- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Bebeğim senin test günün pazarmıydı yarın mıRabbim yar ve yardımcın olsun canım
Yarın kuzummBebeğim senin test günün pazarmıydı yarın mı
Canım ben yurtdışındayım doktorumun bana verdiği bir instruction kağıdı vardı ondan tam transferden bi saat önce tuvalete gidin sonra 15-20 içinde 750 ml su için yazıyordu. Aynı denildiği gibi yapıp gittim ve gayet istenildiği gibiydi sıkışıklık durumu ve ben de aşırı sıkışık hissetmedim. İdrarı boşaltmak için sürgüye falan bişeye ihtiyaç duymadım. Transferden 15dk sonra da yerimden kalktım lavaboya gittim hemşirenin yönlendirmesiyle. Galiba Türkiyede daha uzun süre yatırıyorlar hala ama yapılan çalışmaların 10dkdan fazla transfer sonrası yatmanın hiçbir pozitif etkisi olmadığı hatta çok az da olsa negatif etkisi olduğunu gösteriyor. (Ben meslek durumumdan ve doktoramdan bu alana yakınım ondan çok bilimsel makale okuyorumselam kızlar yarın transferim vartransfere giderken nasıl giyindiniz ve ne kadar su içmem yeterli, çok stresliyim ve çok heyecanlıyım
Hayırlı olsun cnm oncelikleselam kızlar yarın transferim vartransfere giderken nasıl giyindiniz ve ne kadar su içmem yeterli, çok stresliyim ve çok heyecanlıyım
Mesleğini cok merak ettim makalelerin kralicesiCanım ben yurtdışındayım doktorumun bana verdiği bir instruction kağıdı vardı ondan tam transferden bi saat önce tuvalete gidin sonra 15-20 içinde 750 ml su için yazıyordu. Aynı denildiği gibi yapıp gittim ve gayet istenildiği gibiydi sıkışıklık durumu ve ben de aşırı sıkışık hissetmedim. İdrarı boşaltmak için sürgüye falan bişeye ihtiyaç duymadım. Transferden 15dk sonra da yerimden kalktım lavaboya gittim hemşirenin yönlendirmesiyle. Galiba Türkiyede daha uzun süre yatırıyorlar hala ama yapılan çalışmaların 10dkdan fazla transfer sonrası yatmanın hiçbir pozitif etkisi olmadığı hatta çok az da olsa negatif etkisi olduğunu gösteriyor. (Ben meslek durumumdan ve doktoramdan bu alana yakınım ondan çok bilimsel makale okuyorum)
Bir üniversite de araştırma görevlisiydim şu an aslında meslek değiştirme aşamasındayım, universiteden endustriye geciyorum. Alanim kisaca ilac salinimini kolaylastiracak sistemler uzerine diyebiliriz.Mesleğini cok merak ettim makalelerin kralicesi
Yaaa ne güzel o yüzden bolca makale okuyup vakifsinBir üniversite de araştırma görevlisiydim şu an aslında meslek değiştirme aşamasındayım, universiteden endustriye geciyorum. Alanim kisaca ilac salinimini kolaylastiracak sistemler uzerine diyebiliriz.
