2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kaç tane sağlık merkezinde vurdurdum kimse öyle bir şey söylemedi, normal yüzüstü yatıyorsun iğne vurulunca da kalkıyorsun.

Eveet ya evde olmak hem cok rahat hem de kafa hep gidiyor o yone testler nasıl çıktı kaçıncı gunden beri yapıyorsun

Testler borsa grafigi gibi inisli cıkıslı 5. Günden beri yapıyorum 5. Gün asiri hayalet bi cizgi cikmisti farkli bi acida tutunca anca gozüküyordu 6. Gün daha koyu 7. Gün daha acik derken ben manyaga bagladim

Benimde bugün 8.gun 3. Gün embriyosunun yerleşme günüymüş :) hayırlı olsun inşallah
Hadi bakalim saglikli pozitif sonuclar alirsiniz insallah, burdaki herkes icin duam bu sekilde.

Hadi güzel haberlerle inşallahhhh benim geçen transferden kalma 5 tane testim var bugün 5. Günüm hala yapmadım en azından 8. Güne kadar sabredicem eminim
Aman aman evde olması baya tahlike
insallah cnm hepimiz guzel haberler alalım. Benim bugün biraz regl agrilarım var hayırlisı

Regl ağrıları gibi sızılar olabiliyomuş zaten ben de hala bişey yok testte çizgi varsa ümit vardırrr

Selam, banada estroferm bulumuyor diye cyclo progynova yazmıştı, 8 gün boyunca kullandım ama ilaç yüzümde ergenlik sivilcesi gibi kocaman sivilceler çıkmasına sebep oldu ve ayrıca biran da halsizlik ve uyku moduna geçmeme neden oldu. Sonrasında 4 kutu estroferm buldum eczanenin birinde doktorumla konuştum cyclo'yu bıraktım estroferm'le devam ediyorum.

Sipa bunlar sıpa , ben karnimla konusuyorum habire bide elim hep orda valla kafayi yedik
Hadi güzel haberlerle inşallahhhh benim geçen transferden kalma 5 tane testim var bugün 5. Günüm hala yapmadım en azından 8. Güne kadar sabredicem eminim
Sabirla sinaniyoruz yuce rabbim
Bende de 10 lu testlerden 1 tanede erken gebelik testim var ama 7.8. Güne beklemeyi düşünüyorum tabi sadece düşünüyorum
Ben elimde test oldukca duramicam en iyisi mi bitsin kurtulayim
Burdan hayırlısı ile pozitif sonucu alıp 2023 şubat anneleri grubuna geçiyoruz kızlar hazırlanın
Bakin bu topigin cok uğurlu olduğunu düşünüyorum hepimizi o topicte göreceğiz

Aynen öyle sabrımızı ölçüyoruz resmen

Benim de hergün ignem var ben de yüzüstü yatarak oluyorum ilk defa duydum bunu. Bana da hemsire bu igneyi yaptirdiktan sonra bi süre yatmam gerektigini söyledi.

Kizlar bendede ovulasyon testi varmis şimdi yapim dedimde hafif bi renk olustu ( yoksa sadece benmi goruyorum) daha once cok kullanmistim hic boyle görmemistim sasirdim acikca kan verme gunum 20si pazartesi
Bununla ögrenende oldumu acaba aramizda?
Cuma gunu idrar testimi yapicam

Eklentiler

• 20220614_122317.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Kacinci günün bugün cnm baya cizgi var bence bi gebelik testi alip yap

Ben hic kullanmadim Eger varsa bir gebelik testi yap istersen

Ben hic kullanmadim Eger varsa bir gebelik testi yap istersen
3.cu gun embriyosu oldugu icin idrarda erken cikmazmis sanirim uzulurum diye yapmiyodum ama bunlari gorunce dur bi deneyim tek cizgi cikar nasil olsa die bekliyodum sasirdim
cuma gunu kan verme gunumdu ama pazartesine atildi o yuzden cuma yapsammi acaba idrar testii

Eğer uzuleceginizi dusunuyorsaniz bekleyin test gününüzü çünkü olur daha idrara gecmez negatif cikar eder moraliniz bozulur aslında pozitiftir boşuna üzülmüş olurusunuz

Eğer uzuleceginizi dusunuyorsaniz bekleyin test gününüzü çünkü olur daha idrara gecmez negatif cikar eder moraliniz bozulur aslında pozitiftir boşuna üzülmüş olurusunuz
Evet aslinda ondan korkuyorum
O yuzden birazcik daha bekleyim test gunumu insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz kizlar Yaaa

Ne güzel ya darısı da benim başıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…