• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Selam kızlarrr aranıza ben de katilayim :)
24 yaşındayım 5 senelik evliyim ve 3. Tüp bebek denemem.
İlk denememde hiç yumurtam çıkmadı,
Şehir ve doktor değişikliği yaptım doktorum Prof. Gökalp Öner 🥰,
2.denemem 2020 Eylüldeydi erken dönem düşük yaptım.
Son denememe Şubat ayında başladım herşeyin araştırılmasıni yaptırıp 🥰
Amh 0.4
Çikolata kistim var
Kan pıhtılaşmam var
Eşimde DNA hasari var
Kromozom translokasyon taşıyıcılgı var
Sperm sayı ve morfolojisi çok düşük.
Mikroçiple DNA hasarini eledik, 3 embriyomuz oluştu genetige gonderdik teki sağlıklı geldi altın embriyom🥰 rahime çizik atıldı çikolata kisti bastırıldı katil hücre baskılayıcı tedavi uygulandı, embryo glue yapıldı veeee. Altın embriyom bana tutundu . 17 Haziran transferdi 25 Haziran 77, 27 Haziran 234 çıktı değerim ♥️

Kızlar endometrin ( progesteron fitil) kullananlara bi sorum var. Günde 3 kez kullanıyorum. Gece, yatmadan, sabah namazında ve öğleden sonra 3-4 gibi.Sadece sabah namazında koyduğum fitil sabah 11 gibi nerdeyse tamamen geri geliyor. Böyle bişey yaşayan ya da önerisi olan var mı? Daha önceki denemelerde hep progesteron iğne vuruluyordum bu defa klinik değiştirdim ve taze transfer için doktorum fitil kullanıyoruz dedi.

30 Haziran perşembe günü teşekkür ederim hayırlısıyla kanda da pozitifi gördükten sonra rahatlayacağım :)) adetim 3 gün oldu gecikti ve erken gebelik testinde pozitif çıktı
Insallah pozitif cikar ve muhtemelen de oyle cikar ben de ilk gebeligimde 10.gunden sonra hep evde idrar testi yaptim silik silik çıkıyordu sonra güzel haberi aldık
İnşallah güzel sonuçlar alırız sizin de fresh trasnfer miydi. Bu benim 4. Denemem. İlk 3ünde birinde kalp atışı görülmedi, biri negatifti, biri de kimyasal gebelikti. İnşallah bu sefer yüzümüz güler. 4. Deneme için tekrar opu yapıldı artık 6 tane daha embriyo var geride inşallah onları 2. Bebek için kullanabiliriz.
Benim de ilk denemem de 3 embriyo dondurulmuştu. Ilki 3 yaşında😀
Simdi de 2.embriyoyu denedik bir tane daha kaldı

Amh 0.4
Çikolata kistim var
Kan pıhtılaşmam var
Eşimde DNA hasari var
Mikroçiple DNA hasarini eledik, 3 embriyomuz oluştu genetige gonderdik teki sağlıklı geldi altın embriyom🥰 rahime çizik atıldı çikolata kisti bastırıldı katil hücre baskılayıcı tedavi uygulandı, embryo glue yapıldı veeee. Altın embriyom bana tutundu . 17 Haziran transferdi 25 Haziran 77, 27 Haziran 234 çıktı değerim ♥️
Maşallah saglikla ilerlesin ins🤗🥰🤲

Kızlar endometrin ( progesteron fitil) kullananlara bi sorum var. Günde 3 kez kullanıyorum. Gece, yatmadan, sabah namazında ve öğleden sonra 3-4 gibi.Sadece sabah namazında koyduğum fitil sabah 11 gibi nerdeyse tamamen geri geliyor. Böyle bişey yaşayan ya da önerisi olan var mı? Daha önceki denemelerde hep progesteron iğne vuruluyordum bu defa klinik değiştirdim ve taze transfer için doktorum fitil kullanıyoruz dedi.
Benim de ilkinde de bundan da geri gelme oluyor. Hemsirem gelmesi problem degil bu sadece sizde olmuyor dedi onemli olan ilk emilimi imiş

Ben 8 saat ara ile kullaniyorum cnm ama yaşamadım böyle birsey genelde sıvı ve pütürlü birsekilde gormuslugum var

Insallah pozitif cikar ve muhtemelen de oyle cikar ben de ilk gebeligimde 10.gunden sonra hep evde idrar testi yaptim silik silik çıkıyordu sonra güzel haberi aldık

Ayy donmuştansa 7. Günden sonra idrar testinde görülebilir. Benim fresh ve çatlatma iğnesi olduğumdan 10u bekleyeceğim gibi. En zoru da şu bekşemek

Amh 0.4
Çikolata kistim var
Kan pıhtılaşmam var
Eşimde DNA hasari var
Hoşgeldiin, sana demiştim buradaki ambiyans çok güzel moral bulursun🥳 inşallah sonucu çok çok güzel olsun❤️

7. Gün ara ara yumurtalıklarda batma oluyor. Bazen akıntı da var. İnşallah pozitif olur
30 Haziran test günüm

İnşallah canım benimmmm çok teşekkür ederim ☺️

Back
X