• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Bende telaş yaptım bir an. Hadi inşallah. :KK36:Peki Allah korusun ama genel olarak tüp bebek tedavilerinde boş kese çıkma oranı neymiş doktorunuz bilgi verdi mi hiç. Son izlediğim videolarda beta yüksekte olsa boş kese olabilme ihtimali var diyorlar. Heyecanımızı kimseyle paylaşamıyoruz o yüzden :olamaz:
Yaaa Allah korusun 😢 hiç birimizin böyle olmasın amin sağlıkla hayırla evlatlarımız olsun 😓🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Bende telaş yaptım bir an. Hadi inşallah. :KK36:Peki Allah korusun ama genel olarak tüp bebek tedavilerinde boş kese çıkma oranı neymiş doktorunuz bilgi verdi mi hiç. Son izlediğim videolarda beta yüksekte olsa boş kese olabilme ihtimali var diyorlar. Heyecanımızı kimseyle paylaşamıyoruz o yüzden :olamaz:
Yok açıkçası doktorum oyle bir bilgi vermedi🥰 bende beni endiselendirecek bilgilerden kaciyorum biraz hamileligin keyfini cikarmaya karar verdim🙈 eğer olmazsa da nasip ama endiselenerek kendimi uzmicem tavsiye ederim 🙏😍

Yoo önemli olan iki günde bir ikiye katlanarak artmasi . Değeriniz düşük değil . Hayırlı olsun .Tabi siz yine doktorunuza sorun .
Teşekkür ederim canım doktorum çağırmış şimdi sekreteri aradı akşama randevum var gidicem şimdi içime korku düştü yine tutunamayacak 🙈

Teşekkür ederim canım doktorum çağırmış şimdi sekreteri aradı akşama randevum var gidicem şimdi içime korku düştü yine tutunamayacak 🙈
Ah bende böyleyim ya kese ne zaman görünecek diye stresteyim . Ama bilimsel araştırmalar gösteriyor ki stres iyi gelmiyor . Lütfen sende stres yapma ,doktorunu dinle ve keyfini çıkar 🤗

Oh betalari yüksek biri 😍 endise etmemek gerek degil mi 🙈 D dimyattakipirinc
Yok etme canım🥰 Rabbim ol derse olur biz duamızı edelim kesemizi de gördük şükür içi dolu dedi 🥰 hastaya da kalp atışı için çağırdı Kazasız belasız rabbim devem ettirsin hepimizinkini 🥳🥳🥳

Ah bende böyleyim ya kese ne zaman görünecek diye stresteyim . Ama bilimsel araştırmalar gösteriyor ki stres iyi gelmiyor . Lütfen sende stres yapma ,doktorunu dinle ve keyfini çıkar 🤗
Stres yapmamak mümkün değil 🙈senin beta değerin güzel çıkmıştı inşallah keseyi de görürsün kalp atışını da duyarsın 😍

Yok etme canım🥰 Rabbim ol derse olur biz duamızı edelim kesemizi de gördük şükür içi dolu dedi 🥰 hastaya da kalp atışı için çağırdı Kazasız belasız rabbim devem ettirsin hepimizinkini 🥳🥳🥳
çoook sevindim maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım 🥰 🥰 darısı bizlere inşallah🤲🏻

Oh çok şükür cnm Allah'ım saglikla tamamina erdirsin🤲🤲🤲🤲 transfer tarihi neydi cnm ve transferin kacinci gunu gördün keseyi ? Malum bizde ilk ultrason kontrolü icin bekliyoruz , heyecanimiz korkularımız içiçe 😬😬

Bebiş Kaçıncı gün embryosuydu canım🤗

Oh çok şükür cnm Allah'ım saglikla tamamina erdirsin🤲🤲🤲🤲 transfer tarihi neydi cnm ve transferin kacinci gunu gördün keseyi ? Malum bizde ilk ultrason kontrolü icin bekliyoruz , heyecanimiz korkularımız içiçe 😬😬
vallahi böyle kese haberleri alınca uçuyorum 😃 😃 bekleyenlerin halini de bekleyenler anlarrr 😬 🥰🌸

Canısı 4 haziranda transfer olmuştum 19. Gün görmüş oldum 🥰 korku hep var sanırım bi sonraki kontrol için hep bi endişe hep bi korku 😂

Back
X