2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Laboratuar şeraitinde 5 gune geldilerse kendi doğal ortamlarinda, anne rahminde Allahin izniyle 9 aya ulaşirlar hiç merak etme. Negatif yukleme kendini. InsaAllah hepimizin transferleri sağlikli doğumlarla sonuçlanir
Amin amin amin rabbi yessir Vela tu asr rabbi temin bil hayr

Ya canımm bu dediğin bnm için ne kadar önemli biliyo musun burda destek alan bilgi veren herkesten Allah razı olsun sendende
Sevindim canim. Allah hepimizden razi olsun. Ayni kaderi paylaşiyoruz. O yuzden duygularimizi sadece bizler anlariz. Zorlu yolda birileriyle yurumek, yaşadiklarimizi paylaşmak insani çok rahatlatiyor.

Habersiz bırakma bizi kaliteli bol yumoşların olsun
Amin inşallah 9 yumurta toplandı canım. Narkozluyken Rahime çizik de attı. 5. Güne gelirse dondurup transfer edeceğim, gelmezse transfer etmeyeceğim dedi. Ben de ya gelmezse bari 3. Gün birkaç tane dondurun riske atmayalım dedim ama kalitesine emin olmadığım yumurtayı dondurmam dedi. Her gün arayıp bilgilendirecekler, cumartesi günü 5. Gün olacak, o zaman belli olur dedi. Heyecan ve stresle bekleyeceğim. İnşallah 5. Güne birkaç tane kalır Allahım.

Ya bak ne güzel kalacak inş rahme çizik atcağını demiş miydi

Ya bak ne güzel kalacak inş rahme çizik atcağını demiş miydi
Muayene olmaya gittiğimde histeroskopiden bahsettim, yapalım mı diye, doktor da yumurta toplama esnasında bakarım Rahime dedi. Bugün çataldayken, Rahime De bakacağım kamerayla dedi, ben de doktor bey çizik de atıyorlarmış dedim, o da yaparım dedi Kanıtlamamış ama rahimdeki çizikler iyilerşirken embriyonun da tutunmasına yardımcı olabilir dedi. Kendime geldikten sonra eşimle bana Cd den izletti anlattı. Çok şükür çok ilgili, gerisi Allaha kaldı artık, biz elimizden geleni yaptık canım.

Aynen canım bnm rabbim büyük

Ben bir şey sorucammm. Şimdi yumurta büyütmek için iğne kullanıyorum ya. 5.gündeyim. Fakat kasıklarda bir basınç falan hissetmiyorum. Normalde hissederdim. Kaçıncı gün sizde basınç oldu hissettiniz acaba. Acaba yumurtalarım ilaca tepki vermedi mi diye düşünüyorum

Selam kızlar nasılsınız :) bende herhangi bir sıkıntı olmazsa mayısın sonu haziranın başında transfer olacağım inşallah tam tarih belli değil.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Bence belli olmuyo o ben de ilk günleri hiç birşey hissetmiyordum değerlerim de doktorumun istediği gibi gitmiyordu sonrasın da yükseldi bazı insanların hormonu geç tepki veriyor demişti doktorum. Şuan içini de kendini de ferah tut canım

Sanırım canım evet henüz yumurtalarımı hissetmiyorum basınç falan. Kasıkta da ağrı falan yok. Siz olumlu sonuç almışmıydınız. Bu şekilde yaşayıp

Ben hissediyordum ama bence bu değişebilir kötü düşünmeyin sakın

Ben hissediyordum ama bence bu değişebilir kötü düşünmeyin sakın
Canım az önce hissetim. Elimi sağ yumurtalığımın üstüne doğru basınca bir şişkinlik var. Basınca da ağrı yapıyor. Bende böyle oluyor yumurtalama zamanları çok tuhaf ki. Ama hissetim yani şükür, demekki vücudum tepki vermiş ilaçlara. Sabah kontrolüm var 6.gün kontrolü. Beş gün iğne kullandım. Bakalım kaç m oldu boyları iki üç gün daha kullandırırlar sanki iğne gibi geliyor bana

Selaaaam , cok az kalmış suan ne aşamadasiniz
Selamm kuzum :) estrofem folik1 ve coraspin kullanıyorum şimdilik ayın 28inde kontrole gideceğim tekrardan rahimin kalınlaşması durumuna göre hareket edeceğiz birde benim embriyo dondurulmuştu genetik teste gittiği için inşallah çözülünce herhangi bir sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…