• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ben çok zorlu süreçten geçtim. 3 yıllık evliyim 1 yıl hiç korunmadım. Ardından doktora gittim. Rutin kontroller tahliller yapıldı. Rahim filmi çekildi ve sağ tüpümün kapalı olduğu tespit edildi. Ardından ilaç tedavisi ile 3. Ayın sonunda normal yollarla hamile kaldım. Ancak bebek gelişmediği için düşük yapmak zorunda kaldım. Bebeği kaybetmeden bir gün öncesine kadar kalp atışını duyuyordum. Ama malesef melek oldu 😔
Bu yüzden sabretmek zordur ama yolun sonunda her zaman bir ışık , bir umut vardır. ☺️
Ay çok geçmiş olsun canim Tabiki burda Herkezin bir derdi var ama oyle dusunme bak en azindan normal yollarda hamile kalabilmissin bu cok guzel haber her ne kadar Rabbim onu sana nasip etmesede.💔🥺
Guzelim benim hersey guzel gonlunce olsun insallah bu sefer sımsıkı tutunur Sana
Ve dunyanin en guzel Annesi olursun ❤️

Kızlar ya pazar günü yaptircam sanırım testi
Progestan pazar günü bitmiş oluyor yarın gece son 2 fitili Atıcam eczanede günü dolmadan vermiyor 13. Gün oluyor transfer sonrası transfer günü hariç
İlaç 104 TL mis bossuna hamilelik yoksa da ilaç almak da istemiyorum
Ayy heyecanlıyım zaten bitsin gitsin ya 😅
Bugün çok da güzel geçti herkes bı aradaydi çok güzel oldu
Bence yaptır testini ona gore al ilacini canm hangi fitil kullandigin

Bence yaptır testini ona gore al ilacini canm hangi fitil kullandigin
Progestan 200 mg sabah 2 akşam 2 kullanıyorum erken bitiyor sistemde var gozukuyormus 28ine göre
Bı de babalar gününde ne güzel olur 😍 güzel bı değer yaaa bı ara düşünüyordum ama 14. Gün garanti olsun dedim ama bugün vazgeçtim nedense ilaç sayesinde vardır bı hayır 🥰

Ben de 2021 de Kadıköy Sonomed de çektirdim narkozsuz ruhumu teslim edecektim acı eşiğim çok yüksek olmasına rağmen bırakın beni diye bağırdım o derece kötüydü. 2022 de Fulya açık emarda çektirdim yine narkozsuz çok çabuk ve basit oldu ancak bana tüpleriniz bağlanmış dediler ve hayal kırıklığı yaşadım. Israrla bağlı olduğunu söylediler, 2021 de laparoskopi ameliyatı olmuştum ve doktorum tüpleri temizledik sadece hasarlı şuan demişti. Sonrasında doktoruma filmi ve raporu götürdüm ve nasıl olurda tüp bağlarsınız diye çıkıştım. Doktorum da böyle birşey mümkün değil bırakın Türkiye'de dünyanın hiçbir yerinde sizin onayınız olmadan kimse böyle birşey yapamaz dedi. Rapor ve filme baktı tıkanıklık var sadece ve istediğiniz yere bunları gösterebilirsiniz dedi. Sonuç olarak Fulya açık emar maalesef bende birçok soru işareti bıraktı, işlerini ne kadar bilinçli yapıyorlar acaba diye?
Onların yorum yapması çok garip geldi bana ben onlardan sonuçları aldığım gibi kendi doktoruma gittim orada ki kim neden sizin tedaviniz veya durumunuzla ilgili konuşsun ki? Bence herkes kendi işini yapsın. Sonuçta oradaki kadın doğum doktoru değil radyoloji doktoru ve/ veya oraya gitme amacın o değil. Her neyse narkozludan da hiç korkma benim bayıl ayıl kalk 1 saat bile sürmemişti. 10 dk uyuyorsun sadecd zaten.

Off geceden beri stres skinti korku bastı
Düzgün uyuyamadım bugün gidelim dedim ama kaynım geç gelicekmis yine yarına kaldı yind negatif almaktan iyice tırsıyorum yaklaştıkça test sanriim
Uyuyamadim işte

Progestan 200 mg sabah 2 akşam 2 kullanıyorum erken bitiyor sistemde var gozukuyormus 28ine göre
Bı de babalar gününde ne güzel olur 😍 güzel bı değer yaaa bı ara düşünüyordum ama 14. Gün garanti olsun dedim ama bugün vazgeçtim nedense ilaç sayesinde vardır bı hayır 🥰
Canım ben bambaşka bir şey soracağım litinus fitil kullanıyorum ama kendim alıyorum. Yazdırsak Devlet karşılıyor mu acaba

Ay çok geçmiş olsun canim Tabiki burda Herkezin bir derdi var ama oyle dusunme bak en azindan normal yollarda hamile kalabilmissin bu cok guzel haber her ne kadar Rabbim onu sana nasip etmesede.💔🥺
Guzelim benim hersey guzel gonlunce olsun insallah bu sefer sımsıkı tutunur Sana
Ve dunyanin en guzel Annesi olursun ❤️
Rabbimin bir bildiği vardır ☺️ hepimiz güzel haberler alırız inşallah 🙏

Gunaydin yarin babalar gunu daha erken ama test yapsam mi bilemedim bir yanim yap diyor bir yanim bekle diyor

Kızlar 7. Gün testim böyle çıktı normal mi acaba hayalet 2. Çizgim var ama çok silik duruyor

Eklentiler

• 88E54027-E148-4B49-803E-2BC31F819954.webp
    88E54027-E148-4B49-803E-2BC31F819954.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 107
Back
X