2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Anladım canım hayırlısı inşallah pozitiflerle dönersin Benim karnımın sol tarafında ufak bi sızı var o kadar başka hiçbişey yok

Merhaaabaa bu 3. Gun dondurulmus embriyolae çözülüp 5. Güne gittiğinde daha mi iyi oluyor size acikladilar mi? Benim cuma transferim oldu ve 3. Gun dondurulan 5 e ulasti onu koydular

İnşallah canım olumlu sonuç alırsın herşey gönlünce olur transfer hazırlığı kaç gün sürüyor acaba

Kizlar 3.gun embriyosunda idrarda gebelik testi hangi gunde cikar odami 14.cu gunde acaba??

Merhaaabaa bu 3. Gun dondurulmus embriyolae çözülüp 5. Güne gittiğinde daha mi iyi oluyor size acikladilar mi? Benim cuma transferim oldu ve 3. Gun dondurulan 5 e ulasti onu koydular
Bu konu ıle ılgılı bı bılgı vermedı zaten bende ılk dEda duydum her doktorun tarzı baska galıba umarım dayanırlar ve transferım yapılır çözülürken sıkıntı yasanabılıyor dedıler sızın hepsı hayatta kaldımı dondurulanlardan

Benim doktorum şöyle yaptı ,3. Gunde dondurulan iki tane vardi onlari birde 5. Gun dondurulan iyi kalite bir embriyoyu cozdurdu.
Transfer günü 3. Gunden cozdurulen bir embriyonun 5. Güne ulaştığını ve onu transfer edeceklerini soyledi. Bu açıdan bakıldığında dondurulup cozulmesine rağmen yaşamaya devam etmis olmas umit verici geldi bana açıkçası. Forumda da cok okumama ragmen böyle yaşayan denk gelmedi

Banada daha güçlü geliyor çözdürülüp ıkı gün daha devam etmıs olması gerçekten umut verıcı umarım benimkiler de güçlüdür size bu rahimden iğne yapıldı mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…