Evet yağlı iğneler mahvetti bizi ama fitilin de vücuttan atılma aşaması inanılmaz rahatsız edici dışarı çıkmadan önce bazen 3-4 kez lavaboya gidiyorum yine de çıkamıyorumFitil muazzam bisey yaa ben resmen doktoruma duaciyim fitil verdi diye. Diger 3 transferimde hic fitil kullanmadim her gun progesteron yagli igneden vuruluyordum. Kalcamda hala o zamandan kalma izler var. Resmen oturamiyordum bile suzgece donmustum
Günaydın kuzum nasılsın kaçta gideceksin inan gece bile uyandım sana dua ettim Allah biliyor yaYarın kuzumm
Merhaba canm diğer ar ki arkadaşlarında dediği gibi bende 1 litre su içip gittim ameliyat önlüğü giydim ve transferden sonra 10 dk transfer yapılan sedyeden kaldırmadılar sonra odaya gelince lavaboya gittim ama afedersin o mesane birden inmesin diye yavaş yavaş idrarı yapmamı istediler sonra bi 5 dk uzanıp kalkıp eve geldim eve giderken arabanın arka koltuğunda uzandım Rabb'im tamam eylesin darısı senin başına inşallah,selam kızlar yarın transferim vartransfere giderken nasıl giyindiniz ve ne kadar su içmem yeterli, çok stresliyim ve çok heyecanlıyım
Eşimin uyanmasını bekliyorum canım kalbim çıkacak arifenin yüzü hürmetine bnmde uğraşım bugün son bulsun inşAllah kalbim durcak bacım . meryem fetih yasin dinledim şifa ayetleri dinliyorum şuan eşim daha uyanmadı kahvaltı yapıp gidrz heralde kasık sancım ciddî arttı heyecanım mideme vurduGünaydın kuzum nasılsın kaçta gideceksin inan gece bile uyandım sana dua ettim Allah biliyor ya
Seni öyle iyi anlıyorum canm bende dün aynı durumdaydım evden çıkmadan Meryem suresi dinledim yolda Kenzül arş okudum bildiğim bütün duaları okudum kan verip eve gelince fetih yasin cuma ne biliyorsam okudum duanın açamayacağı kapı yok canm hastaneye gidene kadar kasık ağrısıyla savaştım inşallah sende güzel haber alacaksın Allah'ın izniyleEşimin uyanmasını bekliyorum canım kalbim çıkacak arifenin yüzü hürmetine bnmde uğraşım bugün son bulsun inşAllah kalbim durcak bacım . meryem fetih yasin dinledim şifa ayetleri dinliyorum şuan eşim daha uyanmadı kahvaltı yapıp gidrz heralde kasık sancım ciddî arttı heyecanım mideme vurdu
Canım bnm iyiki varsınSeni öyle iyi anlıyorum canm bende dün aynı durumdaydım evden çıkmadan Meryem suresi dinledim yolda Kenzül arş okudum bildiğim bütün duaları okudum kan verip eve gelince fetih yasin cuma ne biliyorsam okudum duanın açamayacağı kapı yok canm hastaneye gidene kadar kasık ağrısıyla savaştım inşallah sende güzel haber alacaksın Allah'ın izniyle
Sende canm gönlünce olsun inşallahCanım bnm iyiki varsın
Günaydın inşallah hayırlı haberlerle dönersin dualarımız seninleEşimin uyanmasını bekliyorum canım kalbim çıkacak arifenin yüzü hürmetine bnmde uğraşım bugün son bulsun inşAllah kalbim durcak bacım . meryem fetih yasin dinledim şifa ayetleri dinliyorum şuan eşim daha uyanmadı kahvaltı yapıp gidrz heralde kasık sancım ciddî arttı heyecanım mideme vurdu
Canımmmm teşekkür ederim :)Günaydın inşallah hayırlı haberlerle dönersin dualarımız seninle
Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah güzel haber alırsınEşimin uyanmasını bekliyorum canım kalbim çıkacak arifenin yüzü hürmetine bnmde uğraşım bugün son bulsun inşAllah kalbim durcak bacım . meryem fetih yasin dinledim şifa ayetleri dinliyorum şuan eşim daha uyanmadı kahvaltı yapıp gidrz heralde kasık sancım ciddî arttı heyecanım mideme vurdu
İnşallah hayırlı haberle hem sen hem biz sevinelimEşimin uyanmasını bekliyorum canım kalbim çıkacak arifenin yüzü hürmetine bnmde uğraşım bugün son bulsun inşAllah kalbim durcak bacım . meryem fetih yasin dinledim şifa ayetleri dinliyorum şuan eşim daha uyanmadı kahvaltı yapıp gidrz heralde kasık sancım ciddî arttı heyecanım mideme vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?