- 10 Eylül 2020
- 2.667
- 2.913
- 83
En doğru anlatım oldu sanirimİzmiiirrrr hahahah bende sinirdeyim canım hangi merkezde tedavi oldun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En doğru anlatım oldu sanirimİzmiiirrrr hahahah bende sinirdeyim canım hangi merkezde tedavi oldun?
Sorma aynıları benim başımda da var çocuk gibi azarlanıyorum yaaaaYa ben ailelere söylediğim için hergun arandım ve onu yapma bunu yapma gbi cumleler duydum ,korkuttular sürekliOndan icemedim
Siz çok iyi yapmışsınız...
HamilesiniiizzzzYani psikolojik olsa zaten diyorumki Çarşamba öğrendim o zamandan beri yasiyor olmam lazim suan inanılmaz kötüyüm kafami kaldıramıyorum![]()
Tavmergen tüp bebek merkeziEn doğru anlatım oldu sanirimMedicalparktayim sen neredesin
![]()
Benim eşim çok rahat, karakter olarak da rahat biri . Bilimsel olmayan hiçbir şeye inanmaz zaten genel olarak . O değil de anneler ,teyzeler beni bunalttı . Ben iğneye yürüyerek gidiyorum yol da yakın değil o çok iyi geliyor . Dün de dışarı çıktımSorma aynıları benim başımda da var çocuk gibi azarlanıyorum yaaaahele eşimmm amaaannn iyice strese sokuyor beni dur yavaş kalk yavaş otur aman yürüme vallahi daha çok stresssss. Sıkıldım
daha iki gün oldu 10 gün nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum
Yaaa Allah korusun inşallah böyle bişey yaşamayız valla razıyım ağrılaraBende de sag tarafta var daha once dış gebelik gecirdigim icin korkuyorum biraz acikcasi kese gorunene kadar rahat yok
Oksapar etimi yarıyor sanki ama pozitifi gördükten sonra öyle tatlı geliyor ki anlatamamEvet canım aynen trombofili paneli testinde pıhtılaşma meyilli çıkmıştım. Keşke ben de kullanmasam çok yakıyor
Ayy hadi inşallah seninde pazartesiydi dimi az kaldı
Aaa ben de biran önce bitsin diye hızlıca yaptım bidahakine yavaş deniyim. Bide artık iğneler çok zor giriyor baya zorlanıyorum sokarken batırıyorum zor giriyo sizin de öyle mi![]()
Ben transferin üçüncü günü pikniğe gittimBenim eşim çok rahat, karakter olarak da rahat biri . Bilimsel olmayan hiçbir şeye inanmaz zaten genel olarak . O değil de anneler ,teyzeler beni bunalttı . Ben iğneye yürüyerek gidiyorum yol da yakın değil o çok iyi geliyor . Dün de dışarı çıktımDoktorunuz yatman gerekiyor demediyse gerisi boş aslında ama toplum baskısı mıdır nedir insan kendinden de emin olamıyor
![]()
Ya kimseye söylemediğinde de kendini yalnız hissediyor insan tamam iyiliğimiz için söyleniyorlar ama boğuluyorum ben yaBenim eşim çok rahat, karakter olarak da rahat biri . Bilimsel olmayan hiçbir şeye inanmaz zaten genel olarak . O değil de anneler ,teyzeler beni bunalttı . Ben iğneye yürüyerek gidiyorum yol da yakın değil o çok iyi geliyor . Dün de dışarı çıktımDoktorunuz yatman gerekiyor demediyse gerisi boş aslında ama toplum baskısı mıdır nedir insan kendinden de emin olamıyor
![]()
İnşallah bir seferde halolsun cnmm ama olmazsa da vazgecmek yokk dimiİzmir Tavmergen tüp bebek merkezi kuzum. İlk deneme erkek faktörlü inşallah ilk ve son olur![]()
İnanın kendimde o gücü görmüyorumİnşallah bir seferde halolsun cnmm ama olmazsa da vazgecmek yokk dimi![]()
Dr sordum bi Türk kahvesi de mi içsem olmaz diye. Sadece açık çay içebilirsin dedibende bi yudum alıyorum. Sigarayı naptın bıraktın mı canım
Bende 3 ameliyat 2 operasyonu olmuş insanim toplamda 5 kez opu dahil ameliyat masasina yattim o güç bende de sende de var inancin Allah'a olsun ... Öyle bir zaman oluyor ki hadi bismillah diyorsun yine ... Göklerde bir karar var sen ne dersen deİnanın kendimde o gücü görmüyorumçok zor bir süreç eşimin spermleri az çıktı morfoloji kötü çıktı çok hastaneye git gel yaptık dondurduk spermlerini. artı olarak 2 embriyom var dondurucudalar şuan. Rabbim nerde varsa herkesim yardımcısı olsun. Yaşayan bilir
Ne güzel konuşuyorsun öyle. Tabi ki pes etmek yok ama olsun diye umut ediyorum olmazsa ikincisi tedavi diye daha hiç düşünmedim. Düşünmekte istemiyorumBende 3 ameliyat 2 operasyonu olmuş insanim toplamda 5 kez opu dahil ameliyat masasina yattim o güç bende de sende de var inancin Allah'a olsun ... Öyle bir zaman oluyor ki hadi bismillah diyorsun yine ... Göklerde bir karar var sen ne dersen de
Bende tavmergenle medical arasinda kalmıştım Erol hoca mi farkli bir hoca mi doktorunuz ?Tavmergen tüp bebek merkezi
İnsan cok çekince dervis oluyor sanki belki ondanNe güzel konuşuyorsun öyle. Tabi ki pes etmek yok ama olsun diye umut ediyorum olmazsa ikincisi tedavi diye daha hiç düşünmedim. Düşünmekte istemiyorumallahım büyük yüzümüzü güldürsün bu ay inşallah
Benimde 2 ameliyat 3 kez opu, Rabbim güç versin herkese. Gayret bizden takdir Allah’tan.Bende 3 ameliyat 2 operasyonu olmuş insanim toplamda 5 kez opu dahil ameliyat masasina yattim o güç bende de sende de var inancin Allah'a olsun ... Öyle bir zaman oluyor ki hadi bismillah diyorsun yine ... Göklerde bir karar var sen ne dersen de
Amin cnmm ... İste herkesin bir hikayesi var ders niteliğindeBenimde 2 ameliyat 3 kez opu, Rabbim güç versin herkese. Gayret bizden takdir Allah’tan.
Ooooo bacımsınGevrek diyari , çiğdem diyarı![]()