• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ben 3. Gunde yapmaya basladm biliyorsun🙈 kan verme günü gelenee kadar dayanamayip yapilan testlerde cikan negatifleri dikkate almiyoruz amaaaan daha erken normal diyoruz 😍
Aynen daha çok erken kişiden kişiye de değişiyor zaten 🥰 takmiyorum

Ben bu saabh yine yaptim ilk 5 dk tek cizgi oldu kalpten gidiuordum 😂😂 içimden de diyorumki iyiki kimseye soylemedim demekki test bozukmus fln sonra baktm belirmeye basladi🙈
🤣🤣🤣 test zamanına bisey kalmadı hadi eşine güzel babalar günü hediyesi 🥰

hayırlı olsun kızlar peşpeşe pozitif haberleri alalım inşallah. benim transfer 3 aydır erteleniyor inşallah temmuzda bayramdan önce transfer olabilirim 🙏🏻

bende temmuzda baslıycam kuzu,
kullandıgınız takvıyeler var mı esınle beraber ?
Aldık ama eşim düzenli kullanmadı dondurulmuş embryo olduğu için .
Ben kullandım.
2 ay boyunca d vitamini , B12 ,magnezyum,folik asit.
Bı kaç tane saymadigim da olabilir canimm şimdi dinleniyorum o yüzden bakamiyorum aklımda olanlar bunlar 🙈🥰

Merhaba , mesajiniz beni cok mutlu etti. 10 haziranda transferim gerçekleşti tamds dediğiniz gibi 3. Günde dondurulan bire embriyo çözüldü 5. Güne ulaştı ve onu verdiler bana 😇😇 bugun 6. Günüm dün ve bugun yaptığım testler de silikte olsa çizgi çıktı 🙈 insallah sizinki gibi cok tatlı bir kızım olur ❤️🙏🙏
Ay hadi gözün aydın. Koyulaşarak devam eder inşallah. Fotoğraf atsana bakalım

hayırlı olsun kızlar peşpeşe pozitif haberleri alalım inşallah. benim transfer 3 aydır erteleniyor inşallah temmuzda bayramdan önce transfer olabilirim 🙏🏻
Benim de öyle oldu canım 2. Transferim bu . 3 ay falan ertelendi benim de bayramdi değerlerim iyi değildi derken şimdi nasip oldu Allah hayırlısıyla versin sağlıkla

Kizlar bugün 13. Günum hcg 576 geldi 10. Gün 132 idi birden bu kadar artması normal mi sevincim kursağımda kaldı dış gebelik olabilir mi hemşirelere de ulasamiyorum şüphede kaldim

Maşallah değerin güzel çıkmış sağlıkla ilerlesin inşallah 🌸

Back
X