- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
Ben not aldim bunuda yarın doktora sorcam bide benim asiiriiii asiirii bel agrim var felaket bugun mahvetti beni
Regl olcakmış gibi kasık ağrısı ve aşırı bel ağrısı benim de belirtimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben not aldim bunuda yarın doktora sorcam bide benim asiiriiii asiirii bel agrim var felaket bugun mahvetti beni
Ben hic duymadım öyle bir ped , fitil verdikleri icin bildigimiz ped kullaniyorum da oyle bir marka hic duymadim cnmKızlar air tiens ped kullanıyorum transfer sonrası kullansam sıkıntı olmaz demi
Ahaaaaa o bende de var ama asiri degil ayrica en belirgin belirtim kasıklarımda ince bir agri ara ara
Bende kasık ağrısı cok az hatta yok gibi ama bel ağrısı var ya anami aglatiyor ayakta dursam yatsam oturrsamda her turlu felaket ayni o şekilde kopacak gibi oluyor benimseRegl olcakmış gibi kasık ağrısı ve aşırı bel ağrısı benim de belirtimdi10 dk ayakta kalayım belim kopacak gibi oluyor. İkisi hala devam ediyor. Onun dışında bişey yok
Acaba ilaclar mi etken oluyor cunku bana belirti arama erkenden belirti olmaz dedilerRegl olcakmış gibi kasık ağrısı ve aşırı bel ağrısı benim de belirtimdi10 dk ayakta kalayım belim kopacak gibi oluyor. İkisi hala devam ediyor. Onun dışında bişey yok
Bende kasık ağrısı cok az hatta yok gibi ama bel ağrısı var ya anami aglatiyor ayakta dursam yatsam oturrsamda her turlu felaket ayni o şekilde kopacak gibi oluyor benimse![]()
Ay sen de taktin oksaparaHepsine razıyız tabiiBeni en çok oksapar zorluyor onun dışında hepsine okeyim
![]()
Acaba ilaclar mi etken oluyor cunku bana belirti arama erkenden belirti olmaz dediler
Ay sen de taktin oksaparaTekirdağ da isen gel ben vurucam sana söz
![]()
Evet mantıklı kuşumYani burda doğal gebelikleri bile bel ağrısı kasık ağrısı ile öğrenenler var bizde artık baya baya hamileyiz beta hcg yükseliyor kanda bence artık normal belirti yaşamamız, çokta erken sayılmazKi benim 4. Günden beri bel ağrım var
Ya erken belirti degildir ama bu kdr bel ağrısı da ilaç etkisi degildir heralde diyorm bazenAcaba ilaclar mi etken oluyor cunku bana belirti arama erkenden belirti olmaz dediler
Oksapar ok gbi saplanıyor vallaHepsine razıyız tabiiBeni en çok oksapar zorluyor onun dışında hepsine okeyim
![]()
Kızlar air tiens ped kullanıyorum transfer sonrası kullansam sıkıntı olmaz demi
Tedavi suresince istanbuldayim bileydim vururdum igneniHahahahhahahahahhahahaha yaaa valla çok yanıyo napiyiiimistanbuldayım malesef hahahahah
![]()
Demek kiYa erken belirti degildir ama bu kdr bel ağrısı da ilaç etkisi degildir heralde diyorm bazen![]()
Ben sabah 2 akşam 2 estrofem progestan dex göbekten iğne d vitamini ocean mummy vitamin oksapar ve akşam tekrar progestan dex göbekten iğne ve sabah akşam progestan fitilBenim kullandığım ilaçlar sabah 8:30 prednol, 8:40 redostim, 9:30 monodoks, 10:15 ecoprin, 11:00 estrofem, 14:00 folikasit, 19:00 enox ve prosgestan iğne, 21:30 monodoks, 23:00 estrofem ve kapanış :) siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ? Bugün akşam monodoks son olacak sadece diğerleri aynen devam.
Oksapar ok gbi saplanıyor valla![]()
Tedavi suresince istanbuldayim bileydim vururdum igneni![]()
Canım biraz fazla artış olmuş ama inş dış gebelik değildir içini ferah tutY kizlar çok tedirginim yardımcı olun transfer 7. Gün 33 onuncu gün 132 13. Gün 576 16.gun yani bugun 3529 geldi korkuyorum dış gebelik mi sizce doktorla konuştum ultrosonla bakılması lazım dedi sizce?
Yarın muayeneye gideceğim inşallah dış gebelik değildir senin değerlerin nasildi canım kanaman olmusmuyduCanım biraz fazla artış olmuş ama inş dış gebelik değildir içini ferah tutbenim de segerlerim düşüktü birden bire cok yükselmişti dış gebelikti ama keseye bakmayana kadar bilemezler