• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Evdeki son testide yaptm simdi cok daha belirginleşti düne göre

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 57
Ayy inşallah duyarsın sağlıkla canımcım🥰 benimde 5 Temmuz randevum kalp atışı ve kese için bilmiyorum kalp atışı duyabilir miyim ama diğerlerini görürüz dediler. 6 Hazirandı transferim heyecandan duramıyorum artık 😅 bende gidelim diyorum ama eşim acele etme bu sefer doktor ne diyorsa o diyor 😏😄
Bizde de ben bekleyelim diyorum eşim acele ettiriyor inşallah sağlıkla ilerler hepimizin 🌸😍
Kızlar malesef negatif. Hayırlısı olsun artık. 40 yaş üstü tüp bebek uzmanı doktor tavsiyeniz var mı? Doktorla güven sorunlarım olmuştu içime sinmemişti zaten. İstanbul Ankara Kayseri Adana gibi büyük şehirlere gitmek lazım anladığım kadarıyla
Hakkında hayırlısı olsun üzülme inşallah Allah yerini en güzeliyle doldursun

Kızlar malesef negatif. Hayırlısı olsun artık. 40 yaş üstü tüp bebek uzmanı doktor tavsiyeniz var mı? Doktorla güven sorunlarım olmuştu içime sinmemişti zaten. İstanbul Ankara Kayseri Adana gibi büyük şehirlere gitmek lazım anladığım kadarıyla
Herşeyin hayırlısı demek gerekir hep.. İstanbul dersen Bülent traş derim genelde başarılı bir doktor ekibi de gerçekten çok ilgili

Amin kızlar Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere inşallah güzel Allah ım bU mübarek günde isteyen herkesin yüzünü güldürsün 8 senedir bekliyorum inşallah son bulmustur
İnşallah canım rabbim sağ salim eksiksiz kucağına, kucaklarımıza almayı hepimize nasip etsin çok sevindim❤️🤲🏻

İyiki konuyu açmassınız evet daha bir ay var günler geçmiyor sanki 😊 bende 6 nisan da opu oldum 19 yumurta toplandı 13 Olgun çıktı 11 tanesi döllendi 7 tanesi beşinci güne gitti genetikten 2 tane sağlıklı embriyo geldi İkinci adetim ile birlikte transfer sürecine girmiş olacağım muhtemelen Haziran ın ilk günleri gibi transfer olacak herhangi bi aksilik olmazsa tabi
Merhaba yaş kaç acaba neden genetik yaptirdinjz

Kızlar bende de çok açık kahve bi lekelenme oldu fitili atıyor ya vücut orda gördüm. Biraz fazla mı hareket ediyorum acaba doktor yat çoğunlukla eğer devam ederse acile gidin akşam dedi. Yarın proluton iğne günüm zaten o yüzden devam etmezse yarın vurulursun dedi. Biraz korktum ama araştırdığımda da çok doğal olduğu yazıyor çoğu kadında görünen bir şeymiş hafif lekelenme inşallah devam etmez 🤲🏻

Kızlar bende de çok açık kahve bi lekelenme oldu fitili atıyor ya vücut orda gördüm. Biraz fazla mı hareket ediyorum acaba doktor yat çoğunlukla eğer devam ederse acile gidin akşam dedi. Yarın proluton iğne günüm zaten o yüzden devam etmezse yarın vurulursun dedi. Biraz korktum ama araştırdığımda da çok doğal olduğu yazıyor çoğu kadında görünen bir şeymiş hafif lekelenme inşallah devam etmez 🤲🏻
İnşallah devam etmez lekelenmeden korkmamak lazım . Benim yine kanamam var . Apar topar kliniğe gittik .Bugün keseyi tekrar gördük ama kalp atışını alamadik henüz. İğne yapıldi ,yatak istirahati verildi. Bekleyeceğim ...

Back
X