2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar dördüncü hastanede verdim kanımı çok şükür rabbim hayırlısını versin 1-2 saate çıkacak sonuçlar Allah'ım iyilik verisn hepimize nasip etsin inşallah
İnşallah pozitif sonuç alırsın canım haziran hepimize uğur getirdi sana ve diğer bekleyen herkese getirsin inşallah

Kızlar elhamdülillah keseyi gördüm yolk sacda oluşmuş bebeğide gördü doktor bey kalp atılı için cok küçük daha dedi 10 gün sonra tekrar gidicez
Şükürler olsun canim benim inşallah diğer bekleyen kızlara da nasip olsun ne kadarken gördü acaba beta değerin kaçtı ya da transferden kac gün sonra gördü

Kızlar aranızda 5. Hafta lekelenme yaşayan oldu mu?
Bende de oldu ama sadece vücut fitili atarken hafif kahve leke geldi bir kaç gün. Ve kendimi takip edince şunu farkettim. Çok eğilip kalktığımda veya dikkatsiz davranıp kendimi yorduğumda geliyor o yüzden dikkat ediyorum. Lekelenme mi var canım?

Bu yorumunu okudugumda bende gecen hafta lekelenmem geldiginde kendimi cok yormustum onu hatırladım hatta oyuzden kendime cok kizmistim o gunden beri de dikkat ediyorum hatta ise bile gitmedim bu hafta doğru düzgün demkki tetikliyor.
Ama şunu biliyordum dün kalp atışına giderken bebeğim kesinlikle benimle diyordum sonuna kadar hissettiriyordu
O 3. Hafta da belirti arayip duruyorduk ya simdi yasiyoruz o belirtileri iste yani ben sonuna kdr yasiuorum

Kızlar aranızda 5. Hafta lekelenme yaşayan oldu mu?
geceyagmuru yazdıklarını okudum ben sana cvp vereyim :)
transferin 9. günü idrar testinde çift çizgiyi gördüm
kan verdim pozitif... sonra aynı gün akşamı kahverin lekeler başladı..
11. gün ise ayaklarımdan kanlar boşaldı... regl değil.. bildiğin sanki beni kesmişler.. hemen dr gittim
kese altı kanama var dedi.. dinleneceksin dedi.. bu süreçte hastanede 5 gün kaldım
aradan 2-3 hafta geçti aynı kanamam bir daha oldu yine 1 hafta hastanede yattım...
sonra 3 ay kahve lekem devam etti..
problem kese altı kanamamdı...
sonuç kızım 1 yaşında :)
lütfen telaş etme.. sakinliğini koru
ilaçlarını düzenli kullan.. drunu bilgilendir..
ayaklarnın altına yastık koy yüksekte kalsn biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…