- 26 Mayıs 2018
- 68
- 79
- 88
- 33
Sağol canım benim senin durum ne şu anMaşallah değerin güzel çıkmış sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benim senin durum ne şu anMaşallah değerin güzel çıkmış sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Sağol canım benim senin durum ne şu an
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah. Bize de böyle güzel değerler görmek nasip olur inşaAllah..Teşekkürler canım hemsireyle konuştum gayet iyi dedi o da rahatladim darısı tüm bekleyenlere![]()
Teşekkür ederimAy hadi gözün aydın. Koyulaşarak devam eder inşallah. Fotoğraf atsana bakalım
Teşekkür ederiminsallah kanda görene kadar zaten sevinç yok açıkcasi kesin olsun oyle sevinicem hala kimseyle paylasmadim
Evet pazartesi gidicem tam gününde gideyim istedim. Şimdi zaten burada kan verecegim bir yerde bulamadim bide düşük çıkar falan endişe etmeyeyim bosu bosuna pazartesi izmire dönüp orada vercemKan testi pazartesi mi canım
Canım kanamam arttı maalesef . Hatta pıhtı gibi bir şey düştü az önce . Hayırlısı böyleymişCanım kanaman ne durumda
Neden 6 yumurta dururken tekrar yumurta toplama gereği duyuldu ki ve neden hemen 3.gün transfer yaparız denildi belki de döllenen yumurtalar 5.güne kadar gidecekler. Detaylı bir açıklama yapılmadı mı size? Beyaz akıntı normal, sizin taze transfer olacağı için toplamadan sonra rahim kalınlığı için estrofem veya cylo kullanmanızı isteyecektir.Kızlar yarın 11 de 4 yumurta toplanacak. Doktor döllenme olursa pazartesi transfer dedi. Rahim kalınlığından hiç bahsetmedi. Burada bazı arkadaşlar rahim kalınlığı için İlaç kullanmış. Çatlatma iğnelerini dün yaptım. Hafif sağ yumurtalıkta baskı hissediyorum. Bir de beyaz akıntı oluyor bazen.
Benim 2 sene önce dondurulmuş 6 yumurtam vardı. Onları kullanmayalım dedi. Ben de tamam dedim hata mı yaptım bilmiyorum. 40 yaşındayım. Bu konuda Semra kahraman hocayı çok başarılı olduğu söyleniyor. Siz olsanız ne yapardınız? Hatay’dayım
Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Merhaba hosgeldinizSelam kızlar öncelikle bu ay tedavi olanlar inş pozitif sonuç alırsınız. Hamile kalanlar da sağlıkla kucağına alsın. Bişey soracaktm sizlere ilk defa tüp bebek Yaptıracağız tedavi süreci nasıl hiç bir bilgim yok. Bir de bu ay rahim filmi çektirecepim. Yıllar önce narkozsuz çektirmiştim. Bu defa narkozlu olacak narkozdan uyanmak zor oluyor mu? Bir de aynı gün hastaneden çıkıyor muyuz yoksa 1 gece hastanede mi kalınıyor
Evet pazartesi gidicem tam gününde gideyim istedim. Şimdi zaten burada kan verecegim bir yerde bulamadim bide düşük çıkar falan endişe etmeyeyim bosu bosuna pazartesi izmire dönüp orada vercem
Geç olsun güç olmasın inşallah daha güzel olur senin içinbenım tsh ım yuksek cıktı transferim ertelendi maalesef
amin inşallahGeç olsun güç olmasın inşallah daha güzel olur senin için
Teşekkürler bilgi için.inş bu yaz nasip olurMerhaba hosgeldinizhayirli olsun simdiden ve guzel dilekleriniz icin teşekkürler
rahim filmi icin anestezi cok uzun sürmüyor islem bitince uyandiriyolad hemen zaten dozu ona gore veriliyor, gece kalmiyorsunuz hatta belki 1 saat sonra cikiyorsunuz benim cok agrim olmasina ragmen cok kalmadik serum takildi bitince ciktim eve gidene kdr agrim hafiflemisti zaten hic korkmayin
Gulooo tebrik ederimmmTeşekkür ederiminsallah kanda görene kadar zaten sevinç yok açıkcasi kesin olsun oyle sevinicem hala kimseyle paylasmadim
kubii38 sizin sonucunuzu bekliyorum merakla ne zaman test günüGulooo tebrik ederimmm
Daha gacinci gunumki hemen belirmis Masalllah Yaaaaa![]()
güzel haberlerini bekliyorum benim de .3. gün embriyo transferim olucakAmin inşallah bebisler rahimde şuan transfer oldum hayırlısıyla olsun insallah![]()
Yaaabenım tsh ım yuksek cıktı transferim ertelendi maalesef