- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Tahmin ediyorum benim İlk transfer olmasına rağmen bugün niyeyse benim umudum çok düşük hayırlısı ya dediğin gibi Rabbim büyükCok teşekkür ederim canımModum düşük gercekten bugun 6.transfer olunca hayirlisi ne ise o olsun
Aynen öyle canım Allah iyi etsin Allah şifa versin inşallahYok idare ederim yeter ki içimdeki iyi olsundomates yerim bı de mevsim meyveleri tamamdır
İşte Rabbim tutarsa Rabbimin tuttuğunu hiç kimse bıraktıramaz eğer ol demişse her şey olurBen saskinim ya cunku ben dedim ya transferde hastaydim sonra öksürük hapsirik cok kötüydum diye . İste ben o zaman bal zencefil sirke hepsini yaptim
Bununla ilgili kesinleşmiş biri veri yok zaten . Daha doğrusu yapılmış ve kesinleşmiş bir çalışmadan bahsetmiyorlar . Hiç bir şey olmaz Allah in izniyle ki cooktan etkisi geçmiştir . Bende transfer günü taze maydanoz taze nane yemiştim . Hatta üzerine istiğfar ettim gecesinde . Yani ona da çok zararlı diyorlar ama bilmiyordum aklıma bile gelmedi .Ben saskinim ya cunku ben dedim ya transferde hastaydim sonra öksürük hapsirik cok kötüydum diye . İste ben o zaman bal zencefil sirke hepsini yaptim
Evet zaten bu kesinleşmiş bir bilgi değil ama dediğin gibi maydanoz nane ödem söktürücü bütün yiyecekler bu süreçte yasak çünkü ödem söktürürken embriyonun da oraya tutunmamasını sağlıyor yine de dediğimiz gibi Rabbim oldu deyince hiçbir şey önünde durmuyor durmuyorBununla ilgili kesinleşmiş biri veri yok zaten . Daha doğrusu yapılmış ve kesinleşmiş bir çalışmadan bahsetmiyorlar . Hiç bir şey olmaz Allah in izniyle ki cooktan etkisi geçmiştir . Bende transfer günü taze maydanoz taze nane yemiştim . Hatta üzerine istiğfar ettim gecesinde . Yani ona da çok zararlı diyorlar ama bilmiyordum aklıma bile gelmedi .
Bide saat kaçta kan vericeksin sonucu muhakkak yazCok teşekkür ederim canımModum düşük gercekten bugun 6.transfer olunca hayirlisi ne ise o olsun
Vermedim çarşamba vericemHaklısın canım ne diyeyim ki belki de olmamıştır yani evet bunu söylemek zor iyi düşünmeye çalışıyorum kendim için de herkes içinde ama her şey bizim için değil mi tutma olasılığı varsa tutma olasılığını da göze alarak bu yola çıktık benim bugün 8 günüm 3 gün embriyorsu test yapmaya cesaretim yok Rabbim yardımcımız olsun olsa da olmasa da her şey Allah'tan kendimizi öldürsek de hiçbir şeye fayda yokama bence bir kan vermelisin şimdiye kadar hiç kan verdin mi
Doktoruna sormadan kesinlikle bitkisel tedavi almaAmin ,aynen öyle yapıyorum ılık su tüketip meyve yerim . Ihlamur bile içmedim ne olur ne olmaz die
Bence modunu düşürme canım Rabbimin elinde herşey belkide geç göreceksin sonucu forumda çok gördüm testte negatif çıkıp daha sonra pozitif olan moralini yüksek tut negatifi çıkar aklından Rabbim en hayırlısını versin inşallahInşallah öyledir
Annem bile tutmadı belliki diyor du 3 gündür teste böyle çıkınca iyice modum düştü
Çok teşekkür ederim canımCanım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Kalpinden öpüyorum.Mesajınnı şimdi gördüm inşallah transferin sağlıkla olmuştur ve inşallah minnoşun sana sıkı sıkı tutunur.Daha önce prp yaptırmadım hiç.İstanbuldayım ben.Daha önce Aret kamar da tedavi görüyordum ama orada bazı problemler yaşayınca bıraktım ve şimdi bahçecinin labratuavırını kullanan dr Sait Halil beyle tedavime başlayacağım.Hatta 20 dk ya doktora gidiyorum bakalım ne diyecek.Dualarım seninle ve hepinizle canlar
Hayırlı haber al canm benimkide Perşembe umarım istediğimiz sonucu alırızVermedim çarşamba vericem
Yok zaten içmemDoktoruna sormadan kesinlikle bitkisel tedavi alma
Evet işte o günden sonra maydanoz ,nane hiç yemedimEvet zaten bu kesinleşmiş bir bilgi değil ama dediğin gibi maydanoz nane ödem söktürücü bütün yiyecekler bu süreçte yasak çünkü ödem söktürürken embriyonun da oraya tutunmamasını sağlıyor yine de dediğimiz gibi Rabbim oldu deyince hiçbir şey önünde durmuyor durmuyor
Dikkat et canm aman bi defayla bişey olmaz demeyelim sakınEvet işte o günden sonra maydanoz ,nane hiç yemedim
Yok transfer günü yemistim zaten . Allah'ın işi midir bilmiyorum o gün istiğfar ettim . Daha da agzima sürmedimDikkat et canm aman bi defayla bişey olmaz demeyelim sakın
YaaaKızlarrr hamdolsun kese görüp kalp atışını duydum gümgümdü valla çok şükür rabbime darısı sizlere inşallah7 haftalıkmışımpk şükür her şey yolunda dedi
Oyy maasallahKızlarrr hamdolsun kese görüp kalp atışını duydum gümgümdü valla çok şükür rabbime darısı sizlere inşallah7 haftalıkmışımpk şükür her şey yolunda dedi
Olabilir canm Rabb'imin mucizesiydi belkideYok transfer günü yemistim zaten . Allah'ın işi midir bilmiyorum o gün istiğfar ettim . Daha da agzima sürmedim
Bende transferden 1 gün sonra hapşırık ve burun akıntısı var sordum hiç bir ilaç kullanmaya izin yok böyle sabredeceğiz mecburenBen saskinim ya cunku ben dedim ya transferde hastaydim sonra öksürük hapsirik cok kötüydum diye . İste ben o zaman bal zencefil sirke hepsini yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?