• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Eklentiler

• IMG_20220617_125524.webp
    IMG_20220617_125524.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 74
Göğüs ve bel harici kaşık batması. Ve rahim baskısi bende de oluyor gibi ara ara
Bizde erkek faktörü doğal hiç olmadı ama tutmazsa uzun ara veririm diyorm hala ama içim öyle bı hos ki olduğumdan beri nasıl desem deegisik hep umut doluydum hala da öyle arada olumsuzluk yükleniyor hop siliyorum supriz vs düşünüyorum rüyalarda. Vs herkes taktiğin iicn diyor ama bazen hatta çoğu şey malum olur umarım bu da doğrudur 🥰
Ben bu takma olayina pek inanmiyorum Allah nasip etsiyse gerisi boş inan... Negatifleri gördüğümde hep şunu dedim kendime "Allah bekletiyorsa daha güzeli icindir" kimse seni anlamaz ve teselli edemez ayrica ... o yuzden sırtımı Allah'a dayadim ben O'na güvendim ... İlla vardır bi hikmeti 🤲🤲

Ben bu takma olayina pek inanmiyorum Allah nasip etsiyse gerisi boş inan... Negatifleri gördüğümde hep şunu dedim kendime "Allah bekletiyorsa daha güzeli icindir" kimse seni anlamaz ve teselli edemez ayrica ... o yuzden sırtımı Allah'a dayadim ben O'na güvendim ... İlla vardır bi hikmeti 🤲🤲
Kesinlikle öyle rabbim sağlıkla nasip etsin kucağına canım 🥰

Ciiddi misin dün ilk defa olmus simdi gördüm com sasirdim😱😱😱😱 neden boyle oluyor napmak lazm☹️
Ben bastan dik bir sekilde igneyi vuruyordum sonra hafif egik bir sekilde vurdum ignemi cok az morardi bir de ben kan sulandırıcı igne oluyorum progestron falan degil

Kızlar bugün opu vardı yumurta bulunmamış dedi doktor. Dondurulmuş 6 yumurtayı dölleyecek. Artık yumurta olmaz mı bende:( 40 yaşındayım

Merhaba bende dün transfer oldum. 3. Gün dondurulmuş embriyo uzanıyorum ara ara yürüyorum. Bana tavsiyeleriniz var mıdır?
Merhaba 🙏🙏🙏😇 hayirla sağlıkla Güzel haber alın inşallah. Ben 10 unda oldum transfer o gunden beri tek yaptigim sey dinlenmek hasta gibi yatmiyorum ama yapisal olarakta hareketli biri degilim ztn ara ara evde yuruyp uzaniuorm sadece🙈

Kızlar bugün opu vardı yumurta bulunmamış dedi doktor. Dondurulmuş 6 yumurtayı dölleyecek. Artık yumurta olmaz mı bende:KK43: 40 yaşındayım
Çok geçmiş olsun, tekrar uyarilacak mi yumurtalar yoksa olanlar üzerinden mi deneyeceksiniz. Eğer var olanlar degerlendirilecekse üzülmeyin onlardan biri mutlaka sizi sevinderecektir🙏🙏❤️

Back
X