- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Amin amin amin rabbi yessir Vela tu asr rabbi temin bil hayrLaboratuar şeraitinde 5 gune geldilerse kendi doğal ortamlarinda, anne rahminde Allahin izniyle 9 aya ulaşirlar hiç merak etme. Negatif yukleme kendini. InsaAllah hepimizin transferleri sağlikli doğumlarla sonuçlanir
Sevindim canim. Allah hepimizden razi olsun. Ayni kaderi paylaşiyoruz. O yuzden duygularimizi sadece bizler anlariz. Zorlu yolda birileriyle yurumek, yaşadiklarimizi paylaşmak insani çok rahatlatiyor.Ya canımm bu dediğin bnm için ne kadar önemli biliyo musun burda destek alan bilgi veren herkesten Allah razı olsun sendende
Amin kuzum duamdasın naptınArkadaşlar sabah opu olacağımAllahım inşallah kalitesi bol yumurtalar nasip eder
Teşekkür ederimAmin kuzum duamdasın naptın
Habersiz bırakma bizi kaliteli bol yumoşların olsunTeşekkür ederimmerkezdeyim giyindim, damar yolu açacaklar bekliyorum canım
Amin inşallahHabersiz bırakma bizi kaliteli bol yumoşların olsun
Ya bak ne güzel kalacak inş rahme çizik atcağını demiş miydiAmin inşallah9 yumurta toplandı canım. Narkozluyken Rahime çizik de attı. 5. Güne gelirse dondurup transfer edeceğim, gelmezse transfer etmeyeceğim dedi. Ben de ya gelmezse bari 3. Gün birkaç tane dondurun riske atmayalım dedim ama kalitesine emin olmadığım yumurtayı dondurmam dedi. Her gün arayıp bilgilendirecekler, cumartesi günü 5. Gün olacak, o zaman belli olur dedi. Heyecan ve stresle bekleyeceğim. İnşallah 5. Güne birkaç tane kalır Allahım.
Muayene olmaya gittiğimde histeroskopiden bahsettim, yapalım mı diye, doktor da yumurta toplama esnasında bakarım Rahime dedi. Bugün çataldayken, Rahime De bakacağım kamerayla dedi, ben de doktor bey çizik de atıyorlarmış dedim, o da yaparım dediYa bak ne güzel kalacak inş rahme çizik atcağını demiş miydi
Aynen canım bnm rabbim büyükMuayene olmaya gittiğimde histeroskopiden bahsettim, yapalım mı diye, doktor da yumurta toplama esnasında bakarım Rahime dedi. Bugün çataldayken, Rahime De bakacağım kamerayla dedi, ben de doktor bey çizik de atıyorlarmış dedim, o da yaparım dediKanıtlamamış ama rahimdeki çizikler iyilerşirken embriyonun da tutunmasına yardımcı olabilir dedi. Kendime geldikten sonra eşimle bana Cd den izletti anlattı. Çok şükür çok ilgili, gerisi Allaha kaldı artık, biz elimizden geleni yaptık canım.
Ayy sen yolu yarıladın canım, hatta biraz daha geçtin, maşallah, ben ne yapayım daha opu olacak da, kaç tane sağlam olacak da, dondurulabilecek mi de, sonra adet bekle, sonu gelmiyorBir an önce hayırlısıyla yavrularımıza kavuşsak çok iyi olacak
Selam kızlar nasılsınız :) bende herhangi bir sıkıntı olmazsa mayısın sonu haziranın başında transfer olacağım inşallah tam tarih belli değil.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınMerhabalar :) daha bir ay var ama zaman çabuk geçer biri açsın diye bekledim ama başlığı dayanamadım
19 Nisan'da Opu oldum. 5. Güne ulaşan iyi kalite 15 embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra regli oldum. Haziran 2. Haftasinda transfer olacağım.
Bence belli olmuyo o ben de ilk günleri hiç birşey hissetmiyordum değerlerim de doktorumun istediği gibi gitmiyordu sonrasın da yükseldi bazı insanların hormonu geç tepki veriyor demişti doktorum. Şuan içini de kendini de ferah tut canımBen bir şey sorucammm. Şimdi yumurta büyütmek için iğne kullanıyorum ya. 5.gündeyim. Fakat kasıklarda bir basınç falan hissetmiyorum. Normalde hissederdim. Kaçıncı gün sizde basınç oldu hissettiniz acaba. Acaba yumurtalarım ilaca tepki vermedi mi diye düşünüyorum
Sanırım canım evet henüz yumurtalarımı hissetmiyorum basınç falan. Kasıkta da ağrı falan yok. Siz olumlu sonuç almışmıydınız. Bu şekilde yaşayıpBence belli olmuyo o ben de ilk günleri hiç birşey hissetmiyordum değerlerim de doktorumun istediği gibi gitmiyordu sonrasın da yükseldi bazı insanların hormonu geç tepki veriyor demişti doktorum. Şuan içini de kendini de ferah tut canım
Selaaaam , cok az kalmışSelam kızlar nasılsınız :) bende herhangi bir sıkıntı olmazsa mayısın sonu haziranın başında transfer olacağım inşallah tam tarih belli değil.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Ben hissediyordum ama bence bu değişebilir kötü düşünmeyin sakınBen bir şey sorucammm. Şimdi yumurta büyütmek için iğne kullanıyorum ya. 5.gündeyim. Fakat kasıklarda bir basınç falan hissetmiyorum. Normalde hissederdim. Kaçıncı gün sizde basınç oldu hissettiniz acaba. Acaba yumurtalarım ilaca tepki vermedi mi diye düşünüyorum
Canım az önce hissetim. Elimi sağ yumurtalığımın üstüne doğru basınca bir şişkinlik var. Basınca da ağrı yapıyor. Bende böyle oluyor yumurtalama zamanları çok tuhaf ki. Ama hissetim yani şükür, demekki vücudum tepki vermiş ilaçlara. Sabah kontrolüm var 6.gün kontrolü. Beş gün iğne kullandım. Bakalım kaç m oldu boylarıBen hissediyordum ama bence bu değişebilir kötü düşünmeyin sakın
Evet canım 21 yumurta oluşmuştu 9u 5 ve 6. Güne gelmişti benim embriyolar genetiğe gideceği için bu kadar bekletildiSanırım canım evet henüz yumurtalarımı hissetmiyorum basınç falan. Kasıkta da ağrı falan yok. Siz olumlu sonuç almışmıydınız. Bu şekilde yaşayıp
Selamm kuzum :) estrofem folik1 ve coraspin kullanıyorum şimdilik ayın 28inde kontrole gideceğim tekrardan rahimin kalınlaşması durumuna göre hareket edeceğiz birde benim embriyo dondurulmuştu genetik teste gittiği için inşallah çözülünce herhangi bir sıkıntı olmazSelaaaam , cok az kalmışsuan ne aşamadasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?