2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ovulasyon testide doğru sonuç veriyor

Hayırlısı olsun canımm
Hepimiz için son olsun inşallah bebislerimize kavusalim

insallah bn kalkmak ıstemıcem bıraz yatmak ıstıcem lazımlık vermiceklermiş ama kalkmam ınsallah . amin canım kımsenın kucagı bos kalmasın bnmde ılk denemem insa sizinde tez zamanda bebegınız kucagınızda olur

Son düzenleme:
Ben ilk 2 transferimde kimyasal gebelik yaşadığım için yine aynısı mı olur acaba korkusu yaşıyorum açıkçası. Hatta 2. transferimde dondurulmuş 5.gün embriyosuydu ve 7.günümde yerleşme kanaması da olmuştu, sonrasında maalesef değerlerim düşmeye başladı. Çok fazla düşünmeyeyim sonuçta öyle veya böyle bunu verecek Allah diyorum kendimi teskin ediyorum, 2 dakika geçmeden yine acabalar, korkular vs. yüreğimi sıkmaya başlıyor. Yarın kontrolüm var bakalım rahim duvarı istenilen kalınlığa ulaşmışsa şayet nasip olursa 20 Haziran transfer yapılacak. Allah'ım herkese sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin. Kimsenin emeğini boşa çıkarmasın İnşaAllah. Girdiğimiz bu umut yolculuğunda hep birlikte yüzü gülenlerden olalım inşaAllah. İmkanı olmayıp evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara da Rabbim sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin biran önce İnşaAllah.

Kızlar göbekten yaptığım iğne prolutex de artık çok zor batıyor ve iğneyi çıkartırken bi damla geri geliyor normal mi acaba çok acımaya başladı

Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 6. Günü az önce işten eve geldim iç çamaşırımda kahverengi akıntı gördüm . Aferdersiniz küçük tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildim kırmızı çok az kan geldi . Daha da yok kan gelmiyor . Korkuyorum neden olur ki ? Ne yapmam lazım bilgisi olan lütfen cevap verirse çok sevinirim .

Kızlar göbekten yaptığım iğne prolutex de artık çok zor batıyor ve iğneyi çıkartırken bi damla geri geliyor normal mi acaba çok acımaya başladı
Orada beze olusturuyor saniirm ondan benim iki igneyi hergun bir tarafa degistirerek vurmama ragmen bir tarafım daha cok morardi bir tarafta bişey yok anlamadm. Ve bugun belim inanılmaz ağrıyor midem bulanıyor igneler cok etkiliyor ya

Test yapmanizi tavsiye ederim

Sağlıkla transferiniz olsun umarimyarin kontrol sonucunuzu yazin mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…