- 10 Haziran 2022
- 11
- 16
- 8
- 36
Kizlar bendede ovulasyon testi varmis şimdi yapim dedimde hafif bi renk olustu ( yoksa sadece benmi goruyorum)daha once cok kullanmistim hic boyle görmemistim sasirdim acikca kan verme gunum 20si pazartesi
Bununla ögrenende oldumu acaba aramizda?
Cuma gunu idrar testimi yapicam
Yaaa gercektenmiiiEki Görüntüle 3083947 Ovulasyon testide doğru sonuç veriyor
3. Gün embriyosuydu 12. GünYaaa gercektenmiii
Bu senin testinmi canim? Kacinci gunundesin? Kacinci gun embriyosu?
Kan verme gunun ne zaman canim ?3. Gün embriyosuydu 12. Gün
Yaaa gercektenmiii
Bu senin testinmi canim? Kacinci gunundesin? Kacinci gun embriyo
İdrar testi yapmadım bugün kan verdim 148 çıktı darısı inşallah sana olurKan verme gunun ne zaman canim ?
Idrar testide yaptinmi seninki cok kirmizi gorunuyorr
Hayırlısı olsun canımmİnşallah herşey yolunda gider güzel haberlerini bekliyor olacağım canımbende transfer hazırlık aşamasındayım cumartesi başladık bugün 4.gün bakalım inşallah hayırlısı olsun hepimiz için
Ayyy gercektenmi coook sevindim hadi gozun aydin canimmİdrar testi yapmadım bugün kan verdim 148 çıktı darısı inşallah sana olur
Aynen canim bu durum bendede var rahim kalinlastigi icin die dusunuyorumKızlar bu arada bişey soracam progestan fitili transfer öncesi çok rahat bi sekilde uygulayabiliyordum ama transfer sonrası sanki bir duvar oluştu çok zorlanıyorum sizde de böyle bi durum var mı
Aynen canim bu durum bendede var rahim kalinlastigi icin die dusunuyorum
insallah bn kalkmak ıstemıcem bıraz yatmak ıstıcem lazımlık vermiceklermiş ama kalkmam ınsallah . amin canım kımsenın kucagı bos kalmasın bnmde ılk denemem insa sizinde tez zamanda bebegınız kucagınızda olurSelam, normalde kaldırmıyorlar lazımlık veriyorlar ama sizin yaptıracağınız merkezde farklı sanırım. Ben 2 kez transfer yaptırdım hiçbirinde kaldırmadılar lazımlık verdiler. Kısmetse 20 Haziran da da benim 3. transfer olacak, İnşaAllah herkes güzel sonuçlar alır, Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Hayırlı olsun kuzum Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 3083947 Ovulasyon testide doğru sonuç veriyor
Kızlar göbekten yaptığım iğne prolutex de artık çok zor batıyor ve iğneyi çıkartırken bi damla geri geliyor normal mi acaba çok acımaya başladı
Kızlar göbekten yaptığım iğne prolutex de artık çok zor batıyor ve iğneyi çıkartırken bi damla geri geliyor normal mi acaba çok acımaya başladı
Test yapmanizi tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar bugün transferimin 6. Günü az önce işten eve geldim iç çamaşırımda kahverengi akıntı gördüm . Aferdersiniz küçük tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildim kırmızı çok az kan geldi . Daha da yok kan gelmiyor . Korkuyorum neden olur ki ? Ne yapmam lazım bilgisi olan lütfen cevap verirse çok sevinirim .
Sağlıkla transferiniz olsun umarimBen ilk 2 transferimde kimyasal gebelik yaşadığım için yine aynısı mı olur acaba korkusu yaşıyorum açıkçası. Hatta 2. transferimde dondurulmuş 5.gün embriyosuydu ve 7.günümde yerleşme kanaması da olmuştu, sonrasında maalesef değerlerim düşmeye başladı. Çok fazla düşünmeyeyim sonuçta öyle veya böyle bunu verecek Allah diyorum kendimi teskin ediyorum, 2 dakika geçmeden yine acabalar, korkular vs. yüreğimi sıkmaya başlıyor. Yarın kontrolüm var bakalım rahim duvarı istenilen kalınlığa ulaşmışsa şayet nasip olursa 20 Haziran transfer yapılacak. Allah'ım herkese sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin. Kimsenin emeğini boşa çıkarmasın İnşaAllah. Girdiğimiz bu umut yolculuğunda hep birlikte yüzü gülenlerden olalım inşaAllah. İmkanı olmayıp evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara da Rabbim sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin biran önce İnşaAllah.
Gerçekten mi ? Korkuyorum çok acaba düştü mü falan diye bugün ağır kaldırdım çok az. Biraz da araba da sallandım yolda giderken . Yarın sabah ilk işim kan vermek olacak .Test yapmanizi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?