2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Evet çok kötü bi durum seni anlayabiliyorum inşallah azalır senin de. Artık hamileliğin tadını çıkaralım

Ben 4 temmuzda gidip kalbi duyduğumda oksapar ve prolutonu bıraktırdı. Diğerlerini de azaltarak 3 hafta da bırakacaksın dedi tüp bebek merkeziyle işin bitti dedi 13 temmuzda kadın doğum doktorumdan randevu aldım bende sürecimiz güzel gitsin inşallah
Yazmıyor anlamadım çok teşekkür ederim yine de canm. Uğraştın. Ben bekleyemiyoruuuuum bayram tatili girdiği için araya, ayın 18 i gel dediler ama, yarın her ihtimale karşı bir gideyim diyorum
Haftaya göre boyutu falan mı sordun bilemiyorum o ne demek ama

İlaçları bırakmayı ben de dört gözle bekliyorum bakalım ben geçen hafta başka doktora gitmiştim 1 ay sonra gideceğim bı daha

Gözün aydın hayırlı uğurlu olsun.Canim benimde transfer günüm ayın 20 siydi.30 haziran da da test yaptım ve pozitifi gördüm çok şükür.Sence bende doktora gitsem keseyi gorebilir miyiz ?
Bende 30 haziranda kanda pozitifi gördüm değerine göre gidebilirsin bence görünebilir

Benden 2. Test istenmedi 30 haziranda öğrendim 10 gün sonra cagırdıkar ama araya bayram girdiği için ben bügüne yani 7 sine aldm bayramdn önce keseyi görmek istedgm için ailelerimize söyledik bugün

Nasıl anlaşıldı Kuzum geçmiş olsun . değerler mi düştü

Benden 2. Test istenmedi 30 haziranda öğrendim 10 gün sonra cagırdıkar ama araya bayram girdiği için ben bügüne yani 7 sine aldm bayramdn önce keseyi görmek istedgm için ailelerimize söyledik bugün
Sahsen hem 10gun nasil dayanirim diyorum hem de cok iyi olabilir islerimi yoluna koyana kadar. Onemli bir gorusmem var ve olurda kese falan goremezsek o kafayla gorusmeye girmem pek iyi olmaz

2 hafta sonra yani cagirmislar bakalim onemli bir gorusmem var insallah hem gorusmem hem ultrason benim icin de guzel gecer. Cok gecmis olsun canim benim zaten alerjiden kaynakli sabahlari asiri midem bulanir benim cozumum hep bi bardak suya bi kac damla limon sikmak oluyor bana cok cok iyi geliyor. Kendimi bir de hamilelik mide bulanmasiyla dusunemedim

Canim benim de 3. Transferim kimyasal olmustu ilaclari biraktiktan 5 gun sonra normal adet olmustum.

Kesinlikle katılıyorum özellikle fitil! Ya hayat kalitesini inanılmaz düşürüyor
Fitil muazzam bisey yaa ben resmen doktoruma duaciyim fitil verdi diye. Diger 3 transferimde hic fitil kullanmadim her gun progesteron yagli igneden vuruluyordum. Kalcamda hala o zamandan kalma izler var. Resmen oturamiyordum bile suzgece donmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…