• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

kızlar acil desteginize ihtiyacım var. 22si iki tane 5gun embryosu transfer oldum. şimdi idrar testi yaptım negativ. dunyam yıkıldı. sizce ilacları burakmalmıyım? olsa çıkmazmıydl teste

kızlar acil desteginize ihtiyacım var. 22si iki tane 5gun embryosu transfer oldum. şimdi idrar testi yaptım negativ. dunyam yıkıldı. sizce ilacları burakmalmıyım? olsa çıkmazmıydl teste
Canım benim dur daha sakin ol umutsuzluk en kötü şey bu süreçte! 22 si diyorsun daha 5 gün olmuş geç tutunuyor olabilir bazen idrarda çıkmayabiliyor. İlaçları bırakma regli olursun kesinlikle beklemelisin

Ayrıca ben 7. Günde yapmıştım benimde 5. Gün dondurulmuştu o gün bile çok silik çıktı çıkmayabilirdi yani anca kanda net bilgi oluyor umutsuz olma lütfen

Canimmm sakın daha 5. Gunun dünyan yıkılmasın daha hic bir sey belli degil kanda negatif gormedigin sürece sakin ilaclarini birakma 🥺🥺🥺 belki daha geçmedi idrara

Cok erken daha ve asla ilaçları birakma cnm

Yaaa ne kadar benziyor hikayelerimiz .
Bizim de ilk te 0 dı .2 . Testte bir kaç tane 3. Testte 40 bin çıktı ne olur ne olmaz diye çıkanları dondurttuk 🥲
Aynen canim bizde hem spermleri hemde embriyolari dondurttukbhikayemiz benzemiyor ayni 🥰 Bizimde 3. Testte 50 bini gördük şükür 🤲 İnşallah miniklerimize kavuşalim haberdar et beni🥰

Canimmm sakın daha 5. Gunun dünyan yıkılmasın daha hic bir sey belli degil kanda negatif gormedigin sürece sakin ilaclarini birakma 🥺🥺🥺 belki daha geçmedi idrara
İlaçları asla bırakma . Daha çok erken benim 9.gunde dahi çıkmamıştı,sonra kanda çıktı . Hele ki doktoruna danışmadan sakın ilaçlarına müdahale etme . İnşallah güzel haberlerini alırız

Merhaba canim bu fitil konusunda artik tecrübe ettim kaç kutu bitirdiğimin haddi hesabi yoktur canim ilkinde benimde hemen geliyordu ama cozumunu buldum fitili koyduktan sonra yarim saat hic kalkma ve dirseklerini kirarak yat ama yarim saat sakin kalkma kipirdama o zaten emecegini yarim saatte emiyormuş eger ki tuvalete gittikten sonra tüm değilde böyle minik minik bir sürü parca goruyorsan korkma o rahmin kabul etmedigi yani alacagini aliyor geri kalanlari cikiyor
Kızlar selammmm ☺️ S_lidya S_lidya bu topici açtığında ilk yazanlardan biriydim dondurulmuş embriyo transferi olacagım için Haziranın ilk günleri transfer olurum diye düşünüyordum ama arada histereskopi olunca cuma günü yani 1 Temmuz da transferim var 🙈🙈 aslında Temmuz tpoici açılmış ama ben burayı cok sevdim hiç gidesim yok 🤗🤗 Kızlar tecrübeli arkadaşlarımıza biley sorucam vajinal fitili sabah öğle akşam uyguluyorum ama yarım saat bi saat sonra tekrar geri geliyor gibi benimle bu durumu yaşayan varmı ? Bu arada yaş-şehir sorusuna da cevap vereyim 😀 29- Ankara

Aynen canim bizde hem spermleri hemde embriyolari dondurttukbhikayemiz benzemiyor ayni 🥰 Bizimde 3. Testte 50 bini gördük şükür 🤲 İnşallah miniklerimize kavuşalim haberdar et beni🥰
Yarın haberdar edeceğim inşallah canım 🤲🌸🥰
Devlette mi yoksa özel de mi yaptırdınız canım tüp bebeği .
Biz üniversite Hastanesi'ne gittik ama eşimin ameliyat olması gerektiğini söylediler yapmadı doktor ameliyatsız.
Tese yapmak istedi çıkış olan hastaya çıkışımız var neden tese yapıyorsunuz dediğimiz de bu çıkanlar sağlıksızdır tutmaz dedi .
Pek dinlemedik sonuçta zarar da verebilir o çıkanlar hiç çıkmayadabilir .
o yüzden özelde yaptırdık .

Benim de transfer sonrası 7.gün idrar negatifti 10.gün kanda pozitif hamileyim ilaçlarını bırakman çok tehlikeli olur bebiş tutunmaya çalışırken

Back
X