerler artik
Götürsün benceBende yarın gidip vermeyi düşünüyorum tabi kocam götürürse
Senin merkez neresi kuzum bende oraya gidemmmBizim merkez de öyle hesaplıyormuş cnm transfer gününü 2 haftalık olarak baz alıyormuş bana da mantiklı olan o geldi zaten cünkü adetten sonra 15. Günü transfer olan da var 30. Günü transfer olan da. Yani arada 15 gün fark var.
Oluyor oyle cnm bende de cok varKızlar karnımda kramp girer gibi, gaz ağrısı gibi değişik bir ağrı var
Bencede böyle olmalı ben en son 25 mayısta regl oldum, sonra ilaçlarla reglim engellendi, 25 haziranda transfer. Transfer gününü 15gün sayıyor işte öğrendiğimizde ortalama 25-28 günlük oluyoruz. Normal kadın döngüsünün aynısı gibi.Bizim merkez de öyle hesaplıyormuş cnm transfer gününü 2 haftalık olarak baz alıyormuş bana da mantiklı olan o geldi zaten cünkü adetten sonra 15. Günü transfer olan da var 30. Günü transfer olan da. Yani arada 15 gün fark var.
Yok yok merak etme, ben de yuruyorum o kadar hatta daha fazla sadece yavas yürüyorum kendimi hirpalamamaya özen gosteriyorumKizlar bugun çok yürüdüm 4500 adım atmışım sizce bi sikinti olur mu. Eve geldiğimde çok yorulmustum uyudum dinlendim ama yürüyüş bi sikinti çıkarmaz dimi
Sanki karnıma içerden iğne batırıyolar. Birde karnım davul gibi resmen kilo da almadım aksine verdim bileOluyor oyle cnm bende de cok var
Ben Memorial' dayım cnmSenin merkez neresi kuzum bende oraya gidemmmbana da mantikli gelen bu aslinda hatta adet döngüsü de degiskken kimini 28 gunde kimi 31 gunde adet görüyor bu bile degistiriyor hesaplamayi diyenler var
Ben genelde gaz sanci yaşıyor gibiyum çünkü sürekli yattığım icin bagirsak hareketli degil diye yorumluyorumSanki karnıma içerden iğne batırıyolar. Birde karnım davul gibi resmen kilo da almadım aksine verdim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?