Büyük ihtimal kalp atisinida duyarsin insallah canım20. Gün oluyor canım doktor kendisi demedi keseye bakacağını ben öyle düşündüm ortalama böyle bi zamana denk geliyordur diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimal kalp atisinida duyarsin insallah canım20. Gün oluyor canım doktor kendisi demedi keseye bakacağını ben öyle düşündüm ortalama böyle bi zamana denk geliyordur diye![]()
Ah bu hikayelerimiz ne manidar dimi anlat anlat bitmezCnm evt cok sükür 2. Denememden bir oglum var Allah herkese nasip etsin. Toplamda 6 aşilama bir laparoskopi bir histeroskopi 4 tüp bebek denemesi (1 de covidden iptal tedavi onu da sayarsak 5 ediyor) gibi bir hikayem var. O yazıda o zamanlar hamilelik takvimi yaomistim bitince bu sekilde yazi cikiyor![]()
Şaka yapıyorsun valla mıBüyük ihtimal kalp atisinida duyarsin insallah canım![]()
Ah hayat diyorum susuyorumCnm evt cok sükür 2. Denememden bir oglum var Allah herkese nasip etsin. Toplamda 6 aşilama bir laparoskopi bir histeroskopi 4 tüp bebek denemesi (1 de covidden iptal tedavi onu da sayarsak 5 ediyor) gibi bir hikayem var. O yazıda o zamanlar hamilelik takvimi yaomistim bitince bu sekilde yazi cikiyor![]()
Maalesef Şanlıurfa da yaşıyorum, görev ve el durumu icabıBursa da ailen var İzmir'de akrabalar seyyy o zaman sen nerede yaşıyorsunİstanbul ?
Belki bir gun İzmir'de yaşarsanız neden olmasin
Aslında arastirmalarim sonucunda Erol hocayı tercih etmeme sebebim bu olmuştuMedical evime de yakin alistigim hastane diye daha rahat ettim tabiki ama tüp bebek sürecinde medicalinde farki yok çok yoğunlar aynı sekilde hemsirelerle muhattabiz hep demekki bu isin raconu buymus dedim tup bebek dunyasinda
neyse kalıcı degiliz biz zaten kendi doktoruma donucem rahatligiyla umursiuorum doktoru gördüm mü gormedim diye
![]()
Aminnn cnm aminn her isteyene nasip etsin Rabbim en sagliklisindan hayirlisindan..Ah bu hikayelerimiz ne manidar dimi anlat anlat bitmezins bize de nasip olur hamilelik takvimi
![]()
Beta hcg 2000-3000 arasi duyulabiliyor bazen cnm tabii herkesde farklilik gosterebiliyor ama insallah duyarsin sen deŞaka yapıyorsun valla mıay öleceğim
![]()
Aminn cnm aminn Rabbim herkesin yardimcisi olsun. Allah nasip ederse bi gün imkanim olursa bu yolda tedavi olmak isteyip maddi zorluklardan dolayı tedavi olamayanlara maddi olarak cok yardim etmek istiyorum boyle de bi hayalim var nasip.Ah hayat diyorum susuyorumRabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
![]()
Maalesef Şanlıurfa da yaşıyorum, görev ve el durumu icabı![]()
Amiiin canim benim Ne kadar güzel Bi duâAmin cnm aminçok bekleyenin, sabredenin , ciglik cigliga aglayacak haldeyken bile sükredenin, düşüp düşüp tekrar umutla başa dönüp ayaga kalkanın Rabbim kucağını boş evini neşesiz birakmasin
![]()
H hayatagore geçen ay benim de transferi bu yüzden iptal olmuştu organik bar suyu içtim sabah akşam bir de e vitamini ve l-arginin takviyesi kullandım şu an çok iyi henüz transferime 8gün var kalınlık 11 olarak çıktıMerhabalar aklıma birşey takıldı size danışmak istiyorum siz kalınlaşması için bu ay birşey yapıyor musun estrofem dışında benim gene 8 de kaldı 4 gündür hiç kalınlaşmamış
İnsan demek ki ulasamayinca diline yüreğine vuruyor herhaldeAmiiin canim benim Ne kadar güzel Bi duâ![]()
Benim de tavmergenTavmergen tüp bebek merkezi
Kiz noldu da umutsuzluga kapildin transfer mi iptal oldu sonuc negatif mi ? Kiymet bilmek icin once kaybetmek lazimdir belki deKızlar ya ben kendimi çok kötü hissediyorum , bı umutsuzluğa kapılıyorum , Allah neden böyle istedi , neden bizim de kendiliğinden olmuyor , ya olmazsa , eşimi hiç mutlu edemicek miyim tüm gün ağladım çok uzuyorum kendimi
Transferim ertelendi , ve olmama ihtimali beni çok korkutuyor , cesaretim yok hiçKiz noldu da umutsuzluga kapildin transfer mi iptal oldu sonuc negatif mi ? Kiymet bilmek icin once kaybetmek lazimdir belki de
Tavmergen hep 3. Gün embriyosu mu kullanıyor , herkes 3. Gün de transfer yapıyor anlamadım ben bu işiBenim de tavmergen
Üzülme belki başka şeyler olacakti demek ki vakit o vakit degilTransferim ertelendi , ve olmama ihtimali beni çok korkutuyor , cesaretim yok hiç
Böyle yapmamalısın kötüyü çağırma vardır her şerde bir hayır. Belki de bu şekilde daha çok kıymetini bileceğiz bebeklerimizin iyi tarafından bak bir de. Onlar tek tek özenle seçilip bizimle oluyorlar. Bu ayrı özellik diye düşünüyorum ben. Ben eşimin sperm sayısını ilk öğrendiğimde geçtiğimiz Aralık ayıydı dibi görmüştüm ne isyanlar neler neler. Ama şuan şükür ediyorum. Belki allahım bizim sesimizi daha çok duymak istiyordur ona yalvarmamızı duymak istiyorda sabrımızı sınıyor yine de şükür edecekmiyiz diye Buda bu dünyada ki imtihanımız. Cefa çektik sefasınıda süreceğiz inşallah ben inanıyorumKızlar ya ben kendimi çok kötü hissediyorum , bı umutsuzluğa kapılıyorum , Allah neden böyle istedi , neden bizim de kendiliğinden olmuyor , ya olmazsa , eşimi hiç mutlu edemicek miyim tüm gün ağladım çok uzuyorum kendimi