• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ay cnm cok sevindim bugün kacinci günündü kalp atisi icin vajinal mi bakıldı.
Evet vajinal bakıldı transferden sonraki 22. Günüm
Oyyy maşallah 🧿🧿🧿 Allah'ım sağlıklı eylesin. Ama kafam karıştı keseyi de kalp atisini da gördüm demissin fakat 7 Temmuz'da tekrar kalp atisini duymak icin randevu verdiler demissin ...

Amin canım inşallah kalp atışını ultrasonda gördük ama dinletmediler küçük daha diye 7 temmuzda dinletmeyi yapacaklarmış

Aaa anladım yine de çok yakın değilmiş . Hastanenen nerede bilmiyorum ama Avrupa yakasindayim ben olur da birşeye ihtiyaç olursa yaz lütfen özelden ✌️Gitgeller yorucu çünkü biliyorum .
Ayy ne kadar tatlisin sen balım 🥰🥰🥰🥰 cok teşekkür ederim. Topkapi ,Koc üniversitesine gidiyorum ben

benimki de 6 haziran da oldu bence biz keseyi görmeye odaklanalım kalp atışı sanki ertelenir gibi geldi bana dönüşlere göre ne diyosun mucizee
Anlamadim ki rubbycim🙄🙄 artık yaşayıp göreceğiz cok bekledik azcik daha bekleyelim bari nabalim😃😃😃 geç olsun güç olmasın 😇

Kızlarrr, ultrason beklerken 3. testi yaptıran var mıııı? ikinciden sonra teste gerek yok dedi 4 temmuza gün verdi ama ben gidişatı merak ediyorum acaba yarın kan testi mi yaptırsam siz neler yapıyosunuzzzz ? 🙈🙈🙈
Ben daha önce dış gebelik geçirdiğim için bir de 2 hafta sonraya randevu al dedikleri için yaptırdım bir kaç kez 🙈

Benim 1 Haziran transfer. Pzrt doktor var bakalım görebilecek miyiz hiç gelmeyecek sanıyordum bu zaman
hadi hayırlısııı 😇 bizi habersiz bırakmayın hemen yazın kendimize olmuş kadar seviniyoruz ve bence hepimize motivasyon oluyor bu dönüşler. bol bol güzel haberler alalım inşallah 🥰🥰

Back
X