Amaaannnnn çok fenaymış ya geçmiş olsun ki şükür geçmişBen iki igneyi ayni yerden yapiyordum megerse oyle yapinca morartiyormus birini sag birini soldan yapmaya basladim etimi iyice sıkıştırarak cok yavas yapiyorum igneyi çekince iyice bastiriyorum butun morluklar gecti, boyleydi kalmadi
Benim progetaan dex var bide igne iki tame yapıyorum. Seninde cok fena olmus biraz daha yavaş yapmaya calis bakalim iyiceEvwt tek oksapar kullanıyorum suan sen baska ne kullamıyosun baksana su morluklara
Cok yavas yapıyorum aslnda yakıo zatn hızlı yapınca ama ille morarıyo işteBenim progetaan dex var bide igne iki tame yapıyorum. Seninde cok fena olmus biraz daha yavaş yapmaya calis bakalim iyice
Tevekkül vakti çünküGerçekten ne güzel olacak hepimiz pozitifi görelim inşallah.. bu sefer ben artı eksi bişey beklemiyorum düşünmemeye de çalışıyorum beklenti içine girmek korkutuyor beni
Kesinlikte katılıyorum herkes ay dikkat et ay şöyle yap böyle yap dese de dediğin gibi bi yerde unutuyorlar. E kimse de kusura bakmasın bu durumlara gelebilmek için neler çekiyoruz neler yaşıyoruz biz biliyoruz hiç umrumda değil iş güç bi şekilde yürüyor biz olmadan daYa bende oyle ne kadar dikkat edicem desemde gecen hafta cok yoruldum hele cuma günü o pembe akintiyi gorunce okdr korktum ki ne bok vardi is cok mu onemliydi kendimi yordum diye kendime kizdimhadi dedm bu haftayi bir sekilde idare edeyim galina heyet şart çünkü is yerim ne kadar anlayisli olsada bir yerde unutuyorlar hamile olduğumu normal olarak kocam değiller ki heran el üstünde tutsunlar
Bana vermedi iğne pruluton vurundm transferdn snra 2 kere okdar sadece fitil kullanıyorum suanBenim progetaan dex var bide igne iki tame yapıyorum. Seninde cok fena olmus biraz daha yavaş yapmaya calis bakalim iyice
Allah Allah bu iğneleri neye göre verip neye göre vermiyorlar acaba ben de progestan dex kullanıyorum göbekten her gün. Kalçadan yaptığım yan etki yaptı bende. İğneleri de baya bi kullanıcam sanırımBana vermedi iğne pruluton vurundm transferdn snra 2 kere okdar sadece fitil kullanıyorum suan
Benim pozitif olduktan sonra Dr estrofemi bıraktırdı ama diğerlerine devam ediyorumKızlar bu estrofem konusu açılmışken 8. Haftada bırak dediler. Sizin devam mı bırakın dediler mi ?
İnşallah banada bırak der. Zaten zor bulunuyor bide günde 8 tane kullanınca hemen bitiyorBenim pozitif olduktan sonra Dr estrofemi bıraktırdı ama diğerlerine devam ediyorum
İnşallah canım hayırlısıyla duyacaksın inşallah sakin ol bizide haberdar etYarın Ultrason randevum var uyuyamıyoruuuuuuumpozitifi gördüğümden beri hiç bir şeyini görmedim dua edin kese kalp atışı görüp sesini duyabileyim kızlarım
Ben duyamazsam da hastanede herkes benim kalp sesimi duyacak o kesinİnşallah canım hayırlısıyla duyacaksın inşallah sakin ol bizide haberdar et
Ay canım benim tabiki duyarsın hiç öyle kötü şeyler düşünme . Şimdi buradaki herkes sana sinerji oluşturacakBen duyamazsam da hastanede herkes benim kalp sesimi duyacak o kesinsağlık haberini alayım da inşallah çok sağol canım
Evet maalesef zor bulunan bir ilaç inşallah size de bıraktırırlarİnşallah banada bırak der. Zaten zor bulunuyor bide günde 8 tane kullanınca hemen bitiyor
Oo büyük gün geldi deseneYarın Ultrason randevum var uyuyamıyoruuuuuuumpozitifi gördüğümden beri hiç bir şeyini görmedim dua edin kese kalp atışı görüp sesini duyabileyim kızlarım
Benim kanamam olunca dr bırak dedi 6. HaftadayımKızlar bu estrofem konusu açılmışken 8. Haftada bırak dediler. Sizin devam mı bırakın dediler mi ?
Benimde aynı tamam herseye razıyız ama gerckten gğn boyu bulantışar cok kötü anlık olan geciyor ama diğer türlü hiçbişeyden zevk alamıyorsunBulantı tek olsa ben de yine razıyım belki ama tansiyonum yerlerde benimtansiyonum düştükçe mide bulantım artıyor midemde hep bi kramp bilmiyorum çok zor geçiyor şu aralar
Çok güzel olur canimKızlar 2023 Şubat- Mart anneleri diye konu açalım mı????Hamilelik ve doğum sonrası boyunca bilgi paylaşımlarımız için yararlı olur. Hem kopmamış oluruz
Progestan dex bende kullanıyorum devlwt karşılamıyormuş onu 7 ampül olanı öle biliyorum ?5 ampül olanı karsılıyor ama o da cok acıtıyır .bende artık kalcadan yapıyorum hergğn bi taneBenim progetaan dex var bide igne iki tame yapıyorum. Seninde cok fena olmus biraz daha yavaş yapmaya calis bakalim iyice
Rabbim hayırlısıyla görmek duymak nasip etsin, eminim Allah'ın izniyle burdan havalara ucucaz verecegin guzel haberle cnm RubbycimYarın Ultrason randevum var uyuyamıyoruuuuuuumpozitifi gördüğümden beri hiç bir şeyini görmedim dua edin kese kalp atışı görüp sesini duyabileyim kızlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?