Burdan hayırlısı ile pozitif sonucu alıp 2023 şubat anneleri grubuna geçiyoruz kızlar hazırlanın
Hep birlikte görelim inşallah pozitifi
Kaç tane sağlık merkezinde vurdurdum kimse öyle bir şey söylemedi, normal yüzüstü yatıyorsun iğne vurulunca da kalkıyorsun.Kizlar merhaba aranıza yeni katıldım. 1 hafta önce dondurulmuş transfer oldum. Günlük Protestan ignem var ben iğneyi yüz üstü yatarak oluyorum her zamanki gibi ama dün başka sağlık ocağına gitmem gerekti ordaki hemşire böyle iğne vurulmamin sakıncalı olduğunu yan yatarak vurulmam gerektiğini söyledi daha önce böyle bişey duymamıştım. Siz iğneleri nasıl oluyorsunuz. Aklima çok takıldı
Eveet ya evde olmak hem cok rahat hem de kafa hep gidiyor o yonetestler nasıl çıktı kaçıncı gunden beri yapıyorsun
Hadi bakalim saglikli pozitif sonuclar alirsiniz insallah, burdaki herkes icin duam bu sekilde.Benimde bugün 8.gun 3. Gün embriyosunun yerleşme günüymüş :) hayırlı olsun inşallah
Aman aman evde olması baya tahlikeHadi güzel haberlerle inşallahhhhbenim geçen transferden kalma 5 tane testim var bugün 5. Günüm hala yapmadım en azından 8. Güne kadar sabredicem eminim
Testler borsa grafigi gibi inisli cıkıslı 5. Günden beri yapıyorum 5. Gün asiri hayalet bi cizgi cikmisti farkli bi acida tutunca anca gozüküyordu6. Gün daha koyu 7. Gün daha acik derken ben manyaga bagladim
Hadi bakalim saglikli pozitif sonuclar alirsiniz insallah, burdaki herkes icin duam bu sekilde.
Aman aman evde olması baya tahlike
insallah cnm hepimiz guzel haberler alalım. Benim bugün biraz regl agrilarım var hayırlisı
Selam, banada estroferm bulumuyor diye cyclo progynova yazmıştı, 8 gün boyunca kullandım ama ilaç yüzümde ergenlik sivilcesi gibi kocaman sivilceler çıkmasına sebep oldu ve ayrıca biran da halsizlik ve uyku moduna geçmeme neden oldu. Sonrasında 4 kutu estroferm buldum eczanenin birinde doktorumla konuştum cyclo'yu bıraktım estroferm'le devam ediyorum.Kızlar selam bugün transfer hazırlığı için hastaneye gittim estrafem yazdı doktor ancak ne kadar eczacıya sorduysam bulamadıklarını söylediler hemşire ile konuştum onun muadili olarak cyclo progynova isimli ilacın içerindeki byeaz tabletleri sabah akşam kullan dedi benimle aynı durumda olan var Mı ?
Sipa bunlar sıpa , ben karnimla konusuyorum habire bide elim hep ordaAynen ya hergun iğne yapmaktan delik deşik oldum iğne ucu göbeğime girmiyor öyle sertleştiki fitil zaten hak getire orda bir engel var sürekli biyerlerimize bisey sokuşturuyoruzbi zahmet tutunsunlar biz bu kadar emek veriyoruz onlarda nazlanıyor
Sabirla sinaniyoruz yuce rabbimHadi güzel haberlerle inşallahhhhbenim geçen transferden kalma 5 tane testim var bugün 5. Günüm hala yapmadım en azından 8. Güne kadar sabredicem eminim
Ben elimde test oldukca duramicam en iyisi mi bitsin kurtulayimBende de 10 lu testlerden 1 tanede erken gebelik testim var ama 7.8. Güne beklemeyi düşünüyorum tabi sadece düşünüyorum
Bakin bu topigin cok uğurlu olduğunu düşünüyorum hepimizi o topicte göreceğizBurdan hayırlısı ile pozitif sonucu alıp 2023 şubat anneleri grubuna geçiyoruz kızlar hazırlanın
Sipa bunlar sıpa , ben karnimla konusuyorum habire bide elim hep ordavalla kafayi yedik
Sabirla sinaniyoruz yuce rabbim
