- 23 Ocak 2021
- 1.751
- 1.227
- 83
Amin inşallah bebisler rahimde şuan transfer oldum hayırlısıyla olsun insallahcanım hadı ınsallaahh cok guzel gecsın yavrun sıkıca tutunsun sana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah bebisler rahimde şuan transfer oldum hayırlısıyla olsun insallahcanım hadı ınsallaahh cok guzel gecsın yavrun sıkıca tutunsun sana![]()
yaaa cok guzelAmin inşallah bebisler rahimde şuan transfer oldum hayırlısıyla olsun insallah![]()
2. Transferim buHiç stres yapmayın transfer kolay geçiyorSadece aşırı su içmeyin bence zaten sıkışmış oluyorsunuz. Hayırlısı olsun :))
bende temmuzda baslıycam kuzu,2. Transferim bu
Bu sefer fazla sıkışmışım hemşire oyle dedi .
Ama sorun yok hala çıkmadım lavaboya.
Tutabiliyorum da bir süre![]()
İkiz olabilir canım. Bence olumsuz birşey yokKizlar bugün 13. Günum hcg 576 geldi 10. Gün 132 idi birden bu kadar artması normal mi sevincim kursağımda kaldı dış gebelik olabilir mi hemşirelere de ulasamiyorum şüphede kaldim
Degerin gayet guzel endiselenme bazen 3 kat artis oluyor. Insallah guzellikle devam etsinKizlar bugün 13. Günum hcg 576 geldi 10. Gün 132 idi birden bu kadar artması normal mi sevincim kursağımda kaldı dış gebelik olabilir mi hemşirelere de ulasamiyorum şüphede kaldim
Aynen daha çok erken kişiden kişiye de değişiyor zatenBen 3. Gunde yapmaya basladm biliyorsunkan verme günü gelenee kadar dayanamayip yapilan testlerde cikan negatifleri dikkate almiyoruz amaaaan daha erken normal diyoruz
![]()
Ben bu saabh yine yaptim ilk 5 dk tek cizgi oldu kalpten gidiuordumAynen daha çok erken kişiden kişiye de değişiyor zatentakmiyorum
Ben bu saabh yine yaptim ilk 5 dk tek cizgi oldu kalpten gidiuordumiçimden de diyorumki iyiki kimseye soylemedim demekki test bozukmus fln sonra baktm belirmeye basladi
![]()
Aldık ama eşim düzenli kullanmadı dondurulmuş embryo olduğu için .bende temmuzda baslıycam kuzu,
kullandıgınız takvıyeler var mı esınle beraber ?
Amin canım inşallahAA tamamtutunsun size sımsıkı inşallah .
Ay hadi gözün aydın. Koyulaşarak devam eder inşallah. Fotoğraf atsana bakalımMerhaba , mesajiniz beni cok mutlu etti. 10 haziranda transferim gerçekleşti tamds dediğiniz gibi 3. Günde dondurulan bire embriyo çözüldü 5. Güne ulaştı ve onu verdiler banabugun 6. Günüm dün ve bugun yaptığım testler de silikte olsa çizgi çıktı
insallah sizinki gibi cok tatlı bir kızım olur
![]()
İnşaAllah sımsıkı tutunsunlar, kaçıncı gün embriyoları.Amin canım inşallah
2 embryo transfer edildi .
7 hücreli yazıyor umarım tutunurlar sıkıca bu sefer![]()
3. GünİnşaAllah sımsıkı tutunsunlar, kaçıncı gün embriyoları.
Teşekkürler canım hemsireyle konuştum gayet iyi dedi o da rahatladim darısı tüm bekleyenlereDegerin gayet guzel endiselenme bazen 3 kat artis oluyor. Insallah guzellikle devam etsin
Ay keşke yaİkiz olabilir canım. Bence olumsuz birşey yok
Benim de öyle oldu canım 2. Transferim bu . 3 ay falan ertelendi benim de bayramdi değerlerim iyi değildi derken şimdi nasip oldu Allah hayırlısıyla versin sağlıklahayırlı olsun kızlar peşpeşe pozitif haberleri alalım inşallah. benim transfer 3 aydır erteleniyor inşallah temmuzda bayramdan önce transfer olabilirim![]()
Kizlar bugün 13. Günum hcg 576 geldi 10. Gün 132 idi birden bu kadar artması normal mi sevincim kursağımda kaldı dış gebelik olabilir mi hemşirelere de ulasamiyorum şüphede kaldim