• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ya ben ailelere söylediğim için hergun arandım ve onu yapma bunu yapma gbi cumleler duydum ,korkuttular sürekli 🤷 Ondan icemedim😂 Siz çok iyi yapmışsınız...
Sorma aynıları benim başımda da var çocuk gibi azarlanıyorum yaaaa🥺🥺 hele eşimmm amaaannn iyice strese sokuyor beni dur yavaş kalk yavaş otur aman yürüme vallahi daha çok stresssss. Sıkıldım :( daha iki gün oldu 10 gün nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum

Sorma aynıları benim başımda da var çocuk gibi azarlanıyorum yaaaa🥺🥺 hele eşimmm amaaannn iyice strese sokuyor beni dur yavaş kalk yavaş otur aman yürüme vallahi daha çok stresssss. Sıkıldım :KK43: daha iki gün oldu 10 gün nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum
Benim eşim çok rahat, karakter olarak da rahat biri . Bilimsel olmayan hiçbir şeye inanmaz zaten genel olarak . O değil de anneler ,teyzeler beni bunalttı . Ben iğneye yürüyerek gidiyorum yol da yakın değil o çok iyi geliyor . Dün de dışarı çıktım 🤷😃 Doktorunuz yatman gerekiyor demediyse gerisi boş aslında ama toplum baskısı mıdır nedir insan kendinden de emin olamıyor 😂

Bende de sag tarafta var daha once dış gebelik gecirdigim icin korkuyorum biraz acikcasi kese gorunene kadar rahat yok
Yaaa Allah korusun inşallah böyle bişey yaşamayız valla razıyım ağrılara 😢 bana perşembe günü gel dedi keseye bakıcaz sanırım inşallah olması gerektiği yerde duruyordur 🥰

Evet canım aynen trombofili paneli testinde pıhtılaşma meyilli çıkmıştım. Keşke ben de kullanmasam çok yakıyor 😞

Ayy hadi inşallah seninde pazartesiydi dimi az kaldı🤩
Aaa ben de biran önce bitsin diye hızlıca yaptım bidahakine yavaş deniyim. Bide artık iğneler çok zor giriyor baya zorlanıyorum sokarken batırıyorum zor giriyo sizin de öyle mi😞
Oksapar etimi yarıyor sanki ama pozitifi gördükten sonra öyle tatlı geliyor ki anlatamam 😂😂😂😂 ah analık ah

Benim eşim çok rahat, karakter olarak da rahat biri . Bilimsel olmayan hiçbir şeye inanmaz zaten genel olarak . O değil de anneler ,teyzeler beni bunalttı . Ben iğneye yürüyerek gidiyorum yol da yakın değil o çok iyi geliyor . Dün de dışarı çıktım 🤷😃 Doktorunuz yatman gerekiyor demediyse gerisi boş aslında ama toplum baskısı mıdır nedir insan kendinden de emin olamıyor 😂
Ben transferin üçüncü günü pikniğe gittim😂 ilkinde üzerine çok titredim ama nasip olmadı bunda daha rahattım Allah’a şükür şimdilik her şey yolunda 🥰 tabi Ki yine de kişiden kişiye değişir dikkat etmek lazım

Ya kimseye söylemediğinde de kendini yalnız hissediyor insan tamam iyiliğimiz için söyleniyorlar ama boğuluyorum ben ya

İnşallah bir seferde halolsun cnmm ama olmazsa da vazgecmek yokk dimi 🥰
İnanın kendimde o gücü görmüyorum 🤔 çok zor bir süreç eşimin spermleri az çıktı morfoloji kötü çıktı çok hastaneye git gel yaptık dondurduk spermlerini. artı olarak 2 embriyom var dondurucudalar şuan. Rabbim nerde varsa herkesim yardımcısı olsun. Yaşayan bilir

Dr sordum bi Türk kahvesi de mi içsem olmaz diye. Sadece açık çay içebilirsin dedi :KK43: bende bi yudum alıyorum. Sigarayı naptın bıraktın mı canım

İnanın kendimde o gücü görmüyorum 🤔 çok zor bir süreç eşimin spermleri az çıktı morfoloji kötü çıktı çok hastaneye git gel yaptık dondurduk spermlerini. artı olarak 2 embriyom var dondurucudalar şuan. Rabbim nerde varsa herkesim yardımcısı olsun. Yaşayan bilir
Bende 3 ameliyat 2 operasyonu olmuş insanim toplamda 5 kez opu dahil ameliyat masasina yattim o güç bende de sende de var inancin Allah'a olsun ... Öyle bir zaman oluyor ki hadi bismillah diyorsun yine ... Göklerde bir karar var sen ne dersen de

Bende 3 ameliyat 2 operasyonu olmuş insanim toplamda 5 kez opu dahil ameliyat masasina yattim o güç bende de sende de var inancin Allah'a olsun ... Öyle bir zaman oluyor ki hadi bismillah diyorsun yine ... Göklerde bir karar var sen ne dersen de
Ne güzel konuşuyorsun öyle. Tabi ki pes etmek yok ama olsun diye umut ediyorum olmazsa ikincisi tedavi diye daha hiç düşünmedim. Düşünmekte istemiyorum :( allahım büyük yüzümüzü güldürsün bu ay inşallah

Ne güzel konuşuyorsun öyle. Tabi ki pes etmek yok ama olsun diye umut ediyorum olmazsa ikincisi tedavi diye daha hiç düşünmedim. Düşünmekte istemiyorum :KK43: allahım büyük yüzümüzü güldürsün bu ay inşallah
İnsan cok çekince dervis oluyor sanki belki ondan 🤣🤣🤣 Allah'a daya sırtını cok ferah olur gönlün 🤗🥰

Benimde 2 ameliyat 3 kez opu, Rabbim güç versin herkese. Gayret bizden takdir Allah’tan.

Back
X