2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Yarın yanı transferden bes gün önce rahım ıcıne ıgne yapılacak dedıler transferden sonrada ıgneler var ama bu ayrı ınsallah çok amın hepımız umarım güzel sonuçlar alırız
Gebelik aşısı diye geçiyor sanırım isteğe bağlı ücretli o. Ben de yaptırmıştım transferden önce

Elimdeki 3 testi bitirip rahatlasam test kalmayinca zaten 9.gune kadar mecbur beklicem ay ben dayanamayip sabah yapcam kizceler ama negatife cikarsa üzülmem direk çünkü günü erken biliyorum

Ay hadi bakalım en azından üzülmemen gerektiğini biliyosun çatlatma iğnesi vurulmuş muydun? Oda 10-12. Güne kadar etkisi sürüyor

Ay hadi bakalım en azından üzülmemen gerektiğini biliyosun çatlatma iğnesi vurulmuş muydun? Oda 10-12. Güne kadar etkisi sürüyor
Yok dondurulmuş transfer benim catlatma ignesi yada o hormonu veren ignem yok ya ben ilk tedaviye basladigimda catlatma ignesi vuruldugumda da dayanamayip her gun test yapıyodm ama cidden bir gun bile üzülmedim negatif gormek benim icin son değil çünkü yeni umutlarin başlangici

Ah beklemek çok zor değil mi ?
Ultra sakin bir insanım gerim gerildim . Kâh hüzne kapılıyor kah umuda . İyi değilim galiba ...

Ah beklemek çok zor değil mi ?
Ultra sakin bir insanım gerim gerildim . Kâh hüzne kapılıyor kah umuda . İyi değilim galiba ...
Evet hemde nasıl zor..
Bende hayatim boyunca hep çok sabırsız olmusumdur oyuzden sınavımin sabretmekle ilgili olduğunu düşünüyorum catlatma ignesni oldugum iki ay kendimi kandiriyordum sonucum içten içe olumsuz olacağını biliyordum nedense ama bu kez o his yok icimde , tamamen olumlu oldu fikrinede kapilmiyorum ama olumsuzda degilim
Test yapma olayi kimi insana cok kotu gelir negatife gördüğünde mesela insan kendini bilir o kisiler kesinlikle yapmamali

Sabır ne büyük erdemmis megersem

Ben test yapmayacağım mesela,çünkü demoralize olurum :) pazara kadar beklemeyi düşünüyorum . Perşembe gunu transfer oldum. Bir yanım çok pozitif bir yanım acaba mi diyor . Herkesi duasi kabul olsun ,gönlündekini yaşasın diliyorum .

Evet sabır sabır sabır anca bu kadar oluyor işte

Aaa eğer öyle düşünüyorsan kesinlikle bekle gününde yap olumsuz etkileyecek herşeyden kacmak lazım.mesela beni bu süreçte olumsuz etkileyecek tek şey işimdi bende ondan kaçtım inşallah güzel olsun herşey sağlıkla dileklerimiz kabul olsun

Kesinlikle en doğru kararı vermişsin işten kaçarak

Amin ,inşallah

Kızlar bu arada bişey soracam progestan fitili transfer öncesi çok rahat bi sekilde uygulayabiliyordum ama transfer sonrası sanki bir duvar oluştu çok zorlanıyorum sizde de böyle bi durum var mı
Rahim kalınlastigi için sanırım canım bende zorlanıyorum sabah 2 akşam 2 yapıyorum

Kızlar bu arada bişey soracam progestan fitili transfer öncesi çok rahat bi sekilde uygulayabiliyordum ama transfer sonrası sanki bir duvar oluştu çok zorlanıyorum sizde de böyle bi durum var mı
Aaa bu kadar olur şimdi ben de onu düşündüm fitili koyarken . İtiyorum gitmiyor ileri sanki. Eskiden daha ileri iterdim.artık bir engel var sanki.

Bende var sanki orayı diktiler kapattilar bi barikat var asla fitil ilerlemiyor deliricem bi de 2 tane birini ilerletemiyorum ki 2. Yi nasil aticam kasıyosun kendini ondan gitmiyor diyolar bisey olcak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…