• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Sakın yapmayın çok erken daha, boşu boşuna moralinizi bozarsınız.
Aslinda erken yapmayi eger negatif çikarsa tesellim olur diye yapmak istiyorum. Hani 10cu gun yapsam heyecanimi tarif edemem. O zaman negatifse tesellim de olmaz( bu mantikla yapib sonuç ne çikarsa sabretmek istiyorum. Doğru mu yaparim bilmiyorum. Zaten cesaretim de yok(

Aslinda erken yapmayi eger negatif çikarsa tesellim olur diye yapmak istiyorum. Hani 10cu gun yapsam heyecanimi tarif edemem. O zaman negatifse tesellim de olmaz( bu mantikla yapib sonuç ne çikarsa sabretmek istiyorum. Doğru mu yaparim bilmiyorum. Zaten cesaretim de yok(
Çok üzülürsünüz dediğiniz gibi teselli de olmaz bence boşuma üzmeyin kendinizi. Benimde bugün 6. Günüm ama test gününe kadar bekleyeceğim moralimi bozmak istemiyorum.

Çok üzülürsünüz dediğiniz gibi teselli de olmaz bence boşuma üzmeyin kendinizi. Benimde bugün 6. Günüm ama test gününe kadar bekleyeceğim moralimi bozmak istemiyorum.
Haklisiniz. Aslinda zamaninda kan verip sonuç neyse gormek en iyisi silik var mi yok mu kafayi yiyene kadar. Ben de bekliycem🙁

Evet sıcak ayak sıcak rahim demek. Bu da bebeğin tutunması demek. Ama malesef Türkiye’de ameliyat elbisesi ile Giriyoruz ve çok üşüyoruz. Transfer de hakeza. Hatta benim doktorum sıcakdan uzak dur dedi. Onun kastı hamam gibi buharlı yerlerdi. Ama ayağın sıcak olması önemli bence
Ben hiç bilmiyordum .
Bilseydim giyerdim çorap .🤷

Haklisiniz. Aslinda zamaninda kan verip sonuç neyse gormek en iyisi silik var mi yok mu kafayi yiyene kadar. Ben de bekliycem🙁
yok canim bence yapma o zaman cunki erken gebelik testi degilse cikmaz bosuna uzulursun. hem ilk idrarla yapman daha dogru. en iyisi iki gun daha sabr edib sonra yapalim bence. birde senin doktorun kim bakude? arkadasimda bakuda yaptirdi hakimim oranin doktorlarinada

Çoook güzel o zaman canım bende 9. Gün aynı testi kullandım kandan önce bende de aynısı çıkmıştı bak ekliyim sana moral olsun inşallah pozitifi görürsün sağlıkla ilerler 🤲🏻🥰
Bunu çektiğinde sonra ne zaman verdin kanı canım

yok canim bence yapma o zaman cunki erken gebelik testi degilse cikmaz bosuna uzulursun. hem ilk idrarla yapman daha dogru. en iyisi iki gun daha sabr edib sonra yapalim bence. birde senin doktorun kim bakude? arkadasimda bakuda yaptirdi hakimim oranin doktorlarinada
Evet zaten cesaret sifir. Doktorum onder tulumbaci. Arkadasininki kim?

Ilk gun dinlenme sonra hayatina drvam etmek. Agir kaldirmadan. 2 temmuz test gunum. Sizin embriyo kaliteniz nasildi?
Bende biri compact digeri orta kalite soylendi bakalim nolucak🙏 bakalim ne kadar dayanicaz test yapmamaya. hayirlisi insallah. belirti varmi sizde? bende cok az bel agrisi. baskada boyle cok bir sey yok acikcasi🙏

Bende biri compact digeri orta kalite soylendi bakalim nolucak🙏 bakalim ne kadar dayanicaz test yapmamaya. hayirlisi insallah. belirti varmi sizde? bende cok az bel agrisi. baskada boyle cok bir sey yok acikcasi🙏
Dile gelir bir belirtim yok. Zaten progesteron kullandigimdan beri az çok vucut farkli. Dun azacik bir kaç saniye suren baş donmelerim oldu bir kaç kez ama sanmam belirti olacagini. Bakalim guzel dusunelim guzel olsun 🤲😊

Back
X