Ben elimde test oldukca duramicam en iyisi mi bitsin kurtulayim
Bakin bu topigin cok uğurlu olduğunu düşünüyorum hepimizi o topicte göreceğiz
Benim de hergün ignem var ben de yüzüstü yatarak oluyorum ilk defa duydum bunu. Bana da hemsire bu igneyi yaptirdiktan sonra bi süre yatmam gerektigini söyledi.Kizlar merhaba aranıza yeni katıldım. 1 hafta önce dondurulmuş transfer oldum. Günlük Protestan ignem var ben iğneyi yüz üstü yatarak oluyorum her zamanki gibi ama dün başka sağlık ocağına gitmem gerekti ordaki hemşire böyle iğne vurulmamin sakıncalı olduğunu yan yatarak vurulmam gerektiğini söyledi daha önce böyle bişey duymamıştım. Siz iğneleri nasıl oluyorsunuz. Aklima çok takıldı
Kacinci günün bugün cnm baya cizgi var bence bi gebelik testi alip yapKizlar bendede ovulasyon testi varmis şimdi yapim dedimde hafif bi renk olustudaha once cok kullanmistim hic boyle görmemistim sasirdim acikca kan verme gunum 20si pazartesi
Bununla ögrenende oldumu acaba aramizda?
Cuma gunu idrar testimi yapicam
Ben hic kullanmadimKizlar bendede ovulasyon testi varmis şimdi yapim dedimde hafif bi renk olustudaha once cok kullanmistim hic boyle görmemistim sasirdim acikca kan verme gunum 20si pazartesi
Bununla ögrenende oldumu acaba aramizda?
Cuma gunu idrar testimi yapicam
3.cu gun embriyosu 11.ci gunum canimKacinci günün bugün cnm baya cizgi var bence bi gebelik testi alip yap
3.cu gun embriyosu oldugu icin idrarda erken cikmazmis sanirim uzulurum diye yapmiyodumBen hic kullanmadimEger varsa bir gebelik testi yap istersen
Eğer uzuleceginizi dusunuyorsaniz bekleyin test gününüzü3.cu gun embriyosu oldugu icin idrarda erken cikmazmis sanirim uzulurum diye yapmiyodumama bunlari gorunce dur bi deneyim tek cizgi cikar nasil olsa die bekliyodum sasirdim
cuma gunu kan verme gunumdu ama pazartesine atildi o yuzden cuma yapsammi acaba idrar testii
Evet aslinda ondan korkuyorumEğer uzuleceginizi dusunuyorsaniz bekleyin test gününüzüçünkü olur daha idrara gecmez negatif cikar eder moraliniz bozulur aslında pozitiftir boşuna üzülmüş olurusunuz
İmsallah cnm benımBen 2. Testi Çarşamba günü yaptırıcam doktor öyle istedi sabırsızlanıyorum sonuç için inşallah yükselir. Bende önce ki hamileliğimde kimyasal yaşadım. O yüzden korkuyoruminşallah güzel haberlerle dolup taşsın burası
3. Gün embriyosu tutanlar varsa lütfen yazs3. Gün embriyosuydu bugün kan testi verdim 148 çıktı
Bu durum bendede varKızlar bu arada bişey soracam progestan fitili transfer öncesi çok rahat bi sekilde uygulayabiliyordum ama transfer sonrası sanki bir duvar oluştu çok zorlanıyorum sizde de böyle bi durum var mı
AnkaraBen geçen aylarda bulamamıştım stokladim şimdi onları kullanıyorum eczanelerden 1 rer tane isteyin depolara sorsunlar illaki oluyor hangi ildesiniz
Ne güzel ya darısı da benim başıma inşallahSelam, banada estroferm bulumuyor diye cyclo progynova yazmıştı, 8 gün boyunca kullandım ama ilaç yüzümde ergenlik sivilcesi gibi kocaman sivilceler çıkmasına sebep oldu ve ayrıca biran da halsizlik ve uyku moduna geçmeme neden oldu. Sonrasında 4 kutu estroferm buldum eczanenin birinde doktorumla konuştum cyclo'yu bıraktım estroferm'le devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?