Forumda okudugum çoğu kişide normalmis bu tarz lekelenmeler, kan testi içinizi rahatlatir aksine ben iyi hissettim endiselenmeyinGerçekten mi ? Korkuyorum çok acaba düştü mü falan diye bugün ağır kaldırdım çok az. Biraz da araba da sallandım yolda giderken . Yarın sabah ilk işim kan vermek olacak .
Bendede bugun mide bulantisi ve hafif sağ kasikta agri olup bitiyor anlık ama bide tansiyonum düşüyor ama bu kadar çabuk belirti olmaz diyorum sanırım psikolojik ya da ilaçtanOrada beze olusturuyor saniirm ondan benim iki igneyi hergun bir tarafa degistirerek vurmama ragmen bir tarafım daha cok morardi bir tarafta bişey yok anlamadm. Ve bugun belim inanılmaz ağrıyor midem bulanıyor igneler cok etkiliyor ya
Allahım inşallah çok teşekkürler . Bu embriyo son umudum başka embriyom yokForumda okudugum çoğu kişide normalmis bu tarz lekelenmeler, kan testi içinizi rahatlatir aksine ben iyi hissettim endiselenmeyin
Ya bisey dicem mide bulantisiyla tansiyonu bende yasadim ve ayni duygulari hissediyorum ya dedm psikikoljik ya da ilaclardanBendede bugun mide bulantisi ve hafif sağ kasikta agri olup bitiyor anlık ama bide tansiyonum düşüyor ama bu kadar çabuk belirti olmaz diyorum sanırım psikolojik ya da ilaçtan
Korkmayın eger kanama devam ederse ve kırmızı olursa o tehlikeli diyolar kahverengi az lekelenme yerleşme kanaması diye biliyorumGerçekten mi ? Korkuyorum çok acaba düştü mü falan diye bugün ağır kaldırdım çok az. Biraz da araba da sallandım yolda giderken . Yarın sabah ilk işim kan vermek olacak .
Ya benim açık kırmızıydı iç çamaşırımda kahve silince açık kırmızı geldiKorkmayın eger kanama devam ederse ve kırmızı olursa o tehlikeli diyolar kahverengi az lekelenme yerleşme kanaması diye biliyorumHayırlısı ile kan testinde cikar stres yapmayin
Bide koku hassasiyeti var bende komşum kizartma yapmış allahım nasil kokusu burnuma geliyor o daha çok midemi bulandirdiYa bisey dicem mide bulantisiyla tansiyonu bende yasadim ve ayni duygulari hissediyorum ya dedm psikikoljik ya da ilaclardan
Devamı geldi mi kontrol edinYa benim açık kırmızıydı iç çamaşırımda kahve silince açık kırmızı geldi
Allahim sen konuyu biliyorsun cok aminBide koku hassasiyeti var bende komşum kizartma yapmış allahım nasil kokusu burnuma geliyor o daha çok midemi bulandirdi
Allahim sen konuyu biliyorsun cok aminkesin olarak bunlar belirti değil ama olsun yaşaması bile zevkli beee
Hem teknim olarak hamileyiz şuanBide koku hassasiyeti var bende komşum kizartma yapmış allahım nasil kokusu burnuma geliyor o daha çok midemi bulandirdi
Yok başka sürekli bakıyorum siliyorum yok hatta küçük tuvalete çıktım sildim yok yine korkmaya başladımDevamı geldi mi kontrol edin
Aynen öyle yaHem teknim olarak hamileyiz şuan
Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 6. Günü az önce işten eve geldim iç çamaşırımda kahverengi akıntı gördüm . Aferdersiniz küçük tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildim kırmızı çok az kan geldi . Daha da yok kan gelmiyor . Korkuyorum neden olur ki ? Ne yapmam lazım bilgisi olan lütfen cevap verirse çok sevinirim .
Yok yok korkmayin sakin bisey olmaz devaminin gelmemesi iyi biseyYok başka sürekli bakıyorum siliyorum yok hatta küçük tuvalete çıktım sildim yok yine korkmaya başladım
Canim o normal sanirim bendede oluyor surekli sag taraf sol taraf vuruyorumKızlar göbekten yaptığım iğne prolutex de artık çok zor batıyor ve iğneyi çıkartırken bi damla geri geliyor normal mi acaba çok acımaya başladı
Devami yoksa Korkma canim Hic bisey olmazMerhaba arkadaşlar bugün transferimin 6. Günü az önce işten eve geldim iç çamaşırımda kahverengi akıntı gördüm . Aferdersiniz küçük tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildim kırmızı çok az kan geldi . Daha da yok kan gelmiyor . Korkuyorum neden olur ki ? Ne yapmam lazım bilgisi olan lütfen cevap verirse çok sevinirim .
İnşallah hemşire hattına yazdım inşallah görürlerBenim embriyologum kahverengi akıntı normal eğer kirmizi olursa doktora haber verin ona göre ilaç verebilir dedi inşallah tutunma kanamasidir
İnşallah kötü bir şey değildirYok yok korkmayin sakin bisey olmaz devaminin gelmemesi iyi biseyRabbim inşallah hayırlı haberlerini almayı nasip etsin
Ben yarım saat sonra tuvalete kalktım, sonra yine yattım, yarım saat daha yat dediler ama ben sessiz sessiz yattım kimse bişey demediinsallah hemen kaldırmazlar 1 saat kadar yatayım yani illa lavaboya gitmek zorunda degılım heraldedayanabıldıgım kadar dayanıyım :)
Ben o kadar sıkışmışım ki fazla dediler o an hemşire hemen sonda taktı biraz boşalttı meshanemi, o yüzden de transfer sonrası rahatça yarım saat yattımidrara sıkısık gitcemde korkmuyorda degılım ya tutamazsam dıyehemen kalkmamayı dusunuyorum ınsallah tutabılırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?