2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ben iki igneyi ayni yerden yapiyordum megerse oyle yapinca morartiyormus birini sag birini soldan yapmaya basladim etimi iyice sıkıştırarak cok yavas yapiyorum igneyi çekince iyice bastiriyorum butun morluklar gecti, boyleydi kalmadi
Amaaannnnn çok fenaymış ya geçmiş olsun ki şükür geçmiş

Kesinlikte katılıyorum herkes ay dikkat et ay şöyle yap böyle yap dese de dediğin gibi bi yerde unutuyorlar. E kimse de kusura bakmasın bu durumlara gelebilmek için neler çekiyoruz neler yaşıyoruz biz biliyoruz hiç umrumda değil iş güç bi şekilde yürüyor biz olmadan da yeter ki bizler iyi olalım patlat izinleri gitsin kendinize zaman ayır ye iç uzan dinlen keyfini çıkar

Bana vermedi iğne pruluton vurundm transferdn snra 2 kere okdar sadece fitil kullanıyorum suan
Allah Allah bu iğneleri neye göre verip neye göre vermiyorlar acaba ben de progestan dex kullanıyorum göbekten her gün. Kalçadan yaptığım yan etki yaptı bende. İğneleri de baya bi kullanıcam sanırım

İnşallah banada bırak der. Zaten zor bulunuyor bide günde 8 tane kullanınca hemen bitiyor
Evet maalesef zor bulunan bir ilaç inşallah size de bıraktırırlar
Yarın Ultrason randevum var uyuyamıyoruuuuuuum pozitifi gördüğümden beri hiç bir şeyini görmedim dua edin kese kalp atışı görüp sesini duyabileyim kızlarım
Oo büyük gün geldi desene bol bol dua et canım rahat olmaya çalış inşallah herşey yolundadır. Bu arada gitmeden su iç idrara sıkışık olursan karından daha net görünüyor

Bulantı tek olsa ben de yine razıyım belki ama tansiyonum yerlerde benim tansiyonum düştükçe mide bulantım artıyor midemde hep bi kramp bilmiyorum çok zor geçiyor şu aralar
Benimde aynı tamam herseye razıyız ama gerckten gğn boyu bulantışar cok kötü anlık olan geciyor ama diğer türlü hiçbişeyden zevk alamıyorsun

Benim progetaan dex var bide igne iki tame yapıyorum. Seninde cok fena olmus biraz daha yavaş yapmaya calis bakalim iyice
Progestan dex bende kullanıyorum devlwt karşılamıyormuş onu 7 ampül olanı öle biliyorum ?5 ampül olanı karsılıyor ama o da cok acıtıyır .bende artık kalcadan yapıyorum hergğn bi tane

Yarın Ultrason randevum var uyuyamıyoruuuuuuum pozitifi gördüğümden beri hiç bir şeyini görmedim dua edin kese kalp atışı görüp sesini duyabileyim kızlarım
Rabbim hayırlısıyla görmek duymak nasip etsin, eminim Allah'ın izniyle burdan havalara ucucaz verecegin guzel haberle cnm Rubbycim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…