2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Gerçekten mi ? Korkuyorum çok acaba düştü mü falan diye bugün ağır kaldırdım çok az. Biraz da araba da sallandım yolda giderken . Yarın sabah ilk işim kan vermek olacak .
Forumda okudugum çoğu kişide normalmis bu tarz lekelenmeler, kan testi içinizi rahatlatir aksine ben iyi hissettim endiselenmeyin

Bendede bugun mide bulantisi ve hafif sağ kasikta agri olup bitiyor anlık ama bide tansiyonum düşüyor ama bu kadar çabuk belirti olmaz diyorum sanırım psikolojik ya da ilaçtan

Bendede bugun mide bulantisi ve hafif sağ kasikta agri olup bitiyor anlık ama bide tansiyonum düşüyor ama bu kadar çabuk belirti olmaz diyorum sanırım psikolojik ya da ilaçtan
Ya bisey dicem mide bulantisiyla tansiyonu bende yasadim ve ayni duygulari hissediyorum ya dedm psikikoljik ya da ilaclardan

Gerçekten mi ? Korkuyorum çok acaba düştü mü falan diye bugün ağır kaldırdım çok az. Biraz da araba da sallandım yolda giderken . Yarın sabah ilk işim kan vermek olacak .
Korkmayın eger kanama devam ederse ve kırmızı olursa o tehlikeli diyolar kahverengi az lekelenme yerleşme kanaması diye biliyorum Hayırlısı ile kan testinde cikar stres yapmayin

Korkmayın eger kanama devam ederse ve kırmızı olursa o tehlikeli diyolar kahverengi az lekelenme yerleşme kanaması diye biliyorum Hayırlısı ile kan testinde cikar stres yapmayin
Ya benim açık kırmızıydı iç çamaşırımda kahve silince açık kırmızı geldi

Ya bisey dicem mide bulantisiyla tansiyonu bende yasadim ve ayni duygulari hissediyorum ya dedm psikikoljik ya da ilaclardan
Bide koku hassasiyeti var bende komşum kizartma yapmış allahım nasil kokusu burnuma geliyor o daha çok midemi bulandirdi

Benim embriyologum kahverengi akıntı normal eğer kirmizi olursa doktora haber verin ona göre ilaç verebilir dedi inşallah tutunma kanamasidir

Kızlar göbekten yaptığım iğne prolutex de artık çok zor batıyor ve iğneyi çıkartırken bi damla geri geliyor normal mi acaba çok acımaya başladı
Canim o normal sanirim bendede oluyor surekli sag taraf sol taraf vuruyorum

Devami yoksa Korkma canim Hic bisey olmaz surekli kontrol et ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…