Hadi bakalım hayırlısı güzel haberler ver bizeBaktım yok bişey bide geç düşebilir dedi sonucu gidip alayım iğnem bitti bu günlük tek var estrofemde bayram sonuna yetişmez en azından olumlu olursa ilaçlarımı temin ederim
Nasıldı ve ne sürede olduBen yaşadım geçen hafta
Çok sağolun canlar bugün proluton iğnem vardı zaten vazgeçmiştim yaptırmayacaktım siz yazınca gittim devlet hastanesine rica ettim kan da aldılar sonuç bekliyorum Allahtan umut kesilmez şu güzel günlerde yüzümüzü güldürsün Rabbim yaaAma Afyonkarahisar da baktılar kızlar acilde bana beta baktıracam dedim hemen onayladı doktor.çok yoğundu hastane.
Atabey bi ilçe hastanesinde şansını dene
İnşallah canım sagolHadi bakalım hayırlısı güzel haberler ver bize
Aynen o şekilde oluyor. Fitilden bi saat sonra fitil ile beraber geliyor. Bende kendimi yorduğum zaman fark ediyorum ve ardından ağrılarla beraber oluyor. İki gündür kahverengi desen değil değişik bir renkBende de oldu ama sadece vücut fitili atarken hafif kahve leke geldi bir kaç gün. Ve kendimi takip edince şunu farkettim. Çok eğilip kalktığımda veya dikkatsiz davranıp kendimi yorduğumda geliyor o yüzden dikkat ediyorum. Lekelenme mi var canım?
İki gün geldi ilk gün camasirimda pembe su gibi gelmişti sonraki gün rubby ninde dedigi gibi sadece fitille atmaya basladi. Lekelenme geldikten sonra hic kendimi yormadm direk uzandim eve gidip yattim hep korkma olur mu doktorum normal karsiladi yerlesmeye calisiyor dediNasıldı ve ne sürede oldu
Benim iki gün önce kese görüldü ama yolk saç görülmedi daha çok erken çok minik dedi dr. Ve testler sonuçlarım bu şekilde çıktıCanım sen ne yaptın ne durumdasın şuan
Rabb'im hakkınızda hayırlısını versin buymuş nasip demekki inşallah Allah kendi mucizesiyle hepimize nasip etsinOlmadı benim bu kez de yok
kesinlikle yorulmaya gelmiyor oturun oturduğunuz yerde zor bulmuşsunuz zaten diyorlarBu yorumunu okudugumda bende gecen hafta lekelenmem geldiginde kendimi cok yormustum onu hatırladım hatta oyuzden kendime cok kizmistim o gunden beri de dikkat ediyorum hatta ise bile gitmedim bu hafta doğru düzgün demkki tetikliyor.
Ama şunu biliyordum dün kalp atışına giderken bebeğim kesinlikle benimle diyordum sonuna kadar hissettiriyordu
O 3. Hafta da belirti arayip duruyorduk ya simdi yasiyoruz o belirtileri iste yani ben sonuna kdr yasiuorum
sıkıntı yapma canım doktorunla görüş muhakkak ama bu çok oluyor kendini ilk 3 ay yormamaya stres olmamaya yani kasılmamaya çalışAynen o şekilde oluyor. Fitilden bi saat sonra fitil ile beraber geliyor. Bende kendimi yorduğum zaman fark ediyorum ve ardından ağrılarla beraber oluyor. İki gündür kahverengi desen değil değişik bir renk
Canm böyle yazınca banada umut oluyorsunuz benim belirtim olduğu günde oldu olmadığı günde o yüzden hep ikilemde kaldım inşallah senin dediğin gibidirTest sonucu bekleyen ya da sonucunu yeni öğrenmiş kendisinde belirti arayan arkadaşlarım sakın aramayın 6. Haftada yaşamaya başladım ben ki bizler gebeliğimizi neredeyse 3. Hafta da öğreniyoruz aslinda bu okadar erken bir sureymis ki belirti yasamamiz imkansızmis sakin belirtim yok diye üzülmeyin
Merhaba , oncelikle hosgeldiniz ve umarim en kisa zamanda bebisinize kavusursunuz.merhaba kızlar tecrubelerinizle cevaplarınızı bekliyorum
ben 30 yaşında 1 senelik evli bir kadınım. bebek düşündüğümüz için doktora gittim genel muayeneye sadece bir ay korunmasız ilişkimiz oldu düzenli olarak. ama olmadı adet oldum ve doktora gittim muayenede çikolata kıstlerımın olduğunu öğrendim. ıkı tarafımdada var 5 cm ve 7 cm boyutlarında ilk doktorum tüp bebeğe yönlendirdi ama ben ağrım olmadığı, adetlerim düzenli 28 gunde bir olur 5 gun sürer kanama yogunluğum fazla değil normal olduğu için başka bir doktra daha görünmek istedim. bu doktorumda kistlerin engel olmadığını bunun tedavisinin gebelik olduğunu söyleyerek bazı test ve tahliller yaptırdık. amh ve hsg gibi amh 4,25 çıktı. hsg sıkıntı yok rahım normal, tubler açık herşey iyi gidiyordu. bu ay yine adet oldum adetin ıkıncı gunu gel demişti gittim ve bana pat diye kıstlerın buyuyor bu yuzden tüp bebek senın için uygun olacak başlayalım dedi ben şok. ben zaten ona kistlerim var diye gitmiştim. şimdi önce yumurtalarım toplancakmış durum şu ki benim tüp bebekten başka gebe kalmam mumkun değilmi ? ümitlendik büssrü para doktduk testler yaptırdık başa döndüm resmen anlamadım. cidden tüp bebekse tek çözüm ona yönlenicem zaten başka doktora gitmeye gerek varmı devlet hastanelerine falan bilmiyorum kafam çok karışık. iki dopktora kesinlikle amleıyat olma dedi bana
Maşallah bebeğiniz sizinleEki Görüntüle 3095273
Kızlar 5.gün embriyosu 2 temmuzda transfer olmuştum sizce nasıl
Harikaaa egrrt catlatma ignesi yoksa bebis var demektieEki Görüntüle 3095273
Kızlar 5.gün embriyosu 2 temmuzda transfer olmuştum sizce nasıl
Hic hic belirtiye odaklanma canim inanki , birde bize o ilk gunler belirti gibi gelen seyler tonla hormon ilaci yukleniyoruz belkide onlardan.Canm böyle yazınca banada umut oluyorsunuz benim belirtim olduğu günde oldu olmadığı günde o yüzden hep ikilemde kaldım inşallah senin dediğin gibidir
Ben bayramdan sonra da heyet raporu almayi planliyorum biraz keyfini suurucem çünkü cidden cok sey yasadik neden keyfini sürmeyeyeyim kikesinlikle yorulmaya gelmiyor oturun oturduğunuz yerde zor bulmuşsunuz zaten diyorlar
sıkıntı yapma canım doktorunla görüş muhakkak ama bu çok oluyor kendini ilk 3 ay yormamaya stres olmamaya yani kasılmamaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?