2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Yok idare ederim yeter ki içimdeki iyi olsun domates yerim bı de mevsim meyveleri tamamdır
Aynen öyle canım Allah iyi etsin Allah şifa versin inşallah
Ben saskinim ya cunku ben dedim ya transferde hastaydim sonra öksürük hapsirik cok kötüydum diye . İste ben o zaman bal zencefil sirke hepsini yaptim
İşte Rabbim tutarsa Rabbimin tuttuğunu hiç kimse bıraktıramaz eğer ol demişse her şey olur

Ben saskinim ya cunku ben dedim ya transferde hastaydim sonra öksürük hapsirik cok kötüydum diye . İste ben o zaman bal zencefil sirke hepsini yaptim
Bununla ilgili kesinleşmiş biri veri yok zaten . Daha doğrusu yapılmış ve kesinleşmiş bir çalışmadan bahsetmiyorlar . Hiç bir şey olmaz Allah in izniyle ki cooktan etkisi geçmiştir . Bende transfer günü taze maydanoz taze nane yemiştim . Hatta üzerine istiğfar ettim gecesinde . Yani ona da çok zararlı diyorlar ama bilmiyordum aklıma bile gelmedi .

Evet zaten bu kesinleşmiş bir bilgi değil ama dediğin gibi maydanoz nane ödem söktürücü bütün yiyecekler bu süreçte yasak çünkü ödem söktürürken embriyonun da oraya tutunmamasını sağlıyor yine de dediğimiz gibi Rabbim oldu deyince hiçbir şey önünde durmuyor durmuyor

Vermedim çarşamba vericem

Inşallah öyledir

Annem bile tutmadı belliki diyor du 3 gündür teste böyle çıkınca iyice modum düştü
Bence modunu düşürme canım Rabbimin elinde herşey belkide geç göreceksin sonucu forumda çok gördüm testte negatif çıkıp daha sonra pozitif olan moralini yüksek tut negatifi çıkar aklından Rabbim en hayırlısını versin inşallah

Çok teşekkür ederim canım , evet çok şükür transferim gerçekleşti iki embriyo, 13 temmuz da test tarihim bekliyorum. Hayırlısı olsun canım . Bahçeci fulya'ya mı gittin ? Senin adına sevindim hayırlısı olsun inş. ben de daha önce 2 denemem bahçeci fulyadaydım, ama eşim ve bende oradan memnun kalmamıştık. Bilgi vermelerinde ve ilgi eksikliği çoktu. Bende öptüm o değil sanırım transfer günü soğuk ortamdan üşüttüm nezle oldum ilaç kullanımı da yasak dikkat ediyorum bakalım

Evet işte o günden sonra maydanoz ,nane hiç yemedim

Bende transferden 1 gün sonra hapşırık ve burun akıntısı var sordum hiç bir ilaç kullanmaya izin yok böyle sabredeceğiz mecburen Sıcak bol limon sıktım çorba içtim , meyve vs. böyle geçecek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…