BennKızlar bu arada bişey soracam progestan fitili transfer öncesi çok rahat bi sekilde uygulayabiliyordum ama transfer sonrası sanki bir duvar oluştu çok zorlanıyorum sizde de böyle bi durum var mı
BennKızlar bu arada bişey soracam progestan fitili transfer öncesi çok rahat bi sekilde uygulayabiliyordum ama transfer sonrası sanki bir duvar oluştu çok zorlanıyorum sizde de böyle bi durum var mı
merhaba kızlar :) yarın da benım transfer gunu ınsallah evladıma kavusurum. 12de transferım olucak. ilk 15 dkka sonracı tuvalete kalkıcaksınız sonra 30 dkka daha yatırcaz dedıler yeterlı bır suremı sızce bu :)
Canım idarara sıkışık gitmen gerekiyor ben ilk transferimde deli gibi su içmiştim iki kere elime bardak verip birazını bosaltanilirsiniz dediler transferden sonra 15dk zor tuttum kendimi ikicisinde 2 bardak su içtim gayet rahattım istediğin zaman lavaboya gidebilirsiniz dediler 2 saat sonra kalktım üzerimi giyindim öyle ciktimmerhaba kızlar :) yarın da benım transfer gunu ınsallah evladıma kavusurum. 12de transferım olucak. ilk 15 dkka sonracı tuvalete kalkıcaksınız sonra 30 dkka daha yatırcaz dedıler yeterlı bır suremı sızce bu :)
Canım yaptin mi testi merak ediyorumBen niyeti bozdum
Bugun ilk defa sabah yaşadım 4. Günüm ama zorlamadan gidebildigi yerde biraktim. Belki kasmisimdir kendimi diyordumKızlar bu arada bişey soracam progestan fitili transfer öncesi çok rahat bi sekilde uygulayabiliyordum ama transfer sonrası sanki bir duvar oluştu çok zorlanıyorum sizde de böyle bi durum var mı
Hahahshahahahsh günaydınCanım yaptin mi testi merak ediyorum
Yok dondurulmuş transfer benim catlatma ignesi yada o hormonu veren ignem yokya ben ilk tedaviye basladigimda catlatma ignesi vuruldugumda da dayanamayip her gun test yapıyodm ama cidden bir gun bile üzülmedim negatif gormek benim icin son değil çünkü yeni umutlarin başlangici
Ben de ilk transferimde 6. Gün başlamıştımpozitif görmüştüm 6. Gün sonra yavaş yavaş silikleşti kanda da düştü , gözümün önünde kimyasalı gördüm yani
Bizi de haberdar et bakalım
Hahahshahahahsh günaydınhenüz negatif yarin kalan 2 testten devam
Ooo işte üzücü yanlardan biri bu sanirim allahim bidaha yasatmasin bugun 4. Gün negatif ama o pozitifi gorucem inanıyorum
Demekki 4. Günde daha idrara geçmemiş oluyorinşallah sonucun pozitif
Evet bak bu topic sansli gibi hissediyorumAmiin inşallah ama oda bana umut olmuştu 3 yılda ilk defa hamile kalabilmiştim, mükemmel bir duyguydu keşke kaybetmeseydim ama olsun bana yeniden başlama ümidi verdi
Hadi ben de cok inanıyorum bu ay cok guzel hep pozitifler var
Gebelik aşısı diye geçiyor sanırım isteğe bağlı ücretli o. Ben de yaptırmıştım transferden önce
Yaptırdım geldım bı ücret alınmadı tedavıye dahilmiş hazırlık ıcın yapıyoruz dedıler umarım hersey güzel olurGebelik aşısı diye geçiyor sanırım isteğe bağlı ücretli o. Ben de yaptırmıştım transferden önce
Hadi güzel olsun hersey inşallahYaptırdım geldım bı ücret alınmadı tedavıye dahilmiş hazırlık ıcın yapıyoruz dedıler umarım hersey güzel olur
Evet bak bu topic sansli gibi hissediyorum
Birde düşündüğüm şunlar var sağlık yönünden tüplerim olsaydı eğer normal gebeliğe engel hiç bişey yoktu. E simdi tüplerin görevini disarida hatta işi sansa birakmamak icin mikrocipli sperm saglikli yumurtalar secilerek embriyo yapıldı 3. Gun embriyosu çözülüp 5. Güne ulaştı ,rahime tutunmasi icin vajinadan agizdan iğneyle takviye veriyoruz ee cocugum sendr tutun artik dimi
insallah hemen kaldırmazlar 1 saat kadar yatayım yani illa lavaboya gitmek zorunda degılım heraldeGenelde yeterli diyorlar ama sen yatabildiğib kadar yat canım
idrara sıkısık gitcemde korkmuyorda degılım ya tutamazsam dıyeCanım idarara sıkışık gitmen gerekiyor ben ilk transferimde deli gibi su içmiştim iki kere elime bardak verip birazını bosaltanilirsiniz dediler transferden sonra 15dk zor tuttum kendimi ikicisinde 2 bardak su içtim gayet rahattım istediğin zaman lavaboya gidebilirsiniz dediler 2 saat sonra kalktım üzerimi giyindim öyle ciktim
Evet bak bu topic sansli gibi hissediyorum
Birde düşündüğüm şunlar var sağlık yönünden tüplerim olsaydı eğer normal gebeliğe engel hiç bişey yoktu. E simdi tüplerin görevini disarida hatta işi sansa birakmamak icin mikrocipli sperm saglikli yumurtalar secilerek embriyo yapıldı 3. Gun embriyosu çözülüp 5. Güne ulaştı ,rahime tutunmasi icin vajinadan agizdan iğneyle takviye veriyoruz ee cocugum sendr tutun artik dimi
Ben gittigimde çok sıkışık olmadığımı söylediler 4 bardak su icip hizli hizli yürüdüm mesaneye insin diye. Transfer bittiginde yemin ederim yarim saat zor yattım hatta tam 25. Dk falandi tuvalte gitmek zorunda kaldim çatlayacaktimidrara sıkısık gitcemde korkmuyorda degılım ya tutamazsam dıyehemen kalkmamayı dusunuyorum ınsallah tutabılırım :)
Vurcam gelince poposuna pooposuna gorcek naziYeni nesil nazlı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?