- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
Evet çok kötü bi durum seni anlayabiliyorum inşallah azalır senin de. Artık hamileliğin tadını çıkaralımİnsallah ya kusup bende ustune agliyorum niye boyle iskence çekiyorum diyekusunca midem kasılıyor çünkü ici boş midem kasilinca bedenimde halsiz kaliyor uykum geliyor agzimin tadi Berbat düzelmiyor su icemiuorm ictimve bos mideye kusarim diye valla berbat bir durum umarım benimde azalsin
Ay evet o evreye ne kadar kaldi tahminenEvet çok kötü bi durum seni anlayabiliyorum inşallah azalır senin de. Artık hamileliğin tadını çıkaralım
Ben 4 temmuzda gidip kalbi duyduğumda oksapar ve prolutonu bıraktırdı. Diğerlerini de azaltarak 3 hafta da bırakacaksın dediKızlar bugün tüp bebek merkezine gittim çok şükür her şey yolunda ilaçlara 12. Haftaya kadar devam edeceğim. Artık buraya gelmenize gerek yok sadece 12. Haftada gelin muayene edip ona göre ilaçları bıraktıracağız dediler. Artık başka doktorla devam edeceğim. Allah bekleyen herkese bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah
Haftaya göre boyutu falan mı sordun bilemiyorum o ne demek amaYazmıyoranlamadım çok teşekkür ederim yine de canm. Uğraştın. Ben bekleyemiyoruuuuum bayram tatili girdiği için araya, ayın 18 i gel dediler ama, yarın her ihtimale karşı bir gideyim diyorum
İnşallah az kalmıştırAy evet o evreye ne kadar kaldi tahminen
Ben 4 temmuzda gidip kalbi duyduğumda oksapar ve prolutonu bıraktırdı. Diğerlerini de azaltarak 3 hafta da bırakacaksın deditüp bebek merkeziyle işin bitti dedi 13 temmuzda kadın doğum doktorumdan randevu aldım bende sürecimiz güzel gitsin inşallah
Haftaya göre boyutu falan mı sordun bilemiyorum o ne demek ama
Kesinlikle katılıyorum özellikle fitil! Ya hayat kalitesini inanılmaz düşürüyorİlaçları bırakmayı ben de dört gözle bekliyorum bakalım ben geçen hafta başka doktora gitmiştim 1 ay sonra gideceğim bı daha
Evet maalesef her şey bebişler için inşallah sağlıkla alırız kucağımızaKesinlikle katılıyorum özellikle fitil! Ya hayat kalitesini inanılmaz düşürüyor
Bende 30 haziranda kanda pozitifi gördüm değerine göre gidebilirsin bence görünebilirGözün aydın hayırlı uğurlu olsun.Canim benimde transfer günüm ayın 20 siydi.30 haziran da da test yaptım ve pozitifi gördüm çok şükür.Sence bende doktora gitsem keseyi gorebilir miyiz ?
Benden 2. Test istenmedi 30 haziranda öğrendim 10 gün sonra cagırdıkar ama araya bayram girdiği için ben bügüne yani 7 sine aldm bayramdn önce keseyi görmek istedgm için ailelerimize söyledik bugünHanimlar sorum kese gorenlere, kan tahlili istenen gunden ne kadar sonra ultrason icin cagrildiniz? Bu sorum kan testini erken yapanlara ya da kese gormek icin baska doktora gidenlere degil yalnizbenim kan testi gunum yarin bakalim deger ne olucak, ikinci test istenecek mi haftaya da cok yogun calisiyor olucam
Ayy inşallah canım benim rabbim nasip etsin kokularını içimize çekmeyiEvet maalesef her şey bebişler için inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Kızlar heyecandan sevinçten postları okuyamadım bile Rabb'im herkese bu sevinci yaşatsın sevinçten ağlayacağımız günlerimiz çok olsun inşallah
Eki Görüntüle 3095322
Nasıl anlaşıldı Kuzum geçmiş olsun . değerler mi düştüKızlar öncelikle pozitif görenler hayırlı olsun rabbim sağlıkla ilerlemek nasip etsin bende önce pozitif görüp sonda kimyasal gebeliğe döndü ama kanamaların hep leke şekilde devam ediyor bu durumu yaşayan var mı tam olarak ne zaman başlar kanama
Değerim 2 gün içinde 86 dan 83 e düştü tekrar yap dediler ama yapmadım zaten grev var açık değil hiç bir yer ve lekelenmeler başladı halen de öyle devam ediyor bir türlü kanama başlamadıNasıl anlaşıldı Kuzum geçmiş olsun . değerler mi düştü
Sahsen hem 10gun nasil dayanirim diyorum hem de cok iyi olabilir islerimi yoluna koyana kadar. Onemli bir gorusmem var ve olurda kese falan goremezsek o kafayla gorusmeye girmem pek iyi olmazBenden 2. Test istenmedi 30 haziranda öğrendim 10 gün sonra cagırdıkar ama araya bayram girdiği için ben bügüne yani 7 sine aldm bayramdn önce keseyi görmek istedgm için ailelerimize söyledik bugün
2 hafta sonra yani cagirmislar bakalim onemli bir gorusmem var insallah hem gorusmem hem ultrason benim icin de guzel gecer. Cok gecmis olsun canim benim zaten alerjiden kaynakli sabahlari asiri midem bulanir benim cozumum hep bi bardak suya bi kac damla limon sikmak oluyor bana cok cok iyi geliyor. Kendimi bir de hamilelik mide bulanmasiyla dusunemedimBenim 20 haziran ve 22 Haziran kan istedikleri gunlerdi.22 haziranda gittgimde kan sonucuna gore kese ve kalp atisini birlikte gormek icin 6 temmuzda cagirdilar.
27 sinde ise basladim bur hafta cok rahat calistim ama bu hafta malesef mide bulantisiyla alt ustumise gittim geri döndüm bulanti kusma ve uyku bu hafta mahvetti beni inşallah kimseninki boyle olmaz bir gıdım yemek yiyemiyorm geçen cmt den beri kusuyorum oguruyorum kraker leblebi fln cozum olmadi. Yiyip kustugum herseyden tiksiniyorum
Canim benim de 3. Transferim kimyasal olmustu ilaclari biraktiktan 5 gun sonra normal adet olmustum.Kızlar öncelikle pozitif görenler hayırlı olsun rabbim sağlıkla ilerlemek nasip etsin bende önce pozitif görüp sonda kimyasal gebeliğe döndü ama kanamaların hep leke şekilde devam ediyor bu durumu yaşayan var mı tam olarak ne zaman başlar kanama
Amin inşallah Allah razı olsunsağlıkla sıhhatle devam etsin inşallah canım
Fitil muazzam bisey yaa ben resmen doktoruma duaciyim fitil verdi diye. Diger 3 transferimde hic fitil kullanmadim her gun progesteron yagli igneden vuruluyordum. Kalcamda hala o zamandan kalma izler var. Resmen oturamiyordum bile suzgece donmustumKesinlikle katılıyorum özellikle fitil! Ya hayat kalitesini inanılmaz düşürüyor
Rabbim yar ve yardımcın olsun canımDeğerim 2 gün içinde 86 dan 83 e düştü tekrar yap dediler ama yapmadım zaten grev var açık değil hiç bir yer ve lekelenmeler başladı halen de öyle devam ediyor bir türlü kanama başlamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?