• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ben transferle basladim kullanmaya, 10 gün eğer gebelik olursa doktor soylecekmis tekrar ama coraspin opudan (19 nisan) beri kullaniyorum

Benim doktorum gebe kalınca kullanmaya başlarız öncesine gerek yok demişti. Bakalım eğer hamileysem direk konuşucam doktorla, ben coraspinde kullanmıyorum 😬
Bana da oyle dediler ama rapor cikarmak icin napmak lazim anlamadim normal recete veriyorlar hep oksapar 10gunluk ve cok pahali

Yazdırmak gerekiyor sanırım doktora🙄 hem pahalı hemde doğurana kadar nasıl iğne vurucaz ya😬

Pıhtılaşma ve genetik testlerim temiz ama bende kullanıyorum transfer gününden beri . Sanırım 12. Haftaya kadar da kesmezler. Sizin durumunuzda bu daha uzun sürebilir .

Ay bakalım hayırlısı artık hem iğne hem coraspin mi kullanıyosunuz sizde

Bu arada sadece oksapar değil progestan iğne ve fitilleri de yazmış doktor . SGK onları da karşılamış ben bilmeyip direkt eczaneden alıyordum . Kendi doktorumda da SGK geçerli değil zaten .
Aa ciddi mii🙄 progestan dex göbekten olanıda yazıyorlar mıymış🙄

Kızlar 3. Testim 1850 çıktı karından baktı doktor keseyi çok hafif gördüm dedi haftaya cuma tekrar gideceğim çok heyecanlı duygular ya 😍😍 tüm ictenligimle dua ediyorum herkese nasip olsun diye
Maşallah 🧿 hayırlı olsun Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin 🥰🥳

Bu arada sadece oksapar değil progestan iğne ve fitilleri de yazmış doktor . SGK onları da karşılamış ben bilmeyip direkt eczaneden alıyordum . Kendi doktorumda da SGK geçerli değil zaten .
Aynen bende oyle şimdi senin uyarmanla bende yazdiririm aile hekimine.. lutunus vajinal tablet estrofem ve oksapar kullaniyorum

Benim doktorum gebe kalınca kullanmaya başlarız öncesine gerek yok demişti. Bakalım eğer hamileysem direk konuşucam doktorla, ben coraspinde kullanmıyorum 😬

Yazdırmak gerekiyor sanırım doktora🙄 hem pahalı hemde doğurana kadar nasıl iğne vurucaz ya😬
Vururuz vururuz Allah'ın izniyle hatta ben mahalleye bile cikarim igne yapmaya o derece gelistik yani 🤣🤣

Monodoks
Prendrol
Estrofem
Progestan
Oksapar

İlaçlarını yazdı hayırlısı

Back
X