2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar bu arada bişey soracam progestan fitili transfer öncesi çok rahat bi sekilde uygulayabiliyordum ama transfer sonrası sanki bir duvar oluştu çok zorlanıyorum sizde de böyle bi durum var mı
Benn hatta panik yaptım doktorun yolunu tuttum herşey normal dedi i

Canım idarara sıkışık gitmen gerekiyor ben ilk transferimde deli gibi su içmiştim iki kere elime bardak verip birazını bosaltanilirsiniz dediler transferden sonra 15dk zor tuttum kendimi ikicisinde 2 bardak su içtim gayet rahattım istediğin zaman lavaboya gidebilirsiniz dediler 2 saat sonra kalktım üzerimi giyindim öyle ciktim

Kızlar bu arada bişey soracam progestan fitili transfer öncesi çok rahat bi sekilde uygulayabiliyordum ama transfer sonrası sanki bir duvar oluştu çok zorlanıyorum sizde de böyle bi durum var mı
Bugun ilk defa sabah yaşadım 4. Günüm ama zorlamadan gidebildigi yerde biraktim. Belki kasmisimdir kendimi diyordum

Merhaba kizlar ben de 7 Haziran da transfer oldum dondurulmus 2 tane embriyom kalmıştı ikisini de koydurdum ben dun dayanamayip test yaptim evde ama ikinci cizgi erken gebelik testinde daha belirgin normal kaset testte daha silik... Erken oldugu icin kendimi frenliyorum cuma test günüm beklemek cok zor geliyor artik

Ben de ilk transferimde 6. Gün başlamıştım pozitif görmüştüm 6. Gün sonra yavaş yavaş silikleşti kanda da düştü , gözümün önünde kimyasalı gördüm yani
Bizi de haberdar et bakalım

Ooo işte üzücü yanlardan biri bu sanirim allahim bidaha yasatmasinbugun 4. Gün negatif ama o pozitifi gorucem inanıyorum

Ooo işte üzücü yanlardan biri bu sanirim allahim bidaha yasatmasinbugun 4. Gün negatif ama o pozitifi gorucem inanıyorum

Amiin inşallah ama oda bana umut olmuştu 3 yılda ilk defa hamile kalabilmiştim, mükemmel bir duyguydu keşke kaybetmeseydim ama olsun bana yeniden başlama ümidi verdi
Hadi ben de cok inanıyorum bu ay cok guzel hep pozitifler var

Demekki 4. Günde daha idrara geçmemiş oluyor inşallah sonucun pozitif
Evet bak bu topic sansli gibi hissediyorum
Birde düşündüğüm şunlar var sağlık yönünden tüplerim olsaydı eğer normal gebeliğe engel hiç bişey yoktu. E simdi tüplerin görevini disarida hatta işi sansa birakmamak icin mikrocipli sperm saglikli yumurtalar secilerek embriyo yapıldı 3. Gun embriyosu çözülüp 5. Güne ulaştı ,rahime tutunmasi icin vajinadan agizdan iğneyle takviye veriyoruz ee cocugum sendr tutun artik dimi

Gebelik aşısı diye geçiyor sanırım isteğe bağlı ücretli o. Ben de yaptırmıştım transferden önce
Gebelik aşısı diye geçiyor sanırım isteğe bağlı ücretli o. Ben de yaptırmıştım transferden önce
Yaptırdım geldım bı ücret alınmadı tedavıye dahilmiş hazırlık ıcın yapıyoruz dedıler umarım hersey güzel olur

Ah inşallah inşallahhhh herşey mükemmel ilerlemiş çok şükür ben de konuşuyorum hep haydi cocuguuum bu sefer olacakk diye

idrara sıkısık gitcemde korkmuyorda degılım ya tutamazsam dıye hemen kalkmamayı dusunuyorum ınsallah tutabılırım :)

Yeni nesil nazlı biraz

idrara sıkısık gitcemde korkmuyorda degılım ya tutamazsam dıye hemen kalkmamayı dusunuyorum ınsallah tutabılırım :)
Ben gittigimde çok sıkışık olmadığımı söylediler 4 bardak su icip hizli hizli yürüdüm mesaneye insin diye. Transfer bittiginde yemin ederim yarim saat zor yattım hatta tam 25. Dk falandi tuvalte gitmek zorunda kaldim çatlayacaktim bnm evim cok yakin hastaneue o yüzden 40 dk yatip eve gectim evde yattım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…