Ben estrofem estrodiolü çok yükseltti diye düşünüyorum, sonuçta normal hamile olanlar bu süreçte bu hormon seviyelerinde olmuyorlar. O mu dokunuyor acaba? Ben bebiş var mı bilemediğim için henüz bir şey diyemiyorum.İlac kullaniyorum ama sanırım benim 6. Haftaya giriyor ilaclardan değil muhtemelenbiraz bebis ben buradayım diyor gibi geliyor bana çünkü kullandigim ilaclari ayin 10 undan beri kullanıyorum son bir kaç gündür yan etki yapmıyordut diye düşünüyorum ama bilemedm
Evet bende olabildiğince motive etmeye çalışıyorum kendimi moralimi bozmuyorum çok çok dua ediyorum inşallah olur diye ama tabiki nasip herşey umarım olumlu sonuç alırımyurtdisindayim, doktorumun bana dedigi gunluk hayat akisini bozmayan her turlu agri/kramp normal bu surecte. benim cok fazla belirti hissettigim denemem de oldu hic bisey hissetmedigim de oldu kisiye gore embryoya gore hersey degisiyor bence. Pozitif dusun iyi olsun bu tup bebek surecinde mumkunse hatta acikli filmler bile izleme. kacinci gun embryosu transfer edildi?
Canim RubbycimMucizeyokmu mucizem nerdesin nasıl geçti bugün var mı sıkıntı ?
Kactane kullaniyorsunuz? Ben estrofemi transferden önce basladim 3 tane iciyorum sabahlari. Tabiki cok fazla ilaç katkısı var suan sizin hamilelik olup olmadığı henüz belli degilse sizin muhtemelen ilaclardan kaynakli olabilir. Ama inşallah bebiste vardirBen estrofem estrodiolü çok yükseltti diye düşünüyorum, sonuçta normal hamile olanlar bu süreçte bu hormon seviyelerinde olmuyorlar. O mu dokunuyor acaba? Ben bebiş var mı bilemediğim için henüz bir şey diyemiyorum.
18 inde transfer oldm 29 unda testte 30 unda kanda pozitifi gördüm suan 4+4 görünüo son adetime göreSizin transfer ne zamandı? 12.03 doğum tarihi gözüküyor benimde tutarsa 12.03 gözüküyor ama ben daha test yapmadım. Siz ne zaman yaptınız?
Ne zaman tekrar doktora gidiceksin merak ediyorum kızları:)Canim Rubbycimbugun daha iyiyim dun son progestron igne mi oldum bugun de pruloton oldum kanamam kesildi damla oluyor herhalde pedde minik bir kahverengi leke görüyorum... Ama tirisiyorum tabi keseler dolu cikar mi kalp atışı görülür mü diye kafam biraz takili
Oh çok şükür kuzum içini ferah tut bebişler seninle olacak inşallah bizim sağlığımız psikolojimiz iyi olacak ki bizimle kalsınlarCanim Rubbycimbugun daha iyiyim dun son progestron igne mi oldum bugun de pruloton oldum kanamam kesildi damla oluyor herhalde pedde minik bir kahverengi leke görüyorum... Ama tirisiyorum tabi keseler dolu cikar mi kalp atışı görülür mü diye kafam biraz takili
Carsamba gidecem cnmNe zaman tekrar doktora gidiceksin merak ediyorum kızları:)
Ah bi takmasak su olanları cok güzel gidickte herşey benim bugün sağ kasık ağrım yok sükür gecti heralde bazen sızımolup gecio inş daha olmaz aminCanim Rubbycimbugun daha iyiyim dun son progestron igne mi oldum bugun de pruloton oldum kanamam kesildi damla oluyor herhalde pedde minik bir kahverengi leke görüyorum... Ama tirisiyorum tabi keseler dolu cikar mi kalp atışı görülür mü diye kafam biraz takili
Aynen öyle cnmOh çok şükür kuzum içini ferah tut bebişler seninle olacak inşallah bizim sağlığımız psikolojimiz iyi olacak ki bizimle kalsınlar
İnsan bir kere olumsuzluk yasiyinca tabi ki elinde degil illa acaba mi diyor, belki belirtilerin bu sekilde olacak senin düşünme öyle hemen kötüyüAh bi takmasak su olanları cok güzel gidickte herşey benim bugün sağ kasık ağrım yok sükür gecti heralde bazen sızımolup gecio inş daha olmaz amin
Evet kuzum tüp bebekte olsa son adete göre hesaplanıp hep ben cevrwmde cok yaptoran oldu tüp bebek hepsnin hesaplaması öyleydiAynen öyle cnmama kafam kac haftalik ona da takılıyor çünkü son adet tarihene göre mi hesaplaniyor nasil yani kafam karisik
Aynen keseyi bi gördem bi oh dicemde 10 gün sonra gel dediler ama bayrama denk gelio olmzsa baska doktora gidicem perşembeİnsan bir kere olumsuzluk yasiyinca tabi ki elinde degil illa acaba mi diyor, belki belirtilerin bu sekilde olacak senin düşünme öyle hemen kötüyü
Öyle yap icin rahatlasun boşuna kuruntu yapmisim diyeceksin insAynen keseyi bi gördem bi oh dicemde 10 gün sonra gel dediler ama bayrama denk gelio olmzsa baska doktora gidicem perşembe
Inşallah kalp seslerini duyarsınız bende bekliyorum meraklaCarsamba gidecem cnm
Gecen hafta cuma gittigimde tek kese göründü 4+3 dedi hcg sonuçlarına gore uyumlu dedi sonra bu hafta persembe son adet tarihini girdi cihaza 6 haftalik dedi hâlbuki ben 5+2 diye düşünürkenAynen keseyi bi gördem bi oh dicemde 10 gün sonra gel dediler ama bayrama denk gelio olmzsa baska doktora gidicem perşembe
Ay ins cnm ya zaten adagim kurban kesicem Allah izin verirseInşallah kalp seslerini duyarsınız bende bekliyorum merakla
Transfer tarhi baz alınıyor 2 haftalık sayılıyor hani acıklanana kadar falan aynı bi aylık oluyor hatta 5. Gün bi kaç gün daha ekleniyor diyolarAynen öyle cnmama kafam kac haftalik ona da takılıyor çünkü son adet tarihene göre mi hesaplaniyor nasil yani kafam karisik
Öyle yap icin rahatlasun boşuna kuruntu yapmisim diyeceksin ins
1 hafta yada bi kaç gün değişiklik gösterebilir kuzum önemli olan gelişiminin güzl olması takma sen onalrıGecen hafta cuma gittigimde tek kese göründü 4+3 dedi hcg sonuçlarına gore uyumlu dedi sonra bu hafta persembe son adet tarihini girdi cihaza 6 haftalik dedi hâlbuki ben 5+2 diye düşünürken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?