- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Saat 13 de randevusu yoldadir herhalde ya da bekleme odalarında sabirsizlaniyordur kuzucumRubby naptı acaba cok merak ediyorum
Bende ev işi yemek falan yapoyorum napim kimse bilmio ailelrimzdn kendi basmn caresne bakıyorm robot süpürgem var Allah tan o süpürüyo siliyo ben toz alıyorum lavaboyu klozeti yıkıyorm yemek yapıyorm bulask makinesni doldup bosaltıyorm camasır yıkıyorm ama eşim serio dısarı uzanmiyim die idare ediyorz bi sekilde dinlene dinlene yapıyorum napimEl mecbur kaldırdım artık işe başladım bugün bazen çay işi falan oluyor mecbur az su koyup demledim artık birde çayccının altı boşken bile baya ağır. Zorlu yollardan geçip zor kavuştuğumuz için böyle tedirginiz sanırım
Cok heycanlı benmde perşembe tandevum 13 de dua edinSaat 13 de randevusu yoldadir herhalde ya da bekleme odalarında sabirsizlaniyordur kuzucum
Benimde Çarşamba 14 de Allah'ım hepimize güzel haberler duymayi nasip etsin, saglikli ilerlediklerini öğrenelim inşallahCok heycanlı benmde perşembe tandevum 13 de dua edin
Benimde dondurulmuş 3. Embriyosu canm ama ben test yapmadım daha 3 gün embriyosunum daha geç pozitif olabileceğini biliyorum Bir de sen normal test mi yaptın keşke erken gebelik testi alsaydın bugün kaçıncı günü 10 günde keşke kan verseydinMerhabalar dondurulmuş 3.gün embriyosu transfer edildi. Transferden sonra 8. 9. Ve 10. günlerde yaptığım erken gebelik testleri negatif. Umut verebilecek olan var mı???
Sorma valla ben çok kullandıgım için haftada iki tane anca yetiyor. Çok şükür işimiz var yoksa çok zor olurdu96 mı olmuş geçen hafta 92 TL ye aldım artık yetişemiyoruz zamlara
Bugün 10.gün hepsi erken gebelik testiBenimde dondurulmuş 3. Embriyosu canm ama ben test yapmadım daha 3 gün embriyosunum daha geç pozitif olabileceğini biliyorum Bir de sen normal test mi yaptın keşke erken gebelik testi alsaydın bugün kaçıncı günü 10 günde keşke kan verseydin
Haklısın vallahi canım Rabbim olmayana yardım etsin elimizde avucumuz dolanı döküyoruz işte inşallah hayırlı sonuç alırız hastaneye tanıştığım bir bayan tanıdık eczaneden borç olarak aldığını sonraki aylar yazdırarak onu reçete edeceğini söylemişti ve böylece az ödeyeceğini söylemişti var mı yapan böyle ben denemedim bileSorma valla ben çok kullandıgım için haftada iki tane anca yetiyor. Çok şükür işimiz var yoksa çok zor olurdu
Yükseğe uzanma sakın canım iyi değil diyorlarBende ev işi yemek falan yapoyorum napim kimse bilmio ailelrimzdn kendi basmn caresne bakıyorm robot süpürgem var Allah tan o süpürüyo siliyo ben toz alıyorum lavaboyu klozeti yıkıyorm yemek yapıyorm bulask makinesni doldup bosaltıyorm camasır yıkıyorm ama eşim serio dısarı uzanmiyim die idare ediyorz bi sekilde dinlene dinlene yapıyorum napim
Anladım canım biraz daha bekle bir kan ver Rabbim büyük belki vardır hayırlısı olsun evet tesellisi yok ama yoksa da Rabbime bırak o kadar sıkma canını sana söylüyorum da ben de aynı durumdayım test yapmaya bile cesaretim yok yaniBugün 10.gün hepsi erken gebelik testi
En garantilisi kan testidir burda cok duyduk zamaninda idrar testi negatif amankan testi pozitif , kiminin idrara gec karisiyormus hcg hormonu bilemeyiz... Hersey nasip hic caninj sikma olmuyorsa daha guzeli icindir beklemen....Bugün 10.gün hepsi erken gebelik testi
Bende denemedim uğraşamamda valla unuturum benHaklısın vallahi canım Rabbim olmayana yardım etsin elimizde avucumuz dolanı döküyoruz işte inşallah hayırlı sonuç alırız hastaneye tanıştığım bir bayan tanıdık eczaneden borç olarak aldığını sonraki aylar yazdırarak onu reçete edeceğini söylemişti ve böylece az ödeyeceğini söylemişti var mı yapan böyle ben denemedim bile
Vallahi canım ben de aynı senin gibi düşündüm ama eğer alamayan elinde imkanı olmayan insanlar varsa tanıdık eczaneleri sürekli gitikiler eczaneleri varsa belki yardımcı olurlar fikir olsun diye yazdım yoksa ilacı hastaneye şuna buna para vere vere artık 90 100 lira gözümüze bile gelmiyorBende denemedim uğraşamamda valla unuturum ben
Inşallah öyledirErken degil mi kuşum
Öyle deme hayra yor hayır olsun belkide geç çıkıyor bilemezsin Rabb'imin yanında pek kolaydırInşallah öyledir
Annem bile tutmadı belliki diyor du 3 gündür teste böyle çıkınca iyice modum düştü
Hiçbir şey almıyorum valla zararı olur diye düne göre iyiyim ama geçmesi zaman alır tabi . Muayeneye gitmeye de korkuyorum . Gebelik olduğunu söylesem bile özensiz davranır dieAh kuzum cok gecmis olsun , bol c vit, bal zencefil karışımı boğazları rahatlatir öksürüğü keser, varsa ev yapimi sirke göğsü yumuşatır yada bir doktor muaynesine git erkenden önlerler... Bende transferde baslamisti grip gibi birsey ama ne oksuruk ne hapsirik hic umut vermemistim tutunacagina hatta ama şükür tutundu... İlaçsız doğal yollarla geçirdim atesim olmamisti ama öksürük fenaydi
Ama baksana 5. Günde tesle öğrenen var benim 6. Günüm çıkmaz miydiÖyle deme hayra yor hayır olsun belkide geç çıkıyor bilemezsin Rabb'imin yanında pek kolaydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?