- 12 Ocak 2021
- 237
- 201
- 33
Gebelik aşısı diye geçiyor sanırım isteğe bağlı ücretli o. Ben de yaptırmıştım transferden önceYarın yanı transferden bes gün önce rahım ıcıne ıgne yapılacak dedıler transferden sonrada ıgneler var ama bu ayrı ınsallah çok amın hepımız umarım güzel sonuçlar alırız
Inşallah canim Allah ragzi olsun hepimiz guzel haberler alalim insallah duâlarimiz burda hepimiz icin kizlar yaaaGüzel haberler ver bize canım ben daha çok motive oluyorum
Insallah canim benim Allah ragzi olsun Bol bol duâlar ediyoruz burda birbirimize kizlarHadi inşallah sen de güzel sonuç alırsın
Elimdeki 3 testi bitirip rahatlasam test kalmayinca zaten 9.gune kadar mecbur beklicemay ben dayanamayip sabah yapcam kizceler ama negatife cikarsa üzülmem direk çünkü günü erken biliyorum
Yok dondurulmuş transfer benim catlatma ignesi yada o hormonu veren ignem yokAy hadi bakalım en azından üzülmemen gerektiğini biliyosunçatlatma iğnesi vurulmuş muydun? Oda 10-12. Güne kadar etkisi sürüyor
Ah beklemek çok zor değil mi ?Yok dondurulmuş transfer benim catlatma ignesi yada o hormonu veren ignem yokya ben ilk tedaviye basladigimda catlatma ignesi vuruldugumda da dayanamayip her gun test yapıyodm ama cidden bir gun bile üzülmedim negatif gormek benim icin son değil çünkü yeni umutlarin başlangici
Evet hemde nasıl zor..Ah beklemek çok zor değil mi ?
Ultra sakin bir insanım gerim gerildim . Kâh hüzne kapılıyor kah umuda . İyi değilim galiba ...
Sabır ne büyük erdemmis megersemEvet hemde nasıl zor..
Bende hayatim boyunca hep çok sabırsız olmusumdur oyuzden sınavımin sabretmekle ilgili olduğunu düşünüyorumcatlatma ignesni oldugum iki ay kendimi kandiriyordum sonucum içten içe olumsuz olacağını biliyordum nedense ama bu kez o his yok icimde , tamamen olumlu oldu fikrinede kapilmiyorum ama olumsuzda degilim
Test yapma olayi kimi insana cok kotu gelir negatife gördüğünde mesela insan kendini bilir o kisiler kesinlikle yapmamali
Evet sabır sabır sabır anca bu kadar oluyor işteSabır ne büyük erdemmis megersem
Ben test yapmayacağım mesela,çünkü demoralize olurum :) pazara kadar beklemeyi düşünüyorum . Perşembe gunu transfer oldum. Bir yanım çok pozitif bir yanım acaba mi diyor . Herkesi duasi kabul olsun ,gönlündekini yaşasın diliyorum .
Kesinlikle en doğru kararı vermişsin işten kaçarakEvet sabır sabır sabır anca bu kadar oluyor işte
Aaa eğer öyle düşünüyorsan kesinlikle bekle gününde yapolumsuz etkileyecek herşeyden kacmak lazım.mesela beni bu süreçte olumsuz etkileyecek tek şey işimdi bende ondan kaçtım inşallah güzel olsun herşey sağlıkla dileklerimiz kabul olsun
Rahim kalınlastigi için sanırım canım bende zorlanıyorum sabah 2 akşam 2 yapıyorumKızlar bu arada bişey soracam progestan fitili transfer öncesi çok rahat bi sekilde uygulayabiliyordum ama transfer sonrası sanki bir duvar oluştu çok zorlanıyorum sizde de böyle bi durum var mı
Rahim kalınlastigi için sanırım canım bende zorlanıyorum sabah 2 akşam 2 yapıyorum
Aaa bu kadar olur şimdi ben de onu düşündüm fitili koyarken . İtiyorum gitmiyor ileri sanki. Eskiden daha ileri iterdim.artık bir engel var sanki.Kızlar bu arada bişey soracam progestan fitili transfer öncesi çok rahat bi sekilde uygulayabiliyordum ama transfer sonrası sanki bir duvar oluştu çok zorlanıyorum sizde de böyle bi durum var mı
Aynen benim de aynı sıkıntı var demek tek bende olan bişey değilmişAaa bu kadar olur şimdi ben de onu düşündüm fitili koyarken . İtiyorum gitmiyor ileri sanki. Eskiden daha ileri iterdim.artık bir engel var sanki.
Bende var sanki orayı diktiler kapattilar bi barikat var asla fitil ilerlemiyor deliricem bi de 2 tane birini ilerletemiyorum ki 2. Yi nasil aticam kasıyosun kendini ondan gitmiyor diyolar bisey olcak diye korkuyorumKızlar bu arada bişey soracam progestan fitili transfer öncesi çok rahat bi sekilde uygulayabiliyordum ama transfer sonrası sanki bir duvar oluştu çok zorlanıyorum sizde de böyle bi durum var mı
Parmağımi organik Hindistan cevizi yağına batirıyorum benBende var sanki orayı diktiler kapattilar bi barikat var asla fitil ilerlemiyor deliricem bi de 2 tane birini ilerletemiyorum ki 2. Yi nasil aticam kasıyosun kendini ondan gitmiyor diyolar bisey olcak diye korkuyorum
allah amınn.. ınanılmaz pozıtıfım bakalımHadi inşalllahhh guzel haberler alasin canim benimm
Genelde yeterli diyorlar ama sen yatabildiğib kadar yat canımmerhaba kızlar :) yarın da benım transfer gunu ınsallah evladıma kavusurum. 12de transferım olucak. ilk 15 dkka sonracı tuvalete kalkıcaksınız sonra 30 dkka daha yatırcaz dedıler yeterlı bır suremı sızce bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?