2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Amiiiiiiiiiiiiiiin

Ben bu sabah ateş basması ile uyandım hayrolsun diyeyim ama diğerinde de böyle olmyştu ve tutmamıştı bende 4 estrofem 2 progestan fitil vitamin bir enox iki defa prolutex iğne ve corasprin kullanıyorum

Günaydın kızlar benimde dün gece baya ağrıdı sağ kasığım bide sağ göbeğimdeki iğne yerimle birleşince kabus oldu parol içtim dayanamdm gecirdi şükür rahatladım doktorum kanama opmadığı sürece yaşadığn kasık ağrıları normal dio acaba idrar yolu enfeksiyınumu var siyorum bende cünkü transferden sonra sonda yüzünden dehşet israr yolu enfeksiyonu olmstm 3 gün kullanıp bıraktm antibiyotiği onunda etkisi oldgnu düşünüyorum

Cook geçmiş olsun . Normalde de regl ağrıların çok olur mu ? Ağrı eşiğin düşük mü ? Onlar da etkiliymis sanırım

Bende grip oldum yaz günü ama ne grip . Dün gece ateşim 37 civarında seyretti . Bir şekilde dusurduk uyuyabilmisim bu arada sanırım son beş altı yılda hiç hasta olmamıştım . Sürekli yatmaktan bağışıklığım düştü galiba

Cook geçmiş olsun . Normalde de regl ağrıların çok olur mu ? Ağrı eşiğin düşük mü ? Onlar da etkiliymis sanırım
Yok normlde cok ağrım olmz aslnda dayanıklıyımda agrıya ama beni rhatsız edio endişe veriyo daha doğrusu paikolojik olarakta büyüktüyo olabilirm bilmiyorum sanki yumurtlama ağrısı gibi yumurtlama döneminde yaşadgm ağrı gibi sağdan cok yumurta toplandığı için opudan sonrada öncede oldu sağ kasım ağrım snra gecti

Yattgmz yerdn de cok terliyoruz sonra ğzerimzde soğuyor ondan da oluyor hastalık

Bana kimse su iç şunu ye gibi şeyler söylemedi canısı doktor da uyarmadı gittiğimde de her şeyi görebildi şükür

Daha önce yaşadığın şeyden dolayı da tedirginsin benim şu anda sağ kasigim ağrıyor . Ama keseyi gördüğümüz için bu ağrıları normal kabul ediyorum aslında . Telaş etmemeye calis ne kadar kaldı muayene gününe ?

Yumurta toplama gününden 2 gün önce hasta oldum öksürmekden ciğerlerim çıkacak sanıyordum yumurta toplama günü narkoz alamadım öksürük nedeni ile transferden 15 dk sonra öksürük nöbeti geldi 1 hafta çektim öyle ancak düzeldim hamd olsun

Aynen keseyi görsem rahatlıcam için takmıcam için orasıda gecicek biliyorum cünkü sağlıkcı oldgm için en ufak bi ağrmda sıkmtmda hemen gösteriirm doktora bişey dediği anda gecer ama kaö gğndğr okumadgm yazı form kalmadı herkes normal oldgnu söylüyo bi coğu yaşamıs randevum bayramdan snra dedi ama ben bayramdn önce gelmke istedgmi söyledm bugğn arayp calısma planlarına göre perşembe yada cuma gitmek istiyorum

Zaten İstanbulda hava çok dengesizdi geçen hafta ondan da olabilir . Hastanede serum falan takılmistim maskemi hiç çıkarmadım ama belki oradan kaptım ,olabilir yani
Parol içebilirsin aslnda hem ateş düşürücü ya parol ateşin cıkmasn ateş cok iyi değil biliyosun stresten felanda hastalanıyo insan

Amin canım inşallah sağlıkla pozitifid görürsn sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…