• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

1.20 yine negatif
Demek ki o hayırlı ve saglikli degilmis ... Simdi bir sonraki deneme icin simdiden hazirliklara basliyoruz tamam mi ? Yok oyle küsmeler falan, hatta git simdi bir cay bi kahve ic moral bozmak yok sakin sorana da bu sefer nasip değilmiş de basaracaksin eminim

Bence çizgi var hayalet falan değil bildiğin çizgi ☺️ Hayırlısı olur inşallah
Ayy inşallah teşekkür ederim 7. Gün doktorum cok erken daha idrar da yeni yükselmeye başlamıştır dedi kanı görmeden tabi bisey diyemeyiz dedi 🥰😅çok heyecanlıyım Rabbim inşallah hepimize güzel duygulara yaşatır

Bende nezle mi diyeyim faranjit mi diyeyim grip mi diyeyim bilemedim öksürük hapsirik Allah vere transfer günü ve sonrasi🤣🤣 sırtını Rabbine daya ol derse olur ki ben dun pozitif sonucumu aldım darisi basina
Aynı dert bende de oldu öksürükten içim cikti resmen daha dune kadar korktum öksürük hapşırınca bisey olmuyormus Rabbim nasibini yszdiysa olur stres yok kizlar

Aynı dert bende de oldu öksürükten içim cikti resmen daha dune kadar korktum öksürük hapşırınca bisey olmuyormus Rabbim nasibini yszdiysa olur stres yok kizlar
Aynen bende duydum oyle... Allah ne eylerse güzel eylermis vardir bir hayir

Merhabalar aklıma birşey takıldı size danışmak istiyorum siz kalınlaşması için bu ay birşey yapıyor musun estrofem dışında benim gene 8 de kaldı 4 gündür hiç kalınlaşmamış
Merhaba. Sanırım rahiminiz ince. Kendimden örnek verecek olursam,Benim rahmim inceydi, doktorum Estrofemi ilk 2 ile başlattı, sonrasında günde 3 sefer 3 er kez almamı istedi 1 hafta da kalınlaştı. 1 hafta sonra transfer tarihim belli oldu.

Merhabalar aklıma birşey takıldı size danışmak istiyorum siz kalınlaşması için bu ay birşey yapıyor musun estrofem dışında benim gene 8 de kaldı 4 gündür hiç kalınlaşmamış
Ben bu ilac disinda hicbir sey kullanmadim ama benim bildigim rahim dokusu önemli kalinligi degil bana hic kalinlik su kadar oldu demediler mesala doktorum sürekli doku daha onemli derdi

Back
X