Cnm bisey anlasilomiyor fotoda baya silik cok umitlenmek istemiyorum cunku en son negatifimde boyle bisey yasamistim. Yarin belki kan veririm biraz erken ama yoksa eger, bosuna igne olmaktan kurtulurum en azindan. Sen ne durumdasin var mi belirti falan
Aminn cnm hepimiz guzelce pozitiflerle doneriz insallah. Daha cok erken belirti icin kafadan atmak lazimAnladım canım hayırlısı inşallah pozitiflerle dönersinBenim karnımın sol tarafında ufak bi sızı var o kadar başka hiçbişey yok
MerhaaabaaKızlar merhaba benimde yarın rahim içi bir iğne yapılacak persembe 3.gün olarak dondurulmuş embriyolarım cözdürülüp besıncı güne gıtmesı durumunda cumartesi transferim olacak dualarınızı eksık etmeyın
Ayyy oda cok kotuymus Yaaİnşallah canımCanım değer az az artıyor düzensiz ve bi anda 300 den 4 e düştü sonra adetle birlikte kendiliğinden düşüyormuş.
İnşallah canım olumlu sonuç alırsın herşey gönlünce olurHanımlar merhaba 2. Transfer hazırlığındayım .
İlk transferim 31 Aralık ta olmuştu .
Pozitif gördük ama düşük oldu şimdi 2. Ye başlıyoruz.
13 haziran rahim kalınlığı kontrol edilecek bir sorun yoksa sonraki 3 gün içinde transferim olacak
Hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah son denemelerimiz olur
Aminn cnm hepimiz guzelce pozitiflerle doneriz insallah. Daha cok erken belirti icin kafadan atmak lazim
Ay benimkide 3.cu gun embriyosu insallah sımsıkı tutunmuşlardir daha test gunume var3. Gün embriyosu tutanlar varsa lütfen yazsın
Daha benim olmadı rahim kalınlaşması bekliyorum Perşembe kontrolum War inşallah tutar bebisinAy benimkide 3.cu gun embriyosu insallah sımsıkı tutunmuşlardir daha test gunume var
Senin kacinci gunundesin canim M Meryem2207
Sonucunuzu merakla bekliyorum bndeAy benimkide 3.cu gun embriyosu insallah sımsıkı tutunmuşlardir daha test gunume var
Senin kacinci gunundesin canim M Meryem2207
Genelde 9. Günde cikmaya baslar tabii yine herkesde farklilik gosteriyor bazilarinin cok gec idrara geciyorKizlar 3.gun embriyosunda idrarda gebelik testi hangi gunde cikar odami 14.cu gunde acaba??
Evde 3 tane testim var yarin sabah tutamayip kendimi yapicam galibaAllah'ım sen sabir ver
Bu konu ıle ılgılı bı bılgı vermedı zaten bende ılk dEda duydum her doktorun tarzı baska galıba umarım dayanırlar ve transferım yapılır çözülürken sıkıntı yasanabılıyor dedıler sızın hepsı hayatta kaldımı dondurulanlardanMerhaaabaabu 3. Gun dondurulmus embriyolae çözülüp 5. Güne gittiğinde daha mi iyi oluyor size acikladilar mi? Benim cuma transferim oldu ve 3. Gun dondurulan 5 e ulasti onu koydular
Zaman geçmiyor 3. Gun bugünKaçıncı günün
Benim doktorum şöyle yaptı ,3. Gunde dondurulan iki tane vardi onlari birde 5. Gun dondurulan iyi kalite bir embriyoyu cozdurdu.Bu konu ıle ılgılı bı bılgı vermedı zaten bende ılk dEda duydum her doktorun tarzı baska galıba umarım dayanırlar ve transferım yapılır çözülürken sıkıntı yasanabılıyor dedıler sızın hepsı hayatta kaldımı dondurulanlardan
Banada daha güçlü geliyor çözdürülüp ıkı gün daha devam etmıs olması gerçekten umut verıcıBenim doktorum şöyle yaptı ,3. Gunde dondurulan iki tane vardi onlari birde 5. Gun dondurulan iyi kalite bir embriyoyu cozdurdu.
Transfer günü 3. Gunden cozdurulen bir embriyonun 5. Güne ulaştığını ve onu transfer edeceklerini soyledi. Bu açıdan bakıldığında dondurulup cozulmesine rağmen yaşamaya devam etmis olmas umit verici geldi bana açıkçası. Forumda da cok okumama ragmen böyle yaşayan denk gelmedi
Zaman geçmiyor 3. Gun bugüngün gün test yaparak gitcem galiba
Cok erken ama dayanamiyosaniz bari 5. Günden başlayınZaman geçmiyor 3. Gun bugüngün gün test yaparak gitcem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?