2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ay canım benim tabiki duyarsın hiç öyle kötü şeyler düşünme . Şimdi buradaki herkes sana sinerji oluşturacak

Rabbim hayırlısıyla görmek duymak nasip etsin, eminim Allah'ın izniyle burdan havalara ucucaz verecegin guzel haberle cnm Rubbycim

Gümbür gümbür duyacaksın Allah’ın izniyle

Hepinizi öpüyorum yükseldim sayenizde hayırlısıyla inşallah bebeğimin sağlık haberini alıp gelirim Haber veririm

Yarın Ultrason randevum var uyuyamıyoruuuuuuum pozitifi gördüğümden beri hiç bir şeyini görmedim dua edin kese kalp atışı görüp sesini duyabileyim kızlarım
İnşallah canım Allahım bütün güzel duyguları tattırsın bebişinin sağlıklı bir şekilde görmeyi nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar bu proluton ağrısı beni uyutmuyor afedersiniz yaptığım yerlerin ikiside hem şiş hem kırmızı et görünümünde olmuş. Buna bi çözümü olan varmı iğneyi yapacakları yer kalmadı resmen.

4 kişi olduk ne güzel belirtiniz var mı nasıl gidiyor beklemek
Ben de başından beri sıfır belirti nerdeyse kulalndığım ilaçlar da olmasa unutucam günde iki estrofem iki de progestan fitil bir de coraspirin kullanıyorum. Tabii bir de D vitamini, prenatal vitamin ve omega3 sizin belirtiniz var mı hangi ilaçlar kullanıyorsunuz?

Kizlar kalp atışı için su içip mi gitmek gerekiyor yani idrar boş mu olması gerekiyor dolumu daha önceki kontrollerde doktor hep boş istiyordu WC ye girip öyle öyle ultrasyona alıyordu şimdi bir yakınım çok su iç çikolata öyle git dedi

İnşallah canım Allahım bütün güzel duyguları tattırsın bebişinin sağlıklı bir şekilde görmeyi nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim inşallahh
Ben alttan muayene olacak diye biliyorum ama yine de biraz sıkışık gidicem boş olması gerekiyor derse lavaboya giderim diye düşündüm

Estrofemi koyuyorum mavi olan haplardan e2 değerim düşük geldi ondan 8e çıkardı doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…