- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Pazara kadar baya artar onunBenim ayni bu şekildeydi canim sonucun inşallah en az 180 200 lerde
Benim erken gebelikte belli oldu canim ikinci cizgiyi net aldim ilk yapar yapmaz cikti ama herkes bir olmaz cok merak edersen yap moralin bozulmayacaksa ama bozulcaksa gununu bekleMerhaba 7. Gunde idrar testi belli olurmu 5. Gun emriyo
Aynen canim şuanki betasi bu şekildedir pazara kadar ohoohPazara kadar baya artar onun
İnşallah pozitif sonuç alırsın canım haziran hepimize uğur getirdi sana ve diğer bekleyen herkese getirsin inşallahKızlar dördüncü hastanede verdim kanımı çok şükür rabbim hayırlısını versin 1-2 saate çıkacak sonuçlar Allah'ım iyilik verisn hepimize nasip etsin inşallah
Ben yaşadım geçen haftaKızlar aranızda 5. Hafta lekelenme yaşayan oldu mu?
Şükürler olsun canim benim inşallah diğer bekleyen kızlara da nasip olsun ne kadarken gördü acaba beta değerin kaçtı ya da transferden kac gün sonra gördüKızlar elhamdülillah keseyi gördüm yolk sacda oluşmuş bebeğide gördü doktor bey kalp atılı için cok küçük daha dedi 10 gün sonra tekrar gidicez
Bende de oldu ama sadece vücut fitili atarken hafif kahve leke geldi bir kaç gün. Ve kendimi takip edince şunu farkettim. Çok eğilip kalktığımda veya dikkatsiz davranıp kendimi yorduğumda geliyor o yüzden dikkat ediyorum. Lekelenme mi var canım?Kızlar aranızda 5. Hafta lekelenme yaşayan oldu mu?
cok teşekkür ederim kızlar Allah hepinize göstersin
Bu yorumunu okudugumda bende gecen hafta lekelenmem geldiginde kendimi cok yormustum onu hatırladım hatta oyuzden kendime cok kizmistim o gunden beri de dikkat ediyorum hatta ise bile gitmedim bu hafta doğru düzgün demkki tetikliyor.Bende de oldu ama sadece vücut fitili atarken hafif kahve leke geldi bir kaç gün. Ve kendimi takip edince şunu farkettim. Çok eğilip kalktığımda veya dikkatsiz davranıp kendimi yorduğumda geliyor o yüzden dikkat ediyorum. Lekelenme mi var canım?
Yok canm bekliyorum eve geldim bi duş aldım kuran okudum geri gideceğim birazdan hastaneye inşallah iyi olurRuhefza211 canım çıktı mı senden heyecanlıyım
İnşallah canm Allah razı olsun rabbim hayırlısını versin inşallahİnşallah pozitif sonuç alırsın canım haziran hepimize uğur getirdi sana ve diğer bekleyen herkese getirsin inşallah
E nabıza düşmüyor mu canım sonuç?Yok canm bekliyorum eve geldim bi duş aldım kuran okudum geri gideceğim birazdan hastaneye inşallah iyi olur
Ah keşke ya inşallah kuzumBenim ayni bu şekildeydi canim sonucun inşallah en az 180 200 lerde
Baktım yok bişey bide geç düşebilir dedi sonucu gidip alayım iğnem bitti bu günlük tek var estrofemde bayram sonuna yetişmez en azından olumlu olursa ilaçlarımı temin ederimE nabıza düşmüyor mu canım sonuç?
Canım sen ne yaptın ne durumdasın şuanKızlar aranızda 5. Hafta lekelenme yaşayan oldu mu?
geceyagmuru yazdıklarını okudum ben sana cvp vereyim :)Kızlar aranızda 5. Hafta lekelenme yaşayan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?