- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 40
Bakiyorum daha once burda yazılanlara baska topicler yillar yillar evvel yazilmis cogu kisi son adet diyor yahuTransfer tarhi baz alınıyor 2 haftalık sayılıyor hani acıklanana kadar falan aynı bi aylık oluyor hatta 5. Gün bi kaç gün daha ekleniyor diyolar
Benimde adapm bende kesicemAy ins cnm ya zaten adagim kurban kesicem Allah izin verirse
Yani cenem de durmuyor ki soyle yapcam boyle yapcamBenimde adapm bende kesicem
Hiç duymadm ben böyle bi hesaplama cevremde coğu kişi yaptıromonlrnda son adet ee normal gebeliktede sonucta adet ortası yumurtlama oluo döllenmede sınrasnsa ozaman yumurrlamaya göre hesaplanması lazm onunda tüp bebeğin normal gebelikle bi farkı yokkiTransfer tarhi baz alınıyor 2 haftalık sayılıyor hani acıklanana kadar falan aynı bi aylık oluyor hatta 5. Gün bi kaç gün daha ekleniyor diyolar
Benim son adet tarihim 24 nisan meselaBakiyorum daha once burda yazılanlara baska topicler yillar yillar evvel yazilmis cogu kisi son adet diyor yahu
Aaaa duzensilik mi vardi kuzum sende? Benimde 18 mayis son adetBenim son adet tarihim 24 nisan meselaonu baz almam imkansiz
Nisan mı mayısta adet olmadın mı ki haziranda transfer olmstn sanki senBenim son adet tarihim 24 nisan meselaonu baz almam imkansiz
Normalde yıllardır vardi son bir senedir duzgundu ama ameliyat opu igneler derken felegi şaştıAaaa duzensilik mi vardi kuzum sende? Benimde 18 mayis son adet
Yok olmadim kuzu haziran 10 transferimNisan mı mayısta adet olmadın mı ki haziranda transfer olmstn sanki sen
Yani neden öle diyorlar çünkü aynı oluyor genel de adet tarhimiz geldiğinde tarihlerde test sonucu acıklanmış oluyor bi aylık oluyor hani uştrasonda göründükten sonra zaten gelişimine göre haftası belli oluyor çokta önemli değil ilk ay her türlü 4 haftalık deniliykr bazıları gec bazıları erken dölleniyorBakiyorum daha once burda yazılanlara baska topicler yillar yillar evvel yazilmis cogu kisi son adet diyor yahu
Evet ilaclar cok etkiliyor ben de 18 mayis son adet başlangıcı bir daha taaaaaa 7 haziran transfer yani 21.gun oluyorNormalde yıllardır vardi son bir senedir duzgundu ama ameliyat opu igneler derken felegi şaştı19 nisanda opu oldum 24 nisan regl bidaha da olmadim
Yok olmadim kuzu haziran 10 transferim
Benim de adağım var Allah’ım nasip etsin inşallah büyün hayallerimize kavuşalımBenimde adapm bende kesicem
Senin durum farklı kuzucum düzensizlik olanların kese capı boyutuna göre hesaplanıp hafta sayısıNormalde yıllardır vardi son bir senedir duzgundu ama ameliyat opu igneler derken felegi şaştı19 nisanda opu oldum 24 nisan regl bidaha da olmadim
Yok olmadim kuzu haziran 10 transferim
Yani demek istwidğim normal gebelikle aynı oluyor hesaplanıncaBenim son adet tarihim 24 nisan meselaonu baz almam imkansiz
Benim baya geçiyor tarih normalde son adet tarihime gore mayis sonunda bidaha olmam lazimdi ztn o şartlarda da suan 6haftaya geliyor olmam mantikliEvet ilaclar cok etkiliyor ben de 18 mayis son adet başlangıcı bir daha taaaaaa 7 haziran transfer yani 21.gun oluyor
Yok ben senin dedigine katiliyorum transfer oncesi iki hafta sayiliyor demistin degilmi bende o sekilde baz aliyorum oyle duymustumYani demek istwidğim normal gebelikle aynı oluyor hesaplanınca
Aynen haklısın hele bi herkes ilk ultrason kontrolü olsun kalp atislari olsun da Allah'ın izniyle, netlesir bu mevzuda yada her bünye özeldir diyip kapatcaz konuyuYani neden öle diyorlar çünkü aynı oluyor genel de adet tarhimiz geldiğinde tarihlerde test sonucu acıklanmış oluyor bi aylık oluyor hani uştrasonda göründükten sonra zaten gelişimine göre haftası belli oluyor çokta önemli değil ilk ay her türlü 4 haftalık deniliykr bazıları gec bazıları erken dölleniyor
Benim 31 mayıs son adet 18 haziran transfer 18 gün sonra adetin 13 haziranda toplandı tam adet döngüme göre oldu herşey benm zatn hiç düzensizlğm olmadı cok düzenlidir adetlerimEvet ilaclar cok etkiliyor ben de 18 mayis son adet başlangıcı bir daha taaaaaa 7 haziran transfer yani 21.gun oluyor
Aynen haklısın hele bi herkes ilk ultrason kontrolü olsun kalp atislari olsun da Allah'ın izniyle, netlesir bu mevzuda yada her bünye özeldir diyip kapatcaz konuyu
Aynen LidyacimnAz kaldi haftaua netlesecek bu konular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?