2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Banada daha güçlü geliyor çözdürülüp ıkı gün daha devam etmıs olması gerçekten umut verıcı umarım benimkiler de güçlüdür size bu rahimden iğne yapıldı mı acaba
Ne iğnesi ne zaman rahimden yok yapilmadi bisey Yani en son menapoz ignesi yapıldı harici olarak suan ben transferden beri kendim yapiyorum iki igne. İnşallah çok guzel sonuclad alacagiz inanıyorum ben

Genelde 9. Günde cikmaya baslar tabii yine herkesde farklilik gosteriyor bazilarinin cok gec idrara geciyor
Öylemi tamam canim Tesekkur ederim
Kan testi gunum cuma 17si idi fakat maglesefki bayramdan dolayi kapaliymiş heryer Hic bi yerde veremicem o yuzden pazartesi 20 haziranda yaptiracagim, ozamana kadar bi idrar testi yapmak istiyorum da tam gunumu beklemelimiyim onu bilemedim

İnşallah canım olumlu sonuç alırsın herşey gönlünce olur transfer hazırlığı kaç gün sürüyor acaba
Amin inşallah canım bugün kontrolüm vardı.
Nasip olursa bu ayın 16 si transferim olacak .
Benim 16 gün sürmüş oldu
31i rahim hazırlanmaya başladı .
Estrofem o gün kullanmaya başladım 14. Gün yani bu gün kontrole çağırdı rahim kalinliğina baktı uygun , güzel kalınlaşmış olduğunu söyledi

16si da kapalı mi o gün yapsan da çıkar bence

Bu hafta hep kapalilarmis Evet ya Baska yerede gidemiyorum kagit yazmasi lagzimdi doktorum oda 20sine kaldi Pazartesi gunune bakalim nasip
Sonu güzel olsun da inşallah beklenilir yine testin varsa evde yapabilirsin merakını gidermek için

Ne iğnesi ne zaman rahimden yok yapilmadi bisey Yani en son menapoz ignesi yapıldı harici olarak suan ben transferden beri kendim yapiyorum iki igne. İnşallah çok guzel sonuclad alacagiz inanıyorum ben
Yarın yanı transferden bes gün önce rahım ıcıne ıgne yapılacak dedıler transferden sonrada ıgneler var ama bu ayrı ınsallah çok amın hepımız umarım güzel sonuçlar alırız

Yarın yanı transferden bes gün önce rahım ıcıne ıgne yapılacak dedıler transferden sonrada ıgneler var ama bu ayrı ınsallah çok amın hepımız umarım güzel sonuçlar alırız
Hiii yok bana yapmadilar oyle bisey, yarin transfer günü demek hadi inşallah cok guzel gecsin o pariltiyi görün ve orada kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…