2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Bende ev işi yemek falan yapoyorum napim kimse bilmio ailelrimzdn kendi basmn caresne bakıyorm robot süpürgem var Allah tan o süpürüyo siliyo ben toz alıyorum lavaboyu klozeti yıkıyorm yemek yapıyorm bulask makinesni doldup bosaltıyorm camasır yıkıyorm ama eşim serio dısarı uzanmiyim die idare ediyorz bi sekilde dinlene dinlene yapıyorum napim

Merhabalar dondurulmuş 3.gün embriyosu transfer edildi. Transferden sonra 8. 9. Ve 10. günlerde yaptığım erken gebelik testleri negatif. Umut verebilecek olan var mı???

Merhabalar dondurulmuş 3.gün embriyosu transfer edildi. Transferden sonra 8. 9. Ve 10. günlerde yaptığım erken gebelik testleri negatif. Umut verebilecek olan var mı???
Benimde dondurulmuş 3. Embriyosu canm ama ben test yapmadım daha 3 gün embriyosunum daha geç pozitif olabileceğini biliyorum Bir de sen normal test mi yaptın keşke erken gebelik testi alsaydın bugün kaçıncı günü 10 günde keşke kan verseydin

Sorma valla ben çok kullandıgım için haftada iki tane anca yetiyor. Çok şükür işimiz var yoksa çok zor olurdu
Haklısın vallahi canım Rabbim olmayana yardım etsin elimizde avucumuz dolanı döküyoruz işte inşallah hayırlı sonuç alırız hastaneye tanıştığım bir bayan tanıdık eczaneden borç olarak aldığını sonraki aylar yazdırarak onu reçete edeceğini söylemişti ve böylece az ödeyeceğini söylemişti var mı yapan böyle ben denemedim bile

Yükseğe uzanma sakın canım iyi değil diyorlar

Bugün 10.gün hepsi erken gebelik testi
Anladım canım biraz daha bekle bir kan ver Rabbim büyük belki vardır hayırlısı olsun evet tesellisi yok ama yoksa da Rabbime bırak o kadar sıkma canını sana söylüyorum da ben de aynı durumdayım test yapmaya bile cesaretim yok yani bir kan ver bak bakalım

Bugün 10.gün hepsi erken gebelik testi
En garantilisi kan testidir burda cok duyduk zamaninda idrar testi negatif amankan testi pozitif , kiminin idrara gec karisiyormus hcg hormonu bilemeyiz... Hersey nasip hic caninj sikma olmuyorsa daha guzeli icindir beklemen....

Bende denemedim uğraşamamda valla unuturum ben

Bende denemedim uğraşamamda valla unuturum ben
Vallahi canım ben de aynı senin gibi düşündüm ama eğer alamayan elinde imkanı olmayan insanlar varsa tanıdık eczaneleri sürekli gitikiler eczaneleri varsa belki yardımcı olurlar fikir olsun diye yazdım yoksa ilacı hastaneye şuna buna para vere vere artık 90 100 lira gözümüze bile gelmiyor

Hiçbir şey almıyorum valla zararı olur diye düne göre iyiyim ama geçmesi zaman alır tabi . Muayeneye gitmeye de korkuyorum . Gebelik olduğunu söylesem bile özensiz davranır die Perşembe kontrolüm var geçmezse kendi doktorumu aricam.Balli karışımlar da yapamam hem arıya hem de bala alerjim var Benim çok şeye alerjim var gecicek inşallah zